Ξύσιμο στα αυτιά

Κοιτα κ τα δικά μου ξύνονται συχνά πυκνά κ όταν το λεω στο γιατρό μου λέει γιατί εσύ δεν ξύνεσαι; :lol: αλλά καλού κακού καλύτερα να πάει στο γιατρό για να είναι σίγουρη

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κυρια μου δεν ριχνω μεσα στο αυτι τον φυσιολογικο ορο..το βαμβακι νοτιζω..:P το epi-otic πως λεγεται τεσπα ειναι παρα πολυ καλο..ενα ασπρο με μπλε καπακι δεν ειναι?που στριφογυρναει για να ανοιξει?αν ειναι αυτο εμενα ο κτηνιατρος μου(επειδη ο αντρεας περασε βαρια ωτιτιδα οταν τον βρηκα) μου ειπε οτι κανει παρα πολυ καλο ακομα και αν το βαζω που και που και χωρις να εχει κατι..αλλα εγω το ειχα πεταξει τοτε:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εβελυν όπως σου ειπαν κ τα κορίτσια καλύτερα να πας στο γιατρό να τον κοιτάξει αφού επιμένει τόσο πολύ η φαγούρα κ να τον εξετάσει
ελενα μου, επειδη ειχε ξανα προβλημα με ξυσιμο , την πηγα για ελεγχο τουλαχιστο 10 φορες σε ενα τριμηνο για τα αυτια της, και 2 φορες προληπτικα της εβαλαν ενεση για ψωρα μιας και δεν ειδαν τπτ αλλο.
οπως ειπα θα την παω απο βδομαδα, εκτος και αν γινει πολυ ανησυχητικο το θεμα..:(
Παιδια μη ριχνετε ΤΙΠΟΤΑ υγρο μεσα στο αυτακι,οι γατες ειναι πολυ επιρρεπεις σε ωτιτιδες,καλυτερα να της κανει οτι χρειαζεται ο γιατρος.
δεν προκειται να της βαλω τπτ υγρο, εξωτερικα της τα καθαρισα λιγο με λαδι και φαινεται καλυτερα

η απορια μου ειναι αν μπορει το κερι και μονο να της προκαλει φαγουρα..γνωριζει κανεις?

Κυρια μου δεν ριχνω μεσα στο αυτι τον φυσιολογικο ορο..το βαμβακι νοτιζω..:P το epi-otic πως λεγεται τεσπα ειναι παρα πολυ καλο..ενα ασπρο με μπλε καπακι δεν ειναι?που στριφογυρναει για να ανοιξει?αν ειναι αυτο εμενα ο κτηνιατρος μου(επειδη ο αντρεας περασε βαρια ωτιτιδα οταν τον βρηκα) μου ειπε οτι κανει παρα πολυ καλο ακομα και αν το βαζω που και που και χωρις να εχει κατι..αλλα εγω το ειχα πεταξει τοτε:P
Αυτο ειναι ναι, μου ειχε μπει και στο ματι οταν τιναχθηκε η μικρη αλλα μου ειπε ο γιατρος ειναι φυτικο δεν παθαινω τιποτα:lol: Κι εγω νομιζα ειναι μονο για τη θεραπεια αλλα μου ειπε να της τα καθαριζω με αυτο δεν θα παθει τιποτα, αντιθετως τα καθαριζει καλα.

πάντως κ τα δικά μου ξύνουν πολύ τα αυτάκια τώρα τελευταία δεν ξέρω μήπως είναι κάτι απλό όπως το κερί που λες κ δεν έχει σχέση με παράσιτα. Έχω προσέξει ότι ξύνονται περισσότερο μετά από το παιχνίδι :hmm:αναρωτιέμαι μήπως είναι όπως όταν τρέχουν τα μάτια τους συμβαίνει το ίδιο κ με τα αυτάκια κ δεν είναι κάτι ανησυχητικό

πάντως κ τα δικά μου ξύνουν πολύ τα αυτάκια τώρα τελευταία δεν ξέρω μήπως είναι κάτι απλό όπως το κερί που λες κ δεν έχει σχέση με παράσιτα. Έχω προσέξει ότι ξύνονται περισσότερο μετά από το παιχνίδι :hmm:αναρωτιέμαι μήπως είναι όπως όταν τρέχουν τα μάτια τους συμβαίνει το ίδιο κ με τα αυτάκια κ δεν είναι κάτι ανησυχητικό
αγχωθηκα παλι, δευτερα θα την παω:/: και της μπειλυ τρεχουν τα ματια της..εδω και πολυ καιρο και δεν ειναι παθολογικο..

