ζουζου
Νεοφερμένο μέλος
Η ζουζου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 32 μηνύματα.
14-08-09
19:50
Αγαπητοί μου φίλοι,
Η 3χρονη γατούλα της φίλης μου της Άννας, ονόματι ''Χορεύτρια'', έχει καθημερινά ξεραμένες μυξούλες στην αριστερή μύτη της. Είνια περίπου 10 μέρες χωρίς να έχει υποχωρήσει καθόλου. Την προσέχω τώρα που η μαμά της είναι διακοπές, αλλά δεν ξέρω να είναι κάτι σοβαρό!
Της την καθαρίζω καθημερινά με φυσιολογικό ορό και βαμβάκι. Τρώει κανονικά, πίνει νερό...
Ο γιατρός της είναι επίσης διακοπές μέχρι το τέλος του μήνα.
Λέτε να είναι κάτι που δεν μπορεί να περιμένει 2 βδομάδες;;;
Η 3χρονη γατούλα της φίλης μου της Άννας, ονόματι ''Χορεύτρια'', έχει καθημερινά ξεραμένες μυξούλες στην αριστερή μύτη της. Είνια περίπου 10 μέρες χωρίς να έχει υποχωρήσει καθόλου. Την προσέχω τώρα που η μαμά της είναι διακοπές, αλλά δεν ξέρω να είναι κάτι σοβαρό!
Της την καθαρίζω καθημερινά με φυσιολογικό ορό και βαμβάκι. Τρώει κανονικά, πίνει νερό...
Ο γιατρός της είναι επίσης διακοπές μέχρι το τέλος του μήνα.
Λέτε να είναι κάτι που δεν μπορεί να περιμένει 2 βδομάδες;;;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα
Επιφανές μέλος
Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα.
14-08-09
22:16
γιατι δεν την πας σε αλλο γιατρο ? αν ψαξεις καποιον ανοιχτο θα βρεις απο δευτερα...
περαστικα παντως
περαστικα παντως
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα είναι αόρατη. Είναι μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Έχει γράψει 67.244 μηνύματα.
14-08-09
22:25
προφανως ειναι αρρωστη η γατουλα απο καποια ιωση...πρεπει να την πας στο γιατρο..το να της καθαριζεις τη μυτη,δεν λεει τιποτα,η αιτια πρεπει να καταπολεμηθει και οχι το συμπτωμα

ζουζου
Νεοφερμένο μέλος
Η ζουζου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 32 μηνύματα.
15-08-09
14:23
Χρόνια Πολλά σε όλους!
ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σας.
Σήμερα παρατήρησα ότι τρέχει και το μάτι της λίγο και το χτεσινό φαί δεν το είχε φάει.
Θα τηλεφωνήσω στον γιατρό την Δευτέρα.
Καλό μεσημέρι.
ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σας.
Σήμερα παρατήρησα ότι τρέχει και το μάτι της λίγο και το χτεσινό φαί δεν το είχε φάει.
Θα τηλεφωνήσω στον γιατρό την Δευτέρα.
Καλό μεσημέρι.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum