Luna και Snoopy
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ntontini
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna και Snoopy
Εκκολαπτόμενο μέλος
JohnDVM
Διάσημο μέλος
. Επισης στις καλης ποιοτητας τροφες συμφερει να παιρνεις τις μεγαλες συσκευασιες ερχονται φθηνοτερα ανα κιλο απο οτι οι μικρες συσκευασιες
nikos_x
Εκκολαπτόμενο μέλος
Purina TONUS.

Ειναι συσκευασμενη και στοιχιζει περι τα 7-8 Ευρω απο οτι θυμαμαι.
ιβανα
Επιφανές μέλος

nikos_x
Εκκολαπτόμενο μέλος
https://www.brit-petfood.com/food-for-cats/brit-care-cat-castrate-chicken-and-rice/63
Nα υποθεσω ειναι αυτη?
Διαβαζοντας τα συστατικα φαινεται πολυ καλη.
Τωρα στη πραξη δεν μπορω να ξερω τι γινεται μιας και καθε ζωο αντιδρα διαφορετικα σε καθε τροφη απ'οτι ενα αλλο.
Δοκιμασε τη για ενα διαστηματα 2-3μηνων στη γατα σου και παρακολουθησε αλλαγες στο τριχωμα,κοπρανα,ενεργεια και στο τελος αποφασιζεις.
Η τιμη της ειναι λιγο χαμηλοτερη απο τις γνωστες royal canin,hills,proplan κτλ σωστα?
ιβανα
Επιφανές μέλος
https://www.mypetz.gr/threads/brit-care-castrate.224447/
https://www.brit-petfood.com/food-for-cats/brit-care-cat-castrate-chicken-and-rice/63
Nα υποθεσω ειναι αυτη?
Διαβαζοντας τα συστατικα φαινεται πολυ καλη.
Τωρα στη πραξη δεν μπορω να ξερω τι γινεται μιας και καθε ζωο αντιδρα διαφορετικα σε καθε τροφη απ'οτι ενα αλλο.
Δοκιμασε τη για ενα διαστηματα 2-3μηνων στη γατα σου και παρακολουθησε αλλαγες στο τριχωμα,κοπρανα,ενεργεια και στο τελος αποφασιζεις.
Η τιμη της ειναι λιγο χαμηλοτερη απο τις γνωστες royal canin,hills,proplan κτλ σωστα?
ναι, αυτη ειναι, δεν παιζεσαι !

ωραια, θα τη δοκιμασω οπως ειπες για καποιο διαστημα κ θα παρατηρησω οτι μου ειπες. ειναι οντως λιγο φτηνοτερη απο τις αλλες, αλλα λιγο μη φανταστεις..οι αλλες εχουν 4 ευρω τα 400 γραμ, αυτη ειχει 3 ευρω τα 400 γραμ.
της πηρα τα 400 γραμ να δω αν της αρεσει κ αν ειναι καλη κ βλεπουμε...thanx

nikos_x
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ααααααχ...απο πουθενα δεν σωζουμε τη τσεπη μας!

ιβανα
Επιφανές μέλος
Oντως σιγα τη διαφορα!
Ααααααχ...απο πουθενα δεν σωζουμε τη τσεπη μας!![]()
καποια στιγμη θα σε ρωτησω και για μια αλλη που ηθελα, αλλα το εχω ξεχασει. παντως ειναι ροζ η σακουλιτσα, και απ'εξω εχει 2 γατουλες βιρμανιας...

σορρυ αλλα δε θυμαμαι καθολου πως λεγεται, θα τη βρω κ θα σε ξαναενοχλησω ομως. φιλια

nikos_x
Εκκολαπτόμενο μέλος

ιβανα
Επιφανές μέλος
julia
Διακεκριμένο μέλος

ιβανα
Επιφανές μέλος
Ιβάνα εγώ την δίνω στο τέρας μου... τις κροκάτες brit castrate. Είμαι πολύ ευχαριστημένη, και αγοράζω την μεγάλη συσκευασία.![]()
α ωραια, για πες λεπτομερειες. καλο τριχωμα? κακα? ποσο παιρνεις την 3.κιλη?

julia
Διακεκριμένο μέλος

Τρίχα μιά χαρά, και δεν έχασε τόσο όσο συνήθως τώρα το καλοκαίρι... ή την έχασε πιο σταδιακά.. Δεν κατάλαβα δηλ τον κακό χαμό που γινόταν με τα άλλα....
(έχουν μαγιά, αλλά δίνω και εγώ έξτρα, ή και τρώει και απο το φαγητό των άλλων, που δίνω και εκεί)Κακά.. λογικά καλά.. δεν μπορώ να ξέρω ποιά είναι δικά του ή όχι.. με καταλαβαίνεις!!

(εκτός και αν στήσω καρτέρι...)
Το μόνο αρνητικό που μπορώ να πω είναι ότι μυρίζουν σχετικά πολύ έντονα, οι ίδιες οι κροκέτες. Φυσικά ποτέ δεν τις έχω έτσι στο μπολάκι. Όσες δεν τρώει τις βάζω πίσω στο δοχείο που τις φυλάω.
Αυτά βασικά, τα άλλα τα γράφω στην κριτική.
Αν θέλεις να ρωτήσεις και κάτι άλλο πές.....Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα
Επιφανές μέλος
η τιμη της 7κιλης ειναι πολυ καλη στην αθηνα..απο που την παιρνεις να παω ?
julia
Διακεκριμένο μέλος

Έχουν καλές τιμές γενικότερα, και συχνά και προσφορές.Τις συγκεκριμένες κροκέτες το 2κιλο το είχα βρεί -50% έτσι με 10 ευρώ πήρα 4 κιλά αντί για 2.

ΛΟΛΑ18872
Νεοφερμένο μέλος
Εγώ παίρνω Friskies ... 2k=6ευρώ περίπου...Και εγω συσκευασια προτημουσα,αλλα αυτη η συγκεκριμενη δεν με πολυ συμφερει.Μηπως ξερεις καποια ξηρη τροφη συσκευασιας πιο οικονομικη???
(το adult ,αυτό να της πάρεις κι ας είναι γατάκι)
ιβανα
Επιφανές μέλος
https://www.ktiniatriki.gr/gr/profile.asp
Έχουν καλές τιμές γενικότερα, και συχνά και προσφορές.Τις συγκεκριμένες κροκέτες το 2κιλο το είχα βρεί -50% έτσι με 10 ευρώ πήρα 4 κιλά αντί για 2.![]()
α, το ξερω, ευχαριστω. εκει στο περιστερι παω και εγω κατα καιρους.

Luna και Snoopy
Εκκολαπτόμενο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool