Ξαφνική αλλαγή της γάτας μου

3leni

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Συκιές (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 286 μηνύματα.
εχω πολλα αδεσποτα που ζουν στην αυλη μου και απο χθες το βραδυ παρατηρησα οτι ενα ελειπε. το βρηκα σημερα, δεν στεκοταν ορθιο μονο στην αγκαλια μου καθοταν. το πηρα σηκωτο κ μετα εκανε 5 βηματα και ξαναεπεφτε. δεν επινε νερο ουτε τρωει τιποτα. ειναι λες και εχει βγει απο ναρκωση, ζαβλακωμενο και περπαταει καπως περιεργα απο τα δυο ποδια. δεν οδηγω και δεν εχω πουθενα εδω κοντα κτηνιατρο για να το παω με τα ποδια, οποτε μεχρι να καταφερω το βραδυ να βρω καποιον μπορει να μου πει κανεις καμια ιδεα για το τι μπορει να συμβαινει; μιλησα με εναν κτηνιατρο στο τηλεφωνο και μου ειπε να παρακολουθησω τον γατο για κανα δυο μερες αν κανεις διαρροια ή εμετο αλλα δε ξερω αν κανει να περιμενω τοσο. γενικα ο γατουλης ειναι υπερκινητικος και ειναι πολυ μεγαλη η αλλαγη. μεχρι χθες το βραδυ ηταν μια χαρα, και επαιζε και ετρωγε. χεελπ :/:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μήπως τον χτύπησε αυτοκίνητο και χωρίς εξωτερικά σημάδια έχει κάνει εσωτερική αιμορραγία?Δυστυχώς, καταλαβαίνω το πρόβλημα σου, αλλά δεν μπορώ να μην σου πω, ότι χωρίς κτηνίατρο και τις απαραίτητες εξετάσεις μου φαίνονται δύσκολα τα πράγματα.:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

εννοειται, περιμενω να δω μηπως συνελθει καθολου οσο πεφτει ο ηλιος.. εκανε παραπανω βηματα πριν λιγο αλλα πηγε και χωθηκε παλι καπου.. απο τη μια δε θελω να τρεξω αμεσως στον γιατρο γιατι ως ανεργη δε μου περισσευουν, κ απο την αλλη δε μπορω να περιμενω.. το ξαναεψαξα μηπως ειχε καμια πληγη στα ποδαρακια αλλα δε φαινεται τπτ.. γκρινιαξε λιγο κοντα στα πλευρα του οποτε αν δεν ειναι καλυτερα αυριο θα τον παω. εχεις μηπως καποια ιδεα ποσο κοστιζει περιπου μια επισκεψη που δεν ειναι για εμβολιο;

Εξαρτάται μωρέ σε τι γιατρό θα πέσεις. Γνωρίζεις κάποιον που να έχεις συνεργαστεί και μαζί του στο παρελθόν? Αν ναι πιστεύω ότι θα μπορέσει να σε εξυπηρετήσει και να σου πάρει μόνο τα απαραίτητα για τις εξετάσεις και τα φάρμακα χρήματα.Μακάρι να μην είναι κάτι σοβαρό.:)

Εμενα ο δικος μου,αλλα και πολλοι αλλο δεν παιρνουν λεφτα για επισκεψη.Μονο για ότι παρεις.:)

Τι έγινε τελικά με το μικρό;

παιδια δεν απαντησα εδω γιατι δε μου ειχε ερθει ειδοποιηση οτι υπηρχαν νεα μηνυματα! απανταω εστω και καθυστερημενα! ο μικρος συνηλθε μετα απο μια δυο μερες, χτυπημενος δεν ηταν και χαιρει ακρας υγειας! υποθετω οτι θα μαλωσε με κανεναν γατο γι'αυτο επαθε σοκ!

Eυτυχως πηγαν ολα καλα. :)

Χαίρομαι που είναι καλά! :D

κ εγω! :D

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back