Οι διακοπές του Κimi

Amelie

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η Amelie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 154 μηνύματα.
Ο Κίμι μας ήρθε μαζί μας στο χωριό...Ήταν η δευτερη φορά που ερχόταν..
Τον βάλαμε μεσα και την πρώτη μέρα τον αφήναμε να βγαινει λίγο με το λουράκι....Μυριζε γύρω γύρω και σιγα σιγα του δώσαμε και άλλο χώρο..Μετά τον αφήσαμε και χωρίς λουράκι αλλα υπό επίβλέψη..Το σπίτι είναι σε ένα μεγάλο οικόπεδο αλλά ήθελα πρώτα να μάθει καλά τον χώρο..
Επρέπε να τον βλέπατε :D Σαν παιδάκι στην disneyland έκανε..Μυριζε τα πάντα..Σκαρφάλωσε σε δεντρο...Το τρελλό γέλιο είναι ο τρόπος που περπατουσε...Προσεκτικά και αργά....Και μετά ερχόταν μόνος του μέσα να φαει και να πιει νερό..Φυσικά το βράδυ αλλά και όταν λείπαμε οι υπόλοιποι τον βάζαμε μέσα...Εχει και την θέση του που κοιμάται....:D
Αποφασίσαμε να τον αφήσουμε εκεί με τους γονείς μου αφού και οι ίδιοι δέχτηκαν για να τον προσέχουν μιας και έχουμε ακόμα μια εβδομάδα διακοπές..Θα γυρίσουμε να τον πάρουμε μετά...Με την μαμα μου τα πάνε τέλεια..Το πρωι που ξυπνουσε πάντα πρώτη της έκανε γλυκες και την εκλιπαρουσε να τον αφήσει να βγει...Και να δείτε πως της τριβόταν ο σκατιάρης....
Εχτες φορτώναμε και αφου τα βάλαμε όλα τον πήρα αγκαλια να τον χαιρετήσω..Και νιαούριζε να τον αφήσω...:hmm:Πολύ μου στοίχισε.....Μάλλον νόμιζε οτι θα του έδινα χάπι......
Σήμερα που μίλησα είναι μια χαρα.Εμένα βέβαια μου λείπε πάρα πολύ....:|

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Xαίρομαι που περνάει καλά αλλά θα καλομάθει και ζητάει τα ίδια και στην Aθήνα. Tο μεγαλύτερο λάθος που έχω κανει ποτέ, ήταν οτι άφησα ελεύθερες τις γατούλες μου πιστεύοντας οτι τους κάνω καλό. Tα αποτελέσματα ήταν τραγικά και μη αναστρέψιμα. Kαλό είναι να τον περιορίσετε κάπως.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Eίναι περιορισμένος απλά τον αφήνουν κάποιες ώρες να κανει βόλτα..Μετα γυρνάει μονος μεσα...Αλλωστε και Αθήνα που τον έχουμε τον αφήνουμε και κάνει βόλτα στην ταράτσα...

Κι εγώ πήρα τον Μπόμπο μαζί μου με αποτέλεσμα να τον ψάχνω συνέχεια από φόβο μη χαθεί( και κάηκα από τον ήλιο-εκεί στη μάνη ο τόπος βράζει!).Το σπίτι μας οδήγει στη θάλασσα και δεν έχει περίφραξη ενώ από πάνω είναι δρόμος καρμανιόλα.Στο δρόμο δε πήγε αλλά πέρασε στο διπλανό κτήμα όπου μάλωσε με μια γάτα που βρήκε εκεί.Εγώ σαν τη χαζή φώναζα αλλά ήμουν πίσω από τα σύρματα με έναν φακό και τελικά ήρθε μόνος του..Για τον δρόμο του έδωσα Calmivet το οποίο αραίωσα με γάλα και είχαμε ήσυχο ταξίδι.Μόλις μπήκαμε Θεσσαλονίκη μας έκανε τσίσα αλλά χαλάλι του!Τελικά το λουράκι θα ήταν μια ιδανική λύση παρόλες τις κοροιδίες του αδερφού μου!

Παιδιά τι να πώ;;; Πείτε ότι είμαι φοβιτσιάρα, οτι είμαι δειλή.... αλλά φοβάμαι να τους αφήσω ΄να βγούν έξω μόνα τους.
Τις ημέρες που ήμουν Αιγινα, ο Ασπρούλης βγήκε απο το παράθυρο και νομίζοντας ότι υπάρχει τέντα απο κάτω (βγήκε) πήδηξε και βρέθηκε στον δρόμο... Απ' ότι έμαθα τρόμαξε τόσο πολύ που πήγε και κρύφτηκε κάτω απο ένα αυτοκίνητο και δεν έλεγε να το κουνήσει απο εκεί... Ο Χρήστος για να μπορέσει να τον πιάσει αναγκάστηκε να χωθεί και ο ίδιος κάτω απο το αυτοκίνητο. Τελικά τον έπιασε και ο κακομοίρης έτρεμε.. Βλέπετε δεν έχει μάθει να ζεί έξω..
αλλά μόλις δεί λίγο το παράθυρο ανοικτό την κοπανάει.. αλλά κάθεται στο μαρμαράκι του παραθύρου..
Τόσο θαρραλέος λοιπόν ο "δράκος της Ακρόπολης"...:cry: :cry: :cry:

Το πάσχα είχαμε πάει οικογενειακώς στο χωριό (1 παππούς, οι γονείς μου, η θεία μου, 2 γάτες και ένα γκριφόν). Ο Σάκης σε γενικές γραμμές έχει το θάρρος του παραπάνω 'δράκου της ακρόπολης' παρόλα αυτά ένα βράδυ αποφάσισε να νυχτοπερπατήσει... Ευτυχώς βγήκε και τον αναζήτησε η μητέρα μου... Τον είχε στριμώξει ένας από τους γάτους του χωριού (ο μισός σε όγκο από αυτόν) σε μια γωνία στον κήπο. Ο γάτος επειδή ήταν άγριος μόλις είδε την μαμά εξαφανίστηκε. Ο Σάκης όμως (πιθανόν επειδή νόμιζε ότι θα τον μάλωνε) πανικοβλήθηκε και δεν ήξερε τι να κάνει (γενικά πανικοβάλεται εύκολα, αρκεί να κάνεις ότι τον κυνηγάς και να φτάσει σε σημείο που πρέπει να διαλέξει που να πάει). Το αποτέλεσμα ήταν να τραπεί σε άτακτη φυγή προς το σπίτι. Όμως στην προσπάθειά του να περάσει ανάμεσα από τα κάγκελα ΣΦΗΝΩΣΕ (λόγω όγκου) και μόλις είδε την μαμά να πλησιάζει άρχισε να σκούζει σαν να τον έσφαζαν. Τελικά τον έπιασε, τον έβαλε μέσα και η διάσωση του στρατιώτη Ράιαν έλαβε τέλος! Τις υπόλοιπες μέρες των διακοπών αρκέστηκε σε βόλτες στο μπαλκόνι κατά τις πρωινές κυρίως ώρες!!!

Anabou σκεφτομαι τον Σακη σφηνωμενο σε καγκελα και ...:D :lol: :lol: :lol: Ελπιζω να μην επαθε τπτ?

Kαλά πολύ πλάκα ο Σάκης :lol: Oμως, τα νυχτοπερπατήματα είναι και τα πιο επικίνδυνα γιατί οι γάτες «τυφλώνονται» απο τα φώτα των αυτοκινήτων και... :( Eπρεπε να πάθω για να μάθω... και να το πληρώσω ακριβά.

Τίποτα δεν έπαθε (αν εξαιρέσεις την τρομάρα που πήρε). Το συγκεκριμένο χωριό είναι πάρα πολύ μικρό, δεν κυκλοφορούν αυτοκίνητα κλπ. Αλλά αυτό το γατί πάλι κατάφερε να τα κάνει θάλασσα :P :D :lol: . Κι εγώ έριξα τρελό γέλιο με την όλη ιστορία :lol:

Ο Κίμι μας διακοπεύει ακόμα στην γιαγιά και περνάνε και οι δύο χάρμα..Κάνει την βόλτα του αλλά γυρνάει στο σπίτι...
Με τον καυσωνα ξαπλωνε στα πλακάκια της κουζίνας και δεν ηθελε ούτε βόλτα...

Η μαμά μου λέει οτι λένε τις κουβέντες τους (συννενοούνται πλήρως) και οτι της κάνει τρελλά χάδια....
Να δείτε που δεν θα θέλει να γυρίσει όταν θα πάω να τον πάρω..

Πες στη μαμά ότι γατούνια υπάρχουν άπειρα, αν θέλει να υιοθετήσει ένα!;)

Eχει και άλλα γατούνια...
αλλά είναι άγρια...Δεν κάθονται να τα χαϊδέψεις..Ενώ ο Κίμι είναι σαν παιδί....

Εξαρτάται το παιδί.... Xixou...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back