Ξυλοδαρμός μέχρι θανάτου

ΟΥΡΑΝΙΑ

Περιβόητο μέλος

Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα.
Στο news letter που μου έρχεται ηλεκτρονικά από τον Αρκτούρο υπήρχε και η παρακάτω είδηση που αφορά την τριτοκοσμική και απαράδεκτη συμπεριφορά ενός "ανθρώπου". Δεν θέλησα να βάλω και την φώτο του ζώου γιατί πραγματικά είναι εικόνα που σοκάρει:mad:

[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]Σε χωριό της δυτικής Μακεδονίας, ήταν ένας γάιδαρος… δεμένος σε ένα δέντρο, κουρασμένος και πεινασμένος. Τα παιδιά του χωριού τον έλυσαν γιατί τον λυπήθηκαν. Ο γάιδαρος μπήκε στον πρώτο κήπο που βρήκε με ανοιχτή την πόρτα κι έφαγε δυο λάχανα. Ο ιδιοκτήτης του κήπου αντί να τον διώξει και να κλείσει την πόρτα, τον ξυλοκόπησε άγρια. Η αιτία της βίαιης αντίδρασης ήταν η ‘παραβατική’ συμπεριφορά του γαιδάρου, που μπήκε απρόσκλητος στον κήπο κι έφαγε δυο λάχανα. Ο ιδιοκτήτης του γαιδάρου, μη ξέροντας τι να κανει, στράφηκε για βοήθεια στους ανθρώπους του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ. [/FONT]
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]Διστακτικοί εμείς, καθώς δεν ξέραμε πως να βοηθήσουμε αρχικά, μεταφέραμε το τραυματισμένο ζώο-που κείτονταν ανήμπορο στη μέση του δρόμου, στις εγκαταστάσεις του ΑΡΤΟΥΡΟΥ. Μετά από 10 μέρες σκληρού αγώνα των εθελοντων, φίλων, εργαζόμενων και κτηνιάτρων του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ κι αφού το ζώο ακόμη δεν μπορούσε να σταθεί στα πόδια του τον μεταφέραμε για πιο ειδική φροντίδα σε Ειδικό Καταφύγιο στα Τρίκαλα Εκεί, μετά από συνολικά δεκαέξι μέρες, ο Κλάρενς υπέκυψε στα σοβαρά τραύματά του.[/FONT]
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif][/FONT]
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]Πηγή: Arcturos Newsletter Μάρτιος 2009‏[/FONT]

[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]Εγώ θα ήθελα να ξέρω τι έγινε τελικά με τον ιδιοκτήτη του κήπου:down:[/FONT]

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Στο news letter που μου έρχεται ηλεκτρονικά από τον Αρκτούρο υπήρχε και η παρακάτω είδηση που αφορά την τριτοκοσμική και απαράδεκτη συμπεριφορά ενός "ανθρώπου". Δεν θέλησα να βάλω και την φώτο του ζώου γιατί πραγματικά είναι εικόνα που σοκάρει:mad:

[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]Σε χωριό της δυτικής Μακεδονίας, ήταν ένας γάιδαρος… δεμένος σε ένα δέντρο, κουρασμένος και πεινασμένος. Τα παιδιά του χωριού τον έλυσαν γιατί τον λυπήθηκαν. Ο γάιδαρος μπήκε στον πρώτο κήπο που βρήκε με ανοιχτή την πόρτα κι έφαγε δυο λάχανα. Ο ιδιοκτήτης του κήπου αντί να τον διώξει και να κλείσει την πόρτα, τον ξυλοκόπησε άγρια. Η αιτία της βίαιης αντίδρασης ήταν η ‘παραβατική’ συμπεριφορά του γαιδάρου, που μπήκε απρόσκλητος στον κήπο κι έφαγε δυο λάχανα. Ο ιδιοκτήτης του γαιδάρου, μη ξέροντας τι να κανει, στράφηκε για βοήθεια στους ανθρώπους του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ. [/FONT]
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]Διστακτικοί εμείς, καθώς δεν ξέραμε πως να βοηθήσουμε αρχικά, μεταφέραμε το τραυματισμένο ζώο-που κείτονταν ανήμπορο στη μέση του δρόμου, στις εγκαταστάσεις του ΑΡΤΟΥΡΟΥ. Μετά από 10 μέρες σκληρού αγώνα των εθελοντων, φίλων, εργαζόμενων και κτηνιάτρων του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ κι αφού το ζώο ακόμη δεν μπορούσε να σταθεί στα πόδια του τον μεταφέραμε για πιο ειδική φροντίδα σε Ειδικό Καταφύγιο στα Τρίκαλα Εκεί, μετά από συνολικά δεκαέξι μέρες, ο Κλάρενς υπέκυψε στα σοβαρά τραύματά του.[/FONT]

[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]Πηγή: Arcturos Newsletter Μάρτιος 2009‏[/FONT]

[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]Εγώ θα ήθελα να ξέρω τι έγινε τελικά με τον ιδιοκτήτη του κήπου:down:[/FONT]

Φοβάμαι ότι δεν έγινε τίποτα..:mad::mad::mad:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μήπως κάποιος να έκανε στον ιδιοκτήτη ότι έκανε κι αυτός στον γαϊδαράκο?:down:

Μήπως κάποιος να έκανε στον ιδιοκτήτη ότι έκανε κι αυτός στον γαϊδαράκο?:down:
Ο κλασσικος ο μα#$%ς ο ελληνας...:mad:

αχ ψυχουλα μου τι θα τραβηξε...βγαζουν ολο το μισος και την κακια πανω στα αμοιρα ζωακια..α να χαθουν τα τερατα :down::/::mad:

εξαλλη ειμαι με το τερας αυτο..:mad: γιατι δεν του κανουν μια ωραια μηνυση ? αν το εκανε μια με τον γαιδαρακο, θα το ξανακανει σιγουρα και με αλλα ζωα. μηπως πρεπει να δρασουν εκει οι κατοικοι ?
μακαρι να βρει την ιδια τιμωρια...

Χωριό της δυτικής μακεδονίας ε? γιατί νομίζω ότι είναι το χωριό μου? Η φώλα και οι πυροβολισμοί πάνε σύννεφο στα χωριά τις δυτικής λες και ψεκάζει καποιος βλακίτιδα σε όλη τη περιοχή

Παντως εγω ειμαι μεσα για την μηνυση.Μηπως να το οργανωσουμε?

Παντως εγω ειμαι μεσα για την μηνυση.Μηπως να το οργανωσουμε?

μπορουμε απο τοσο μακρια να κανουμε κατι ? αν μπορει ας μας πει καποιος..:/:

Εγώ σκέφτηκα μήπως στέλναμε ένα εμαιλ στον Αρκτούρο να μας διευκρινήσει τι έγινε στο τέλος με αυτή την υπόθεση? Έγινε μήνυση σε αυτό το ανθρωποειδές?:mad:

Αν δεν εγινε-που ετσι το κοβω-μπορουμε σαν ομαδα να κανουμε εμεις?Αν ναι πως συντονιζεται κατι τετοιο?

Ίσως οι δικηγόροι υπέρ της προστασίας των ζώων θα μπορούσαν να μας πουν. Πρώτα όμως να βεβαιωθούμε

μου σηκώθηκε η τρίχα...
δηλαδή η ψυχή ενός ζώου τιμάται όσο 2 λάχανα?
ή η ψυχή ενός ζώου είτε είναι ψάρι, είτε αρνάκι τιμάται όσο ένα γεύμα???

To πιο τραγικό Κατερίνα μου είναι ότι είναι αλήθεια γιατί υπήρχε και στο news letter του αρκτούρου και υπήρχε και η φωτογραφία του ζώου. Πολύ σκληρή:(.

δεν αμφισβήτησα ότι είναι αληθινή είδηση..
στη Ελλάδα ζούμε....
:/:

τι να πω πια...
κατά τη γνώμη μου φταίει κι εκείνος που τον είχε αφήσει να ψωμολυσσαξει τον ταλαίπωρο τον γαιδαρακο...

μου σηκώθηκε η τρίχα...
δηλαδή η ψυχή ενός ζώου τιμάται όσο 2 λάχανα?
ή η ψυχή ενός ζώου είτε είναι ψάρι, είτε αρνάκι τιμάται όσο ένα γεύμα???

ποια ψυχη ? νομιζεις οτι οσοι τα κανουν αυτα θεωρουν οτι τα ζωα εχουν και ψυχη ? :/::/::/:

To πιο τραγικό Κατερίνα μου είναι ότι είναι αλήθεια γιατί υπήρχε και στο news letter του αρκτούρου και υπήρχε και η φωτογραφία του ζώου. Πολύ σκληρή:(.

την ειδα και γω τη φωτο, ηταν πολυ γλυκος ο γαιδαρακος...:cry::cry::cry:μακαρι να τιμωρηθει αυτος ο σιχαμενος ανθρωπος...:mad:

Καμια μηνυση εγινε τελικα?

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back