Amelie
Εκκολαπτόμενο μέλος
Τον βάλαμε μεσα και την πρώτη μέρα τον αφήναμε να βγαινει λίγο με το λουράκι....Μυριζε γύρω γύρω και σιγα σιγα του δώσαμε και άλλο χώρο..Μετά τον αφήσαμε και χωρίς λουράκι αλλα υπό επίβλέψη..Το σπίτι είναι σε ένα μεγάλο οικόπεδο αλλά ήθελα πρώτα να μάθει καλά τον χώρο..
Επρέπε να τον βλέπατε
Σαν παιδάκι στην disneyland έκανε..Μυριζε τα πάντα..Σκαρφάλωσε σε δεντρο...Το τρελλό γέλιο είναι ο τρόπος που περπατουσε...Προσεκτικά και αργά....Και μετά ερχόταν μόνος του μέσα να φαει και να πιει νερό..Φυσικά το βράδυ αλλά και όταν λείπαμε οι υπόλοιποι τον βάζαμε μέσα...Εχει και την θέση του που κοιμάται....
Αποφασίσαμε να τον αφήσουμε εκεί με τους γονείς μου αφού και οι ίδιοι δέχτηκαν για να τον προσέχουν μιας και έχουμε ακόμα μια εβδομάδα διακοπές..Θα γυρίσουμε να τον πάρουμε μετά...Με την μαμα μου τα πάνε τέλεια..Το πρωι που ξυπνουσε πάντα πρώτη της έκανε γλυκες και την εκλιπαρουσε να τον αφήσει να βγει...Και να δείτε πως της τριβόταν ο σκατιάρης....
Εχτες φορτώναμε και αφου τα βάλαμε όλα τον πήρα αγκαλια να τον χαιρετήσω..Και νιαούριζε να τον αφήσω...
Πολύ μου στοίχισε.....Μάλλον νόμιζε οτι θα του έδινα χάπι......Σήμερα που μίλησα είναι μια χαρα.Εμένα βέβαια μου λείπε πάρα πολύ....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Όλγα Veggie
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Amelie
Εκκολαπτόμενο μέλος
Lady
Δραστήριο μέλος
maxi2
Δραστήριο μέλος
Τις ημέρες που ήμουν Αιγινα, ο Ασπρούλης βγήκε απο το παράθυρο και νομίζοντας ότι υπάρχει τέντα απο κάτω (βγήκε) πήδηξε και βρέθηκε στον δρόμο... Απ' ότι έμαθα τρόμαξε τόσο πολύ που πήγε και κρύφτηκε κάτω απο ένα αυτοκίνητο και δεν έλεγε να το κουνήσει απο εκεί... Ο Χρήστος για να μπορέσει να τον πιάσει αναγκάστηκε να χωθεί και ο ίδιος κάτω απο το αυτοκίνητο. Τελικά τον έπιασε και ο κακομοίρης έτρεμε.. Βλέπετε δεν έχει μάθει να ζεί έξω..
αλλά μόλις δεί λίγο το παράθυρο ανοικτό την κοπανάει.. αλλά κάθεται στο μαρμαράκι του παραθύρου..
Τόσο θαρραλέος λοιπόν ο "δράκος της Ακρόπολης"...:cry: :cry: :cry:
anabou
Διάσημο μέλος
lactoula
Πολύ δραστήριο μέλος
Ελπιζω να μην επαθε τπτ?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Όλγα Veggie
Πολύ δραστήριο μέλος
Oμως, τα νυχτοπερπατήματα είναι και τα πιο επικίνδυνα γιατί οι γάτες «τυφλώνονται» απο τα φώτα των αυτοκινήτων και...
Eπρεπε να πάθω για να μάθω... και να το πληρώσω ακριβά.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
anabou
Διάσημο μέλος
. Κι εγώ έριξα τρελό γέλιο με την όλη ιστορία 
Amelie
Εκκολαπτόμενο μέλος
Με τον καυσωνα ξαπλωνε στα πλακάκια της κουζίνας και δεν ηθελε ούτε βόλτα...
Η μαμά μου λέει οτι λένε τις κουβέντες τους (συννενοούνται πλήρως) και οτι της κάνει τρελλά χάδια....
Να δείτε που δεν θα θέλει να γυρίσει όταν θα πάω να τον πάρω..
chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος

Amelie
Εκκολαπτόμενο μέλος
αλλά είναι άγρια...Δεν κάθονται να τα χαϊδέψεις..Ενώ ο Κίμι είναι σαν παιδί....
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool