Οι γάτες κάθε πότε γεννάνε;

Μιχαέλα

Νεοφερμένο μέλος

Η Μιχαέλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 49 μηνύματα.
Καλησπέρα σε όλους. Η αλήθεια είναι οτι έχω πολλές απορίες για τις γατούλες και θα ήθελα κάποιες συμβουλές. Εδώ και ένα χρόνο περίπου έχουμε στον κήπο της πολυκατοικίας 2 γάτες τις οποίες φρόντιζα στο σπίτι. Δυστυχώς όμως δεν μένω μόνη μου και οι γόνεις μου (όπως επίσης και κάποιοι κομπλεξικοί γείτονες) είχαν ενοχληθεί πάρα πολυ και παρόλες τις προσπάθειές μου για να τις κρατήσω τις κατέβασα πάλι στον κήπο (ευτυχώς είναι αρκετά μακριά απο τον δρόμο). Δεν ήξερα οτι οι γάτες μπορούν να μείνουν έγκυες πριν απο τον πρώτο χρονο της ζωής τους και κατα συνέπεια δεν το πρόλαβα και γέννησαν και οι δυο. Όταν τα γατάκια ξεθάρεψαν, περίπου στους 3 μήνες, μπόρεσα και τους βρήκα ενα σπίτι αλλα τελικα ηταν μεγάααλο λάθος μου γιατι οι μεγάλες έκλαιγαν και τα φώναζαν συνεχώς. Έχουν περάσει περίπου 3 με 4 μήνες απο τοτε και η μια γατούλα γέννησε παλι αλλα καένα απο τα μικρα δεν έζησε.:( ΟΙ γάτες γεννάνε συνεχώς? Και η στείρωση ποτε πρέπει να γίνεται?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλησπερα!Οι γατουλες κατα βασην γεννανε 2 φορες το χρονο.Στη περιπτωση που τα μωρα τους γεννηθουν νεκρα,η τους τα παρεις νωρις πριν ακομα απογαλακτιστουν,σχεδον 2 μηνων δηλαδη,παλι τα θεωρουν νεκρα και οτι τα εχουν χασει,και ετσι ξαναμπαινουν στη διαδικασια της αναπαραγωγης.Καλο θα ειναι να στειρωνονται 6-7 μηνων,πριν ακομα μπουν στη διδικασια οιστρου.Απο τη στιγμη που η μια γατουλα γεννησε τα μωρακια της αλλα δυστυχως δεν εζησαν,καλο θα ηταν να στειρωθει αμμεσα γιατι αλλιως θα ξαναζητησει ταιρι πολυ συντομα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ναι,βεβαια,πρεπει να τις πας αμεσως για στειρωση!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back