Αυτο ειναι ναι, μου ειχε μπει και στο ματι οταν τιναχθηκε η μικρη αλλα μου ειπε ο γιατρος ειναι φυτικο δεν παθαινω τιποτα:lol: Κι εγω νομιζα ειναι μονο για τη θεραπεια αλλα μου ειπε να της τα καθαριζω με αυτο δεν θα παθει τιποτα, αντιθετως τα καθαριζει καλα.

ναι γαμωτο και εγω το πεταξα..στα δικα μου οποτε παμε αυτο τους βαζει..

αγχωθηκα παλι, δευτερα θα την παω:/: και της μπειλυ τρεχουν τα ματια της..εδω και πολυ καιρο και δεν ειναι παθολογικο..
Μήπως έχεις φυτά μέσα στο σπίτι κ είναι κάτι αλλεργικό;:hmm:

Μήπως έχεις φυτά μέσα στο σπίτι κ είναι κάτι αλλεργικό;:hmm:
φυτα δεν εχω, αλλα αλλεργικο πρεπει να ειναι..μονο που δεν ξερουμε απο τι.. και δεν με βοηθαει η bailey να δω αν ειναι η τροφη γιατι δεν τρωει κατι αλλο απο την rc:( μπορει να ειναι και απο σκονη ή κατι αλλο..ο γιατρος μου ειπε οτι ειναι καπως δυσκολο να βρουμε απο τι ειναι η αλλεργια αν δεν ειναι στη τροφη..

φυτα δεν εχω, αλλα αλλεργικο πρεπει να ειναι..μονο που δεν ξερουμε απο τι.. και δεν με βοηθαει η bailey να δω αν ειναι η τροφη γιατι δεν τρωει κατι αλλο απο την rc:( μπορει να ειναι και απο σκονη ή κατι αλλο..ο γιατρος μου ειπε οτι ειναι καπως δυσκολο να βρουμε απο τι ειναι η αλλεργια αν δεν ειναι στη τροφη..
μπορεί να είναι κ κάποια κουβερτούλα ή μαξιλάρι που κοιμάται ή κάποιο χαλί. γενικά είναι πολλά πράγματα που μπορεί να την ενοχλούν κ είναι δύσκολο να βρεις ποιο είναι αυτό που την ενοχλεί. Για ρώτα τον γιατρό σου αν κάνει το τεστ για την αλλεργία;

μπορεί να είναι κ κάποια κουβερτούλα ή μαξιλάρι που κοιμάται ή κάποιο χαλί. γενικά είναι πολλά πράγματα που μπορεί να την ενοχλούν κ είναι δύσκολο να βρεις ποιο είναι αυτό που την ενοχλεί. Για ρώτα τον γιατρό σου αν κάνει το τεστ για την αλλεργία;
δεν μου εχει πει η γιατρος που παω στην πατρα για τεστ..μου ειπε να φαει για λιγο καιρο υποαλλεργικη τροφη, και σιγα σιγα να της δινω κατι αλλο για να δουμε..αλλα δεν την τρωει με τπτ :(:(
την δευτερα θα την ρωτησω αν εχει τεστ γι αυτο το πραγμα..ουτε ο γιατρος του φορουμ μου ειπε κατι γιαυτο:hmm:

δεν μου εχει πει η γιατρος που παω στην πατρα για τεστ..μου ειπε να φαει για λιγο καιρο υποαλλεργικη τροφη, και σιγα σιγα να της δινω κατι αλλο για να δουμε..αλλα δεν την τρωει με τπτ :(:(
την δευτερα θα την ρωτησω αν εχει τεστ γι αυτο το πραγμα..ουτε ο γιατρος του φορουμ μου ειπε κατι γιαυτο:hmm:
ναι δεν ξέρω κ εγώ αν έχομε στην Ελλάδα γιατί δεν έτυχε ποτέ να το ψάξω:(:( για ρωτα μήπως υπάρχει ξέρω πάντως ότι στο εξωτερικό κάνουν το τεστ

