Angelika J.
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mauros Gatos
Εκκολαπτόμενο μέλος
πολυ κακως που δεν τα στειρωνεις και αφηνεις να γεννηθουν και να υποφερουν και αλλα αδεσποτα(υποθετω) ζωα. Κριμα.Πολλες φορες τα εχω πετυχει να θελουν να ζευγαρωσουν με την μαμα τους και εκεινη τους βλεπει και νευριαζει απιστευτα!Αφηστε που ο ενας,αν και ολοκληρος μαντραχαλος,παει και θηλαζει την μαμα των μικρων..![]()
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Bijoux
Πολύ δραστήριο μέλος
Σύνηθες είναι αυτό στα ζώα. Τα ζώα δεν έχουν τη δική μας ηθική. Θα πρέπει να τα στειρώσεις άμεσα, γιατί και άλλα αδέσποτα θα προστεθούν στα ήδη υπάρχοντα, αλλά και άρρωστα ζώα υπάρχει περίπτωση να γεννηθούν, εξαιτίας αιμομιξίας.
Scandal
Διαχειριστής
Δεν είναι καθόλου παράξενο! Έχω πετύχει και σκύλο να ζευγαρώνει με τη μητέρα του και να κάνουν παιδιά (υγιέστατα πάντως).
Άλλο οι άνθρωποι και άλλο τα ζώα.
-petros
jeannete
Νεοφερμένο μέλος
Τα αρσενικά συχνά κάνουν προσπάθειες να "ανέβουν" στη μαμά τους μετά από κάποια ηλικία,αυτό όμως τις περισσότερες φορές είναι απλός πειραματισμός.Η γάτα σπάνια θα αφήσει τους γιους της να ζευγαρώσουν μαζί της,από ένστικτο.Έχε υπ'όψιν όμως σου πως αν ζευγαρώσουν,αυτό θα είναι πρώτου βαθμού ομομειξία,με δυσάρεστα αποτελέσματα για τους απογόνους τους,αλλά μπορεί να θέσει σε κίνδυνο και την ίδια τη ζωή της γάτας σου,αφού ομομεικτικοί απόγονοι γεννιούνται συχνά με υδροκεφαλία-αποτέλεσμα,οι δυστοκίες.
Αυτό που λες για τον γάτο που ακόμα θηλάζει το έχω δει κ εγώ να συμβαίνει!Πάει να πει πως έχεις μια γάτα που είναι απίστευτη μάνα!
Πάντως θα σε συμβούλευα να τα στειρώσεις,αλλιώς βρες μια οικογένεια για τους δύο γατούληδες για να αποφύγεις δυσάρεστες καταστάσεις...
Angelika J.
Νεοφερμένο μέλος
Αυτο με το στειρωμα το εχω σκεφτει πολλες φορες αλλα ειχα ακουσει απο μια θεια μου οτι εκανε στειρωση στη γατα της και ψωφισε υστερα..
και φοβαμαι να το κανω και στη δικη μου..τα λατρευω τα γατακια μου!η αληθεια ειναι οτι δεν μου εχει τυχει να ζευγαρωσουν μανα με γιο κλπ..
αλλα δεν μ'αρεσει το ολο σκηνικο.. πιστευω να με καταλαβαινετε..Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος
Δεν ψόφησε η γάτα της θείας σου, πέθανε...
Το γεγονός ότι μια γάτα πέθανε είτε μετά είτε μετά από καιρό από την στείρωση μπορεί να είναι τυχαίο και να οφείλεται σε 1002 παράγοντες.
Θεωρώ ότι η υγεία μιας γάτας η οποία γεννάει συνεχόμενα ή περνάει από συνεχόμενους οίστρους επιβαρύνεται κατά πολύ περισσότερο από την στείρωση...
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Angelika J.
Νεοφερμένο μέλος
Εφη ευχαριστω για τις οδηγιες!Θα την κανω στειρωση αλλα και παλι θα συνεχισω να φοβαμαι..Οσο για τα γατακια δεν καταληγουν αδεσποτα γιατι εχω δωσει σε πολλους που ηθελαν,αλλα δε μ'αρεσει η περιοδος που θελουν να ζευγαρωσουν..Φιλια!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool