rodirdi
Εκκολαπτόμενο μέλος
μετά απο κανένα 4ωρο αρχίζει και βγάζει κραυγές, πονάει ή βλέπει όνειρα; στην αρχή γίνεται κάθε 1ωρα αλλά μετά πιο συχνά για 1 ολόκληρο βράδυ ενώ προσπαθεί να περπατήσει (σηκώνεται)
το βράδυ την βάζω να κοιμηθεί στο κλουβάκι της στο πάτωμα με την οροφή βγαλμένη και εγώ δίπλα της βάζοντας το χέρι μου κοντά στη μουσουδίτσα της να με μυρίζει, αλλά δεν ξέρω αν με καταλαβαίνει
την επόμενη μέρα έχει περίεργο βλέμα και θέλει να πηγαίνει γυρω-γύρω στον χώρο που μας έχω περιορίσει.
ξέρετε κάτι που θα μπορούσα να κάνω για να βελτιώσω την κατάσταση; να νιώθει πιο άνετα; οποιαδήποτε συμβουλή θα είναι πάρα πολύ χρήσιμη...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος
Σίγουρα το γατάκι σου πρέπει να μείνει περιορισμένο μέχρι να αναρρώσει και να μην κινείται πολύ. Όταν το γατάκι μου εγχειρίστηκε και έπρεπε να μείνει περιορισμένο για 1 μήνα για να σωθεί το ποδαράκι του, του φτιαξα μια φωλίτσα με κουβερτούλα, αμμολεκάνη, νερό (τον τάιζα με τα δάκτυλά μου για μεγάλο διάστημα) και τον είχα περιορισμένο μέσα σε ένα μεγάλο κλουβί σκύλου. Το κλουβί σκύλου το έβαλα μέσα στο υπνοδωμάτιό μου και φρόντισα να περνάω εκεί τις περισσότερες ώρες της μέρας μου για να αισθάνεται σιγουριά το μικρό μου.
Ρώτησε τον κτηνίατρο τι είναι καλύτερα να κάνεις και αν μπορείς να του βάλεις κοντά του ένα ρούχο δικό σου με τη μυρωδιά σου επάνω για να το καθυσηχάζει ή αν υπάρχει κίνδυνος μετάδωσης μικροβίων εφόσον το ρούχο δεν θα ειναι πλυμένο και το γατακι θα είναι εγχειρισμένο. Επίσης να είσαι κοντα στο γατάκι σου όσο περισσότερο μπορείς, να το χαιδεύεις και να του μιλάς ενθαρρυντικά και με ήρεμη φωνή. Όλα θα πάνε καλά!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
rodirdi
Εκκολαπτόμενο μέλος
Πιστεύω, χωρίς να είμαι σίγουρη ότι τις πρώτες ώρες το γατάκι πονάει ή τουλάχιστον αισθάνεται άβολα. Το ότι προσπαθεί να σηκωθεί είναι πολύ φυσιολογικό γιατί δεν ξέρει τι της συμβαίνει και θέλει πάλι να νιώσει καλά.
Σίγουρα το γατάκι σου πρέπει να μείνει περιορισμένο μέχρι να αναρρώσει και να μην κινείται πολύ. Όταν το γατάκι μου εγχειρίστηκε και έπρεπε να μείνει περιορισμένο για 1 μήνα για να σωθεί το ποδαράκι του, του φτιαξα μια φωλίτσα με κουβερτούλα, αμμολεκάνη, νερό (τον τάιζα με τα δάκτυλά μου για μεγάλο διάστημα) και τον είχα περιορισμένο μέσα σε ένα μεγάλο κλουβί σκύλου. Το κλουβί σκύλου το έβαλα μέσα στο υπνοδωμάτιό μου και φρόντισα να περνάω εκεί τις περισσότερες ώρες της μέρας μου για να αισθάνεται σιγουριά το μικρό μου.
Ρώτησε τον κτηνίατρο τι είναι καλύτερα να κάνεις και αν μπορείς να του βάλεις κοντά του ένα ρούχο δικό σου με τη μυρωδιά σου επάνω για να το καθυσηχάζει ή αν υπάρχει κίνδυνος μετάδωσης μικροβίων εφόσον το ρούχο δεν θα ειναι πλυμένο και το γατακι θα είναι εγχειρισμένο. Επίσης να είσαι κοντα στο γατάκι σου όσο περισσότερο μπορείς, να το χαιδεύεις και να του μιλάς ενθαρρυντικά και με ήρεμη φωνή. Όλα θα πάνε καλά!!![]()
λόγω δουλειάς( καθηγήτρια) έχω τη δυνατότητα να είμαι στο πλάι της συνεχώς, και τώρα και την προηγούμενη φορά, δεν την αφήνω καθόλου μόνη της μεχρι να βγάλει τα ράμματα, έχω ατμοκαθαριστή και πλέον καθαρίζω με αυτόν το σπίτι (ελπίζω να τα σκοτώνει όλα τα μικρόβια αν και δεν περπατάμε με τα παπούτσια μέσα στο σπίτι). το μικρό σου έβγαζε και αυτός κραυγές; η δικιά μου μόνο το πρώτο 24 είναι δύσκολο, την προηγούμενη φορά (πρίν 2,5 μήνες) ανάρωσε σε 3 μέρες! απλά δεν θέλω να πονάει...
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Μακάρι να πάνε όλα καλά.Στο εύχομαι απο τα βάθη της καρδιάς μου.

