Οι γατούλες τρώνε την τροφή του σκύλου και το αντίστροφο

kakashi-sensei

Δραστήριο μέλος

Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 727 μηνύματα.
Γεια σας εδω κ μια εβδομαδα εχω υοθετησει ενα ημιαμο beagle ειναι 2,5 μηνων.
Εχω ομως κ 2 γατες ενα γατακι 2,5 μηνων κ μια γατα περσιασ 10 χρονων.
Το σπιτι μου ειναι μικρο κ προσπαθω να μην ειναι οι τροφες της γατας κοντα στου σκυλου αλλα ο σκυλοσ τρωει τις τροφες των γατιων κ οι γατεσ του σκυλου:redface::worry:
Μηπως ξερετε γιατι γινεται αυτο ;:hmm:
κ πως μπορω να το σταματησω?:/:
Δεν θελω να μου παθουν τπτ :(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Για το σκυλι αυτο που μπορω να σου πω ειναι να βαλεις τις τροφες των γατιων σε ενα ψηλο σημειο ωστε να μην φτανει.. ;)Τωρα για τις γατες δεν ξερω τι μπορεις να κανεις..:/:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δεν εχω καποιο ψηλο σημειο κ η μεγαλη γατα δν σκαρφαλονει ευκολα :(

Κλασσικά!!!:P:D
Το κάνουν και τα δικά μου. Το πιθανότερο είναι η ζήλια.
Για να καταλάβεις, για να κάνω την σκύλα να φάει τις κροκέτες της κάνω ψι ψιψιψι... και αφήνω μια γάτα μέσα στο δωμάτιο. Αμέσως αρχίζει να γρυλίζει και μετα μανίας τρώει το φαγητό της. Εαν είναι κολλητές με την γάτα και την αφήνει να φάει, απομακρύνω την γάτα.;)

Επίσης για να φάνε οι γάτες, η σκύλα είναι σε άλλο μέρος.:)

ΧΑΧΑΧΑ κ νομιζα οτι το κανουν μονο τα δικα μου!!!!:):P
στη σκυλα δεινω τροφη hills αλλα δεν την πολθ τρςει κ πηρα μια αλλη techni-call λεγεται ειναι καλη?
την ιδια δεινω κ στη γατα τ μικρη ενω στη μεγαλη προ πλαν.
Ειναι καλεσ τροφες?:hmm:
υπαρχουν τοσεσ πολλεσ που δεν ξερω τ να διαλεξω!:confused:

Και σε εμενα με το ψιτ γυρναει το σκυλακι χαχαχα:)

Μπορώ μόνο να σου πω για την Hills ότι είναι απο τις καλές. Τις άλλες κάποιες δεν τις ξέρω για κάποιες δεν έχω άποψη.:redface:
Αφού μπορείς να δίνεις χιλς δίνε. Μόνο μην το κάνεις σύστημα και τρώνε το φαγητό του άλλου.. μακροπρόθεσμα θα πάθουν ζημιά.

Μπορείς εύκολα να ταίζεις πρώτα το ένα στο μπάνιο ή σε κάποιο δωμάτιο... και μετά το άλλο. Είναι και καλύτερο να μην έχεις συνέχεια φαγητό στα μπολ.;):)

Δεν εχω συνεχεια φαγητο στα μπολ.Αλλα μολις βαλω στη γατα τρεχει ο σκυλος κ αν τ βαλω σε αλλα δωματια κλαιει η σκυλιτσα .
Αλλα αυτο θα προσπαθησω να κανω γιατι δεν παει αλλο αυτη η κατασταση...:(
σε ευχαριστω πολυ :)

Καλησπερα!:)

Αρχικα θα σου πω οτι το σκυλι πρεπει να ειναι σε προγραμμα σχετικα με το ποτε θα τρωει. Δεν ειναι πχ σαν τη γατα που αφηνεις το πιατο το πρωι και το μαζευεις βραδυ ή μεχρι να φαει την ημερισια ποσοτητα. Η μια λυση δωθηκε. Το σκυλι τρωει σταθερες ωρες και οι γατες δεν ειναι στον ιδιο χωρο που τρωει,οση ωρα τρωει(15-20λεπτα καθε γευμα).

