Οι γάτες θέλουν να μένουν μόνες;

Tinacat

Νεοφερμένο μέλος

Η Tinacat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 53 μηνύματα.
Οι γάτες θέλουν να μένουν και λίγο χρόνο μόνες τους ;Αυτό ισχύει ; και αν ναι ποια η γνώμη σας για αυτό ;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απάντηση: Οι γάτες θέλουν να μένουν μόνες ;

Δεν ξέρω τι εννοείς?
Μόνες εντελώς για κάποιες μέρες ή για κάποιες ώρες ?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συγγνώμη που δεν το διευκρίνισα:) Εννοώ μας βαριούνται όταν της ζουλάμε:)συνέχεια και όταν της έχουμε συνέχεια απο κοντά ; Θέλουν και λίγο την ησυχία τους ; λίγο τον προσωπικό τους χρόνο ''μακριά'' απο εμάς ;

Νομίζω εξαρτάται από την γάτα και πως έχει μάθει. Πολλά παίζουν.
Ωστόσο, νομίζω ότι θέλουν κ αυτές λίγο την ησυχία τους. Εμένα ας πούμε πάντα διαλέγουν ένα δυσπρόσιτο μέρος να αράξουν για κάποια ώρα κάθε μέρα (πίσω από τα βιβλία στη βιβλιοθήκη). Όταν βαριέται κάποιο μόνο του τσουπ έρχεται μ' ένα και καλά παραπονιάρικο νιαουριτό.... "πουυυ είσααιιιιι.... γιατί δεν με χαϊδεύειιιιιιςς" :P

:)Βασικά ο προβληματισμός μου δημιουργήθηκε όταν προχθές σε κάποια φάση νόμιζα πως την έχασα ! Κάθε φορά που την φωνάζω έρχεται και έχει πάρα πολυ όρεξη για χαδάκια . Προχθές λοιπόν οχι μονο δεν ήρθε αλλα δεν κουνιότανε καθόλου για να μην ακουστεί . Είχε πάει και ειχε κρυφτεί όπως λες σε ενα δυσπρόσιτο μέρος που παρόλο που κοίταξα δεν την βρήκα. Αναρωτιέμαι λοιπόν γιατι το έκανε , μήπως με βαρέθηκε:) ; γιατί άφησε το κρεβατάκι της το φαγητουλι της και πήγε και χώθηκε εκει ; ή μήπως είναι φυσιολογική συμπεριφορά ;

Aαα... αν έγινε μόνο μια φορά μπορεί να μην ήταν καν θέμα βαρεμάρας. Μπορεί να χε δει ή να χε ακούσει που να το τρόμαξε και να θέλησε να μείνει στα κρυφά. Εγώ αρκετές φορές στα καλά καθούμενα τα βλέπω να πετάγονται και να τρέχουν να κρυφτούν. (Αρχίζω και νομίζω ότι βλέπουν πράματα που δεν βλέπω... είναι και παλιό σπίτι... :P xaxaxa).
Όχι ότι αποκλείω και τη βαρεμάρα, απλά αν είναι η μοναδική φορά που έγινε κάτι μπορεί να ναι οτιδήποτε... :)

κι εγώ τους κρύβομαι και μετά με βρίσκουν κάπου κρυμμένο να κοιμάμαι (πχ. πίσω από τη λεκάνη)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back