rodirdi
Εκκολαπτόμενο μέλος
Φαντάζομαι ότι θα της κάνει παυσίπονη ένεση για μετά.Να τον ρωτήσεις οπωσδήποτε.
Μακάρι να πάνε όλα καλά.Στο εύχομαι απο τα βάθη της καρδιάς μου.![]()
την προηγούμενη φορά της είχε κάνει, μου το είχε πει, μετά για 4 μέρες της έδινα παυσίπονα. Ευχαριστούμε πάρα πολύ........ θέλουμε θετική ενέργεια!
ρενακι 13
Πολύ δραστήριο μέλος
Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος
λόγω δουλειάς( καθηγήτρια) έχω τη δυνατότητα να είμαι στο πλάι της συνεχώς, και τώρα και την προηγούμενη φορά, δεν την αφήνω καθόλου μόνη της μεχρι να βγάλει τα ράμματα, έχω ατμοκαθαριστή και πλέον καθαρίζω με αυτόν το σπίτι (ελπίζω να τα σκοτώνει όλα τα μικρόβια αν και δεν περπατάμε με τα παπούτσια μέσα στο σπίτι). το μικρό σου έβγαζε και αυτός κραυγές; η δικιά μου μόνο το πρώτο 24 είναι δύσκολο, την προηγούμενη φορά (πρίν 2,5 μήνες) ανάρωσε σε 3 μέρες! απλά δεν θέλω να πονάει...
Ωχ! Κι εσύ καθηγήτρια; Συμπάσχουμε!!

Όχι, ο μικρός μου δεν έβγαζε κραυγές αλλά πάλι εξαρτάται και από τη φύση της εγχείριση. Επίσης μπορεί να παίζει ρόλο και ο χαρακτήρας της γάτας, αν είναι γενικά εκφραστική. Εμένα ο δικός μου δεν ξέρει πως νιαουρίζουν τα γατιά, πολύ λίγο νιαουρίζει γενικά.
Μην στενοχωριέσαι γλυκιά μου γιατί όλα θα πάνε καλά και με τόση αγάπη από τη μανούλα της έχει όλη την θετική ενέργεια του κόσμου!! Εμείς εδώ θα είμαστε και θα περιμένουμε τα νέα σας!! Όλα θα πάνε καλά!
rodirdi
Εκκολαπτόμενο μέλος
rodirdi
Εκκολαπτόμενο μέλος
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

ρενακι 13
Πολύ δραστήριο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool