Οι γάτες έχουν αέρια;

"Θα το παρακολουθήσω όμως το θέμα με τη .. μύτη ανοιχτή!..."

:lol::lol:
:lol:Το χιούμορ είναι κάτι που ανέκαθεν εκτιμούσα. Μπράβο βρε Elco, μου έφτιαξες το κέφι!
Πέρδονται τα σκατούλια, κι όταν πέρδονται...απορεί κανείς πώς γίνεται ένα τόσο μικρό κορμάκι να μετατρέπει το χώρο σε θάλαμο,, αερίων:loltooth:
Κι η δική μου, αν και θηλυκή (μη μασάς, δεν είναι "προνόμιο" μόνο των αρσενικών) έτσι μουλωχτά μου τις αμολούσε, όταν ήταν τόσηδα μικρούλα, αλλά θα στοιχημάτιζες οτι ήταν από..ελέφαντα.
Μετά όμως από διαδοχικές αποπαρασιτώσεις, η αλήθεια είναι οτι έχω καιρό να οσμιστώ το συγκεκριμένο άρωμα. Και, ομολογώ, καθόλου δεν μου λείπει;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δεν ξέρω που να το γράψω αυτό...
Αλλά εκτός από τις μυρωδιές, τώρα το χειμώνα συμβαίνει και κάτι άλλο ξεκαρδιστικό!!

Οι γάτες μου ηλεκτρίζονται... Κάθονται στην κουβερτούλα, σηκώνονται για χάδια και πάνε να ακουμπήσουν το χέρι μου και ... τσαφ!! :crazy:
Εκτός αν δεν είναι από την κουβέρτα και κάνουν τίποτα περίεργο με την πρίζα..:P.!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δεν ξέρω που να το γράψω αυτό...
Αλλά εκτός από τις μυρωδιές, τώρα το χειμώνα συμβαίνει και κάτι άλλο ξεκαρδιστικό!!

Οι γάτες μου ηλεκτρίζονται... Κάθονται στην κουβερτούλα, σηκώνονται για χάδια και πάνε να ακουμπήσουν το χέρι μου και ... τσαφ!! :crazy:
Εκτός αν δεν είναι από την κουβέρτα και κάνουν τίποτα περίεργο με την πρίζα..:P.!
Συμβαινει παντα τον χειμωνα αυτο, μην ανησυχεις δεν ειναι τιποτα.:)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back