Ξαφνική δύσπνοια

Olivia

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η Olivia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 187 μηνύματα.
Μπορεί αυτό που ρωτάω να είναι κάπως υπερβολικό αλλά ανησύχησα!
Χθες εκεί που καθόμασταν και κάναμε χαδάκια με το γατούνι ξαφνικά εκεί που ήταν στα πόδια μου πάνω σηκώθηκε και άρχισε να κουνάει το κεφάλι της πάνω-κάτω και να βήχει ελαφρώς, σα να μη μπορεί να αναπνεύσει,είχε μικρές συσπάσεις στη κοιλίτσα της,το έκανε για περίπου 30 δευτερόλεπτα και μετά τίποτα, όλα καλά!Σας λέω είχα παγώσει και δεν ήξερα τι να κάνω, της έκανα αέρα και το αγόρι μου της έφερε νεράκι.
Τι έπαθε?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σαν hairball μου ακούγεται....
'H γενικά ταση για εμετό. Παρατηρησέ την, αν το ξανακάνει χωρίς να βγάζει τίποτα μαλλον είναι Hairball. Πάρε της κάποιο προιον που να βοηθάει. Δες αυτό... https://www.mypetz.gr/threads/defurr-um-m-c.219898/

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μήπως απλώς της έκατσε τίποτα στο λαιμάκι ή της ήρθε να κάνει εμετό καμιά τριχόμπαλα;

Λογικα ειναι αυτο που σου ειπαν και τα κορίτσια. Δεν ειναι κατι περιεργο και το κανουν συχνα οι γατουλες. Ειναι ο τροπος με τον οποίο ξεφορτωνονται τις τριχες που καταπίνουν
Απλά παρατηρησέ την μηπως γενικα κάνει εμετό σε περιπτωση που κατι τη πειραξε, αν και δεν νομίζω να συμβαινει κατι

Όχι εμετό δεν έκανε, και γενικά δεν μου έχει κάνει καθόλου μέχρι στιγμής.Αλλά έχετε δίκιο γενικά όλη η κίνηση ήταν σα να ήθελε να κάνει εμετό και το φοβόμουν εκείνη τη στιγμή αλλά τελικά της πέρασε. Οκ θα το έχω στο νου αν ξανασυμβει!
Ευχαριστώ!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back