Οι γάτες μου βλέπουν παντού εχθρούς

Άννα Κ.

Πολύ δραστήριο μέλος

Η Άννα Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 823 μηνύματα.
Οι γάτες μου βλέπουν παντού εχθρούς. Αυτό τώρα πως τους μπήκε στο μυαλό απορώ αλλά το δικαιολογώ δεδομένου οτι γίναν πρόσφατα μανούλες...Απο γλυκύτατα πλασματάκια έγιναν οι Ράμπο της γειτονιάς...Κάποτε όχι πολύ καιρό πριν στην αυλή έρχονταν κάτι γατιτσες και του προσφέραμε φαι και νερό, ενίοτε έμπαιναν και μέσα στο δωμάτιο μου και έτρωγαν, τώρα ούτε σε ακτίνα ενός χιλιομέτρου δεν πατάνε...Έχω τις ειδικές δυνάμεις των γατιών σπίτι μου...Και καλά οι δύο είναι μάνες αλλά η τρίτη πυ δεν έχει γεννήσει το έχει πάρει το όλο θέμα πολύ προσωπικά...Εκτός οτι στα γατάκια έχει προκαλέσει σύγκαμα από το πολύ γλύψιμο,εκτός οτι παρολίγο να τα πνίξει στη προσπάθεια της να τα αρπάξει από το σβέρκο και να μην απομακρυνθούν, εκτός από τις εκμευριστικές κραύγες για να κρατάει κοντά τα μωρά, ορμάει και σε οποιονδήποτε άμοιρο γατούλη πλησιάσει...Προχθές πλησίασε το σπίτι ένας τέραστιος γάτος με πολύ τουπέ και νταηλίκι, το περπάτημα του φώναζε : Είμαι το απόλυτο αρσενικό. Τ απόλυτο αρσενικό τις έφαγε απο τρείς μαινόμενες γάτες που τόση ήταν η ταραχή τους μετά που επιτέθηκάν η μία στην άλλη..Μπέζ τούφες γέμισαν το πάτωμα αλλα μετά μετανιωμένες έγλυφαν η μια την άλλη..Και αν τυχον γαυγίσει σκύλος αυτες μουγκρίζουν...Μήπως τους τρέλανε το περιβάλλον??Πάντα πίστευα οτι η Κρήτη ενδεικνυται για την αναπτυξη της επιθετικότητας:D:D:D....Παλαβιάρες...Αλλά η αλήθεια είναι οτι και εγώ δεν θέλω να έρχονται σε επαφή με τα μωρά ξένα ζώα.Αφενός γιατι η μεγάλη μου η γάτα έχει το ένα μάτι της βγαλμένο απο όταν την πήρα και υποψιάζομαι οτι μάλλον οφείλεται σε τραύμα κάποιου γάτου και αφετέρου γιατί θυμάμαι όταν ήμουν μικρή που είχα μια γάτα την οποία την βγάλαμε για λίγο στην αύλή μαζί με τα μωρά της να λιαστεί και μετά από 5 λεπτά τα μωρά ήταν νεκρά...Μήπως έχουν ένα δίκιο???

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Είναι γεγονός ότι τα αρσενικά γατιά πνιγούν και σκοτώνουν μικρά. Τώρα να έγινε μέσα σε 5 λεπτά, και η μάνα να ήταν δίπλα και να κοίταγε και εσύ ή κάποιος άλλος να μην άκουσε τιποτα είναι λίγο περίεργο.....:(
Μπορεί βέβαια να πέθαναν και από άλλους λόγους.... είναι πολύ συχνό να πεθαίνουν μωρά ....

Υποθέτω όχι έχεις Σιαμάκια?? Και φαντάζομαι ότι θα έχουν γίνει αρκετά....

Καλό κουράγιο και προσοχή... γιατί και ΜΑΝΑ μπορεί να φάει μικρά, είτε από απροσεξία είτε απο "τρέλα" και όπου υπάρχουν πολλές γάτες είναι συχνό φαινόμενο.....:hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Aν και οι 3 είναι Σιαμέζες, δε μου κάνει εντύπωση:lol:
Θυμάμαι τη Σοράγια, την πρώτη μου Σιαμέζα. Είχε ο γείτονας ένα λυκόσκυλο που όταν την έβλεπε στο μπαλκόνι και του έκανε χχχχχχ κατουριόταν πάνω του (κυριολεκτικά:|).

Είναι γεγονός ότι τα αρσενικά γατιά πνιγούν και σκοτώνουν μικρά. Τώρα να έγινε μέσα σε 5 λεπτά, και η μάνα να ήταν δίπλα και να κοίταγε και εσύ ή κάποιος άλλος να μην άκουσε τιποτα είναι λίγο περίεργο.....:(
Μπορεί βέβαια να πέθαναν και από άλλους λόγους.... είναι πολύ συχνό να πεθαίνουν μωρά ....

Υποθέτω όχι έχεις Σιαμάκια?? Και φαντάζομαι ότι θα έχουν γίνει αρκετά....

Καλό κουράγιο και προσοχή... γιατί και ΜΑΝΑ μπορεί να φάει μικρά, είτε από απροσεξία είτε απο "τρέλα" και όπου υπάρχουν πολλές γάτες είναι συχνό φαινόμενο.....:hmm:
Τότε ήμουν πολύ μικρή, στο δημοτικό ακόμα, δεν θυμάμια να έλειπα περισσότερο γιατί ήμουν πολύ προστατευτική με αυτή τη γάτα, αλλά θυμάμαι οτι η γάτα είχε πάει στην άμμο της και έτσι τα είχαμε αφήσει απροστάτευτα. Οι γάτες μου τα αγαπάνε πάρα πολύ τα μικρά ακόμα και αυτή που δεν έχει γεννήσει αν και την προσέχαμε στην αρχή γιατι δεν ξεραμε πως θα αντιδράσει. Ναι, έχουμε 11 γατούλες Σιαμ...:lol:

Είχε ο γείτονας ένα λυκόσκυλο που όταν την έβλεπε στο μπαλκόνι και του έκανε χχχχχχ κατουριόταν πάνω του (κυριολεκτικά:|).

Κοίτα να δεις!!Αυτό έλεγα κι εγώ χθες!!
10 χρόνια που είχαμε την Κλεοπάτρα ΜΕΣΑ στο σπίτι δεν πέρναγε άλλο γατί ούτε απ'έξω(που πάντα η αυλή μας ήτανε κέντρο διερχομένων).
Μα καλά, πως το κάνουν , με τηλεπάθεια:blink:? Αφού δεν την είχαμε δει ή ακούσει ποτέ να τσακώνεται, γιατί τη φοβόταν όλοι? Είναι οι Σιαμέζες περίπτωση φαίνεται...
Δε μου λένε το μυστικό να το χρησιμοποιώ στην τάξη?:/:?

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back