καιρο ειχα να ποσταρω..
μ εχει τρελανει..ξυνεται σα τρελη..εδω και κανα δυο χρονια...
το χειμωνα ειχε ηρεμησει λιγο και ξαναεβγαλε τριχωμα στα αυτακια της..ε λεω θα της περναει σιγα σιγα..
αλλα τις τελευταιες μερες δεν παλευεται..ειδικα το πρωι πριν φαει και το βραδυ πριν κοιμηθει κανει σαν υστερικο με το ξυσιμο..δε σταματαει αν δε την ακινητοποιησω εγω για να μη κανει περισσοτερο κακο στ αυτια της..και καμια φορα πανω απο τα ματια της..
τωρα αρχισε νεα μοδα και ξυνει και το ζβερκο της απο τη μια μερια και το μαδησε κ εκει. σε συνεχεια του αυτιου εξωτερικα και πισω στο ζβερκο δλδ ενιαιο μαδημενο.εχει γινει σα τρελογατα.
εχω ψαξει τα παντα..τι καλλιεργειες,τι αμπουλες,τι εξετασεις,τι κορτιζονες δε λεει να σταματησει..τα αυτια της ειανι υποδειγματικα καθαρα οπως ειπε κ ο γιατρος και δεν εχει ψωρα.
το πρωι πραγματικα με το που χτυπαει το ξυπνητιρι μου πρωτη φορα,μεχρι τη δευτερη αναβολη(10 λεπτα) ερχεται στο δωματιο και αρχιζει με μανια..μεχρι που με ξυπναει απο το ξυσιμο και μεχρι να της βαλω να φαει.το βραδυ παλι καμια ωρα πριν το φαγητο,11 τρωει,απο τις 10 αρχιζει το πανηγυρι και δως του ξυσιμο!και να οι τουφες..δε ξερω τι αλλο να κανω..μ εχει τρελανει!+ οτι ασχημαινει,που ειναι κανονικα μια κουκλα...
αν μπορεσω θα βγαλω και καμια φωτο.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

καιρο ειχα να ποσταρω..
μ εχει τρελανει..ξυνεται σα τρελη..εδω και κανα δυο χρονια...
το χειμωνα ειχε ηρεμησει λιγο και ξαναεβγαλε τριχωμα στα αυτακια της..ε λεω θα της περναει σιγα σιγα..
αλλα τις τελευταιες μερες δεν παλευεται..ειδικα το πρωι πριν φαει και το βραδυ πριν κοιμηθει κανει σαν υστερικο με το ξυσιμο..δε σταματαει αν δε την ακινητοποιησω εγω για να μη κανει περισσοτερο κακο στ αυτια της..και καμια φορα πανω απο τα ματια της..
τωρα αρχισε νεα μοδα και ξυνει και το ζβερκο της απο τη μια μερια και το μαδησε κ εκει. σε συνεχεια του αυτιου εξωτερικα και πισω στο ζβερκο δλδ ενιαιο μαδημενο.εχει γινει σα τρελογατα.
εχω ψαξει τα παντα..τι καλλιεργειες,τι αμπουλες,τι εξετασεις,τι κορτιζονες δε λεει να σταματησει..τα αυτια της ειανι υποδειγματικα καθαρα οπως ειπε κ ο γιατρος και δεν εχει ψωρα.
το πρωι πραγματικα με το που χτυπαει το ξυπνητιρι μου πρωτη φορα,μεχρι τη δευτερη αναβολη(10 λεπτα) ερχεται στο δωματιο και αρχιζει με μανια..μεχρι που με ξυπναει απο το ξυσιμο και μεχρι να της βαλω να φαει.το βραδυ παλι καμια ωρα πριν το φαγητο,11 τρωει,απο τις 10 αρχιζει το πανηγυρι και δως του ξυσιμο!και να οι τουφες..δε ξερω τι αλλο να κανω..μ εχει τρελανει!+ οτι ασχημαινει,που ειναι κανονικα μια κουκλα...
αν μπορεσω θα βγαλω και καμια φωτο.
Μπορεί να φανεί λίγο κουφό που θα ρωτήσω μια και την πήγες κτηνίατρο, αλλά για ψύλλους την έψαξε;
Αν ναι και αν δεν έχει, κατά πάσα πιθανότητα είναι ψυχολογικό φοβάμαι και αυτό αντιμετωπίζεται πολύ πιο δύσκολα από το οργανικό πρόβλημα.:/:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

να το το μαδημενο!
και δε φενεται και καλα που συνεχιζει προς τα κατω και το εχει πληγιασει και λιγο..
τι θα κανω μ αυτο το γατι δε μ αφηνει σε ησυχια!

DSC02751_zpss6qhxvad.jpg

τις βαζω αμπουλες,οποτε δε νομιζω.μαλιστα καποια περιοδο της βαζαμε ανα μια βδομαδα(?) δε θυμαμαι ακριβως,σαν θεραπεια..δεν βγαινει και καθολου εξω και τρωει στανταρ κονσερβα..θα με σκασει!
καποια αλλη εκδοχη ηταν τα κουνουπια,να ξαναπαρω και αντικουνουπικο,τι να κανω..αλλα δεν εχουν εμφανηστει ακομα!
και παιζει με ορεξη,και τρωει με ορεξη και ξυνεται με ορεξη!τι να πω...
μονο οταν φαει ηρεμει..και οταν κοιμαται..πριν το φαγητο που την πιανει η μανια μου ρχεται να τη δεσω οταν το παρακανει και δε σταματαει με τπτ...