Για να μην τρωει το σκυλι τις κροκετες των γατακιων,πιστευω πως πρεπει να εχεις τα πιατα καπου ψηλα ή σε χωρο που ο σκυλος δεν εχει προσβαση...:/: Kατι αλλο δεν μου ερχεται.

Οι τροφες Τechni-Cal ειναι αρκετα καλες στην κατηγορια τους. Οι Hills θα ηταν απο τις τελευταιες μου επιλογες(πχ αν ειχα να διαλεξω αναμεσα σε Friskies και Hills ,ε θα εδινα Hills).

Αφου ομως ταιζεις ακριβες τροφες ,εγω θα σου προτεινα Acana,Applaws,Orijen,Canidae(dog) - Felidae(cat),Blue Buffalo,Oliver's,Artemis...Καποια απο αυτες.

:D

Εχω ενα κυπελακι κ του δεινω μισο το μεσημερι κ μισο το βραδυ αλλα δεν τρωει τα δικα της με ορεξη κ για αυτο μολις τελειωσει η hills πηρα να τησ δωσω t techni-cal για puppy.Δεν ξερω αν αυτη τ τροφη θα τη φαει με ορεξη.Αλλα στο γατακι αρεσει .παρεξενιες των ζωων ...
απο ζηλεια κ απο περιεγεια μπορει να γινεται κ να κοπει σε λιγο καιρο.
Επειδη εχω 3 ζωακια προσπαθω να μην φοδευω πολλα χρηματα γιατι δεν εχω κιολας...
Αλλα αυτο δεν σημαινει οτι θα δεινω τ πιο φθηνη τροφη!Θελω νατουσ εχω τ καλυτερο!
Ευχαριστω πολλυ για τησ τροφεσ που μου προτεινεις!Γιατι υπαρχουν τοσες πολλες κ χανομαι καθε φορα!

Καλημέρα!

Να έχεις κατά νου, ότι τα σκυλιά δεν κάνει να τρώνε γατοτροφές... και το αντίστροφο.
Οκ, μία δύο φορές κατά τύχη, δεν έγινε κάτι.
Η σκυλοτροφή είναι πιο χαμηλή σε πρωτεΐνη και λίπος από τη γατοτροφή.
Οπότε, σκέψου!
Η γάτα δε θα λαμβάνει τις απαραίτητες ποσότητες πρωτεΐνης και λίπους κι ο σκύλος θα λαμβάνει περισσότερες από τις απαραίτητες.

Άρα, πρέπει να τα διαχωρίζεις. ;)
Για την καλή τους υγεία, αλλά και για να μη δημιουργείς σχέσεις ανταγωνισμού μεταξύ τους! :)

Όσο, για τις τροφές, που αναφέρει ο nikos_x, θα συμφωνήσω απόλυτα!

Υ.γ. Καλό θα ήταν, όταν λείπετε από το σπίτι, να τα έχετε χωριστά για κάθε ενδεχόμενο!

αχ και εμενα το κανουν αυτο...εγω εχω παντα φαγητο στο μπολακι και των γατιων και της σκυλιτσας,δεν μπορω να μετραω ποσοτητες και τετοια.:redface:
βασικα πιο πολυ η σκυλιτσα τρωει γατοτροφη ετσι η τροφη της τελειωνει παρα πολυ αργα ενω των γατιων τελειωνει αμεσως.ακομα και το μικρο που φιλοξενω τωρα δεν τρωει την δικη του τροφη για γατακια,προτιμα να τρωει για ενηλικες γατες.;)purina tonus δινω και στα γατια και στο σκυλι.νομιζω οτι απο τις φτηνες ειναι η καλυτερη.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back