Οι γάτες της Ούλθαρ

stefanos

Νεοφερμένο μέλος

Ο stefanos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 9 μηνύματα.
Πιθανον να μην διαβαζετε διηγηματα επ.φαντασιας ή τρομου, όμως αληθινά αξιζει το διηγημα του Χ.Φ. Λαβκραφτ "Οι γατες της Ουλθαρ". Δεν είναι τρομου ούτε κατι που θα σας φοβισει. Ο ίδιος ο συγγραφεας άλλωστε δήλωνε λατρης των γατιων και βαθια γοητευμενος!! Αναφερεται σε κατι διποδα καθικια - σαν αυτους που κυκλοφορουν γυρω μας - και κακοποιουν τις γατες, και στο μαθημα που τους έδωσαν ενα βραδυ οι ιδιες οι γατες!!!!!!!!!! Αξίζει!:up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Α, εγω διαβαζω επ. φαντασιας και μολις το βρω το βιβλιο θα το διαβασω! Ευχαριστω που μας το ειπες! :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πράγματι, πολύ ωραία ιστορία. Μακάρι να ήταν μεγαλύτερη...
Θυμάσαι από ποιες εκδόσεις κυκλοφορεί στα ελληνικά;

Όσοι θέλουν να τη διαβάσουν στο πρωτότυπο, μπορούν να τη βρουν εδώ. ;)

Το συγκεκριμενο διηγημα το εχω απο εκδοσεις Αιολος στο βιβλιο του Χ.Φ.Λαβκραφτ με τιτλο "Η ονειρικη αναζητηση της αγνωστης Κανταθ". Πιστευω να κυκλοφορει ακομα. Αλλιως μαλλον θα το βρειτε σε καποια συλλογη διηγηματων του Λαβκραφτ.

Είναι πράγματι από τα αγαπημένα μου διηγήματα κι εμένα. Καλή πρόταση Στέφανε!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back