επισης λιγα προβληματα ειχα αυτη την περιοδο,τα ψυχολογικα της γατας μου ελειπαν...

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Τότε πολύ φοβάμαι πως είναι κάτι ψυχολογικό.:(
Το είχε μια από τις γάτες μου, η μεγάλη μου αλλά σε άλλη μορφή. Εκείνη λύσσαγε με την ουρά της, της φερόταν λες και ήταν κανένας εχθρός...
Μέχρι stedon ενέσεις που είναι αρκετά βαρύ ηρεμιστικό μας είχε πει ο κτηνίατρος να της δίνουμε. Δεν της κάναμε ποτέ τέτοια ένεση με δική μου απόφαση και προσπαθούσα να ασχολούμαι περισσότερο μαζί της αλλά και να της δημιουργήσω κάποια προστατευμένη ζώνη μέσα στο σπίτι. Το πρόβλημά της ξεκίνησε από όταν μαζέψαμε το δεύτερο γατί μας και συνεχίστηκε μέχρι που γέρασε και σταμάτησε πια. Βέβαια με τις προσπάθειες που έκανα εγώ, μειώθηκε αισθητότατα θα έλεγα και δεν αποτελούσε πια πρόβλημα για την σωματική της ακεραιότητα...:/:

Όμως, θα έλεγα πριν καταλήξεις οριστικά στο ψυχολογικό, καλό θα ήταν να πάτε και μια επίσκεψη στον κτηνίατρο προκειμένου να αποκλείσετε κάποιο οργανικό πρόβλημα.:hmm:

τι προσπαθειες να κανω..της φωναζω και δεν ακουει.μονο να την σταματω οποτε την βλεπω να το κανει,αλλα με το που ξανακαθομαι το κανει παλι..
τωρα ας πουμε που εφαγε ηρεμησε και παιζει..πριν της βαλω να φαει μας ειχε σπασει τα νευρα..
το σπρευ κορτιζονης δε φεναται να την πιανει..μια φορα αναγκαστικα της καναμε ενεση κορτιζονης και ηρεμισε για κανα δυο μερες αλλα μετα παλι τα ιδια..
να την ξαναπαω και στο γιατρο μολις πληρωθω αλλα δε νομιζω να γινει κατι..3 γιατροι το χουν ψαξει μεχρι στιγμης..

και στην κοιλια της εντωμεταξυ το ιδιο,αλλα εκει δε μπορει να ξυθει και γλυφεται μανιωδως..μολις εβγαλε λιγο τριχωμα το χειμωνα,αρχισε εδω και κανα δυο βδομαδες και μαδηθηκε κ εκει.
εκτος αν δεν συνδεονται μεταξυ τους..αλλα τις ιδιες ωρες την πιανει..μια κοιλια γλυψιμο,μια αυτι ξυσιμο-κοπανημα

Πολύ φοβάμαι πως συνδέονται. Κάτι ανάλογο κάνει και η Τασούλα μου από τότε που χάσαμε τον άντρα μου και τα τελευταία καλοκαίρια η κοιλιά της είναι συνήθως σαν καραφλή... Τον χειμώνα πάλι το σταματάει, ίσως γιατί κοιμάται περισσότερες ώρες κουκουλωμένη και δεν μπορεί να την πλύνει σαν παλαβή...
΄Οταν λέω προσπάθειες φίλε μου δεν εννοώ φωνές, αυτές δεν είναι προσπάθεια κανενός είδους. Εννοώ να προσπαθήσεις να βρεις τι της το προκαλεί και να την βοηθήσεις να το ξεπεράσει. Η δικιά μου είχε πρόβλημα με την παρουσία των άλλων γατιών μου, ήταν μοναχικό γατί και επειδή ήταν το πρώτο μας ήθελε την αποκλειστικότητα.:/:

εννοω τη φωναζω να της αποσπασω την προσοχη,η με καποιο απο τα παιχνιδια της παιζοντας μπας και κουραστει και ξεχαστει.
μοναχικη ειναι και η δικη μου,δεν ερχεται σε επαφη με αλλα γατια,με κανενα δε τα παει καλα οποτε ηρθε (σπανιως)σε επαφη.
ειναι 8 χρονων στειρωμενη,ειχε ζησει και εξω στη νιοτη της,αλλα φενεται να περναει μια χαρα στο διαμερισμα πλεον τα τελευταια χρονια..πραγματικα ψαχνω πολυ καιρο να βρω τι μπορει να της φταει..και δε βγαζω ακρη.
ισως μετα το ατυχημα της?δε ξερω..

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back