Ξέφυγε από απαγχονισμό

yasmin1gr

Περιβόητο μέλος

Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα.
https://www.sportime.gr/View.aspx?ArticleID=14415#

Περιθαλπτεται στο
Μπολωτός Αλέξανδρος/Κουτρούλλη Τσαμπίκα-"Ιατρικό Κέντρο Μικρών Ζώων" Περιοχή: Ηλία Βενέζη 198. Τηλεφωνα:22410 66800-6945033714

οποιος θελει να το υιοθετησει, θα το φιλοξενησει εκπαιδευτης και εμεις και η ελλη φερεντζακη απο κρήτη θα βοηθησουμε στη προώθηση αν δεν βρεθει αμεσα καποιος. Οι κτηνιατροι αυτοι δεχονται 2 περιστατικα απο φολες το μηνα δηλ γυρω στα 16 ζωα, πρωτη φορα βλέπουν κατι τέτοιο ομως. Εινα πολυ τυχερο που ξεφυγε μηπως γινοντα μοδα τα κρεμασματα λογω πιεσης?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:
ΑΙΣΧΟΣ! :mad:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πραγματικά δεν εχω λόγια... έχω σοκαριστεί!

Ποσο ανωμαλος μπορει να ειναι κανεις; Και αυτος ο αποκτηνωμενος μαλακας κυκλοφορει ελευθερος! Εγω δεν θα τον πλησιαζα ουτε στα 50 μετρα...βασικα θα εκανα μια μονο εξαιρεση για να αποκτησει κι εκεινος αναλογη αγχονη στο λαιμο του. Η διαφορα ειναι οτι θα αξιζε καθε στιγμη πονου σε αντιθεση με τον καημενο τον σκυλακο. Ειλικρινα εχω αηδιασει πια που συνεχως βλεπουμε κακοποιησεις και μαζι καμια ποινη ισαξια της πραξης.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back