Sofia8710
Νεοφερμένο μέλος
Σας ευχαριστω εκ των προτερων...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Bonjovicat
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ρενακι 13
Πολύ δραστήριο μέλος
οπως το περιγραφεις καταλαβαινω οτι ηταν απροσμενο και ξαφνικο,σε σοκαρε,αλλα σκεψου οτι εφυγε ανωδυνα,αβασανιστα,ηρεμα σ ενα σπιτι που την αγαπουσε κι εζησε οσο εζησε καλα διπλα σε ανθρωπους και γατο,οτι καλλυτερο δλδ.δεν εκανες κατι,ηταν γραφτο να φυγει.πλεον (επειδη εχω περασει πολλα με γατες σ ενα χρονο)πιστευω οτι καθε πλασμα οπως κι οι ανθρωποι εχουν το γραμμενο τους,αλλο περιμενουμε,αλλο φευγει,αλλο μας παιδευει κι αλλο τελικα παιδευεται.να λες δοξα το θεο που πεθανε ετσι,φανταζεσαι να πονουσε και να μην μπορουσες να κανεις κατι;συλληπητηρια απο μενα και να μην νιωθεις ασκημα ηταν να γινει.
Sofia8710
Νεοφερμένο μέλος
le chat noir
Τιμώμενο Μέλος
Θα κάνει κάποιον καιρό να συνηθίσει ο αδερφούλης της, αλλά δεν νομίζω να πάθει κατάθλιψη. Δείχνε του πόσο τον αγαπάς και όλα θα πάνε καλά.

kitcat
Εκκολαπτόμενο μέλος
Όσο για την ανασφάλεια σου, σε καταλαβαίνω, επειδή κάπως έχει αλλάξει η συμπεριφορά του γάτου μου τελευταία νιώθω το ίδιο, και μόλις γυρίσω σπίτι καθώς λείπω σε ταξίδι θα τον πάω για γενικές εξετάσεις αίματος καρδιάς και ότι χρειαστεί, ίσως με αυτόν τον τρόπο ίσως νιώσεις λίγο καλύτερα για την κατάσταση του γατιού μου έμεινε σπίτι. Φαντάζομαι είναι ακριβές και στην εποχή μας είναι δύσκολο, αλλά θα κάνουμε ότι μπορούμε.
Κουράγιο, σιγουρα δεν φταις εσύ πάντως.
plusangel
Νεοφερμένο μέλος
Το ότι όσο ήταν μαζί σου της πρόσφερες τόση αγάπη είναι το καλύτερο που έχεις να σκέφτεσαι

Havana
Διάσημο μέλος
, αν κατάλαβα καλά πέθαναι στο μπαλκόνι? Υπάρχει περιπτωση να πέθαναι από το κρύο?
Σμαραγδα21
Νεοφερμένο μέλος
Σας ευχαριστω
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Δεν φαινεται αυτο απο τα γραφομενα σου.Αλλα ατροπινη γιατι;Αν η γατα ζει αποκλειστικα μεσα στο σπιτι;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σμαραγδα21
Νεοφερμένο μέλος
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Σμαραγδα21
Νεοφερμένο μέλος
Σμαραγδα21
Νεοφερμένο μέλος
Ενα μουδιασμα ενα γιατι και ενα τεραστιο κενο..!!!Οταν μπηκα πρωτη φορα εδω και εφτιαξα το προφιλ εβαλα αυτη τη φωτογραφια και η Σπιθα μου ειναι η ασπρουλα..τα ειχαμε βρει σε εναν αγωγο με τη μαμα τους.Δεν βρεθηκε κανεις να τα υιοθετησει τοτε και τα κρατησαμε εμεις.Ειχαμε ηδη μια και με εκεινες ειχαμε πια 4. Αργοτερα, βρηκαμε μια νυχτα, 3 το πρωι, στην Εθνικη (αριστερη λωριδα) ενα μωρο αρσενικο και τον κρατησαμε φυσικα και εκεινον.Ειχαμε 5..η ζωη μας γεματη..Η τρεχαντηρο μου, η αδυναμια μου ηταν η Σπιθα μου..και το σπιτι πια αδειασε..Δεν ακουω πια τη φωνουλα της..Εχω τις υπολοιπες 4 αλλα δεν καλυπτεται το κενο..δεν μπορω να το πιστεψω οτι δεν ειναι πια εδω μαζι μου να την χαιδευω..μου λειπει η μυρωδια της..ολα....
Τοσος πονος....Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σμαραγδα21
Νεοφερμένο μέλος
Μεχρι και τη προηγουμενη μερα ηταν ζωηρη οπως καθε φορα..εφαγε κανονικα,παιξαμε..ξυπνησα και την ειδα ετσι..δεν μπορω....... 
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος

Και μη τα βάζεις με τον εαυτό σου, μη μπλέκεις στον κυκεώνα των "Αν".
Η μικρούλα βιάστηκε να φύγει νωρίς, αφήνοντας την αγκαλιά και την καρδιά σου άδεια και απαρηγόρητη, δίχως εκείνη.
Μόνο ο χρόνος τώρα θα γλυκάνει λίγο τον πόνο σου.
Η ανάμνησή της θα μένει πάντα στην καρδιά σου, κι ας έρχεται πότε-πότε να σε βλέπει στα όνειρά σου.
Τώρα που η ψυχούλα της -μια μικρή Σπίθα κι εκείνη- πήγε να συναντήσει και να δώσει λίγο από το φως της στ'αστέρια.
Σμαραγδα21
Νεοφερμένο μέλος

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

Ειναι παρα πολυ πιθανο η γατα σου να ειχε εκ γενετης καποιο καρδιακο νοσημα.Καποιο προβλημα στην καρδια.Για αυτο και πεθανε ξαφνικα ετσι.Συνηθως γατες με καρδιακο προβλημα εκ γενετης...σε αυτην την ηλικια πεθαινουν.6 με 8 χρονων.

Σμαραγδα21
Νεοφερμένο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 31 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool