Οι δικές μου γατούλες!!!

Niki

Δραστήριο μέλος

Η Niki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 405 μηνύματα.
Στις 21 /5/2005 πήγαινα στο σχολείο για να δώσω πανελλήνιες . Περνούσα έξω από ένα δημοτικό σχολείο και βλέπω μία γυναίκα να αφήνει σε μια κούτα δυο γατάκια πάρα πολύ μικρά και παρακαλούσε να τα πάρω . Δεν μπορούσα εκείνη την στιγμή να τα παέαρω γιατί έδινα μάθημα . Στο γυρισμό η γυναίκα ήταν ακόμα εκεί ( και μάλιστα είχε αφήσει στα μωράκια 1 μηνός το πολύ , ξηρά τροφή ...Χριστέ...ολόσκετα..κι αναρωτιόταν γιατί δεν τα έτρωγαν ) και στάθηκα για λίγο από πάνω τους . Σκέφτηκα για λίγο τις πιθανότητες να επιβιώσουν εκεί που τα άφηνε η γυναίκα (η οποία επικαλέστηκε ότι η μαμά τους πήγε να τα φάει . Γι ' αυτό τα άφηνε , λέει...).Το πιο πιθανό ήταν να βγουν στο δρόμο και να τα πατήσουν ή να τα πάρουν τα παιδάκια ( Τα δόλια τα γατάκια ... )και μετά οι μαμάδες τους να μην τα ήθελαν και να αναγκάζονταν να τα αφήσουν πίσω. Κι έτσι τα πήρα μαζί μου . Ήταν κοριτσάκια και τα 2 . Πανέμορφα . Μου έδωσαν τόση δύναμη κατά τη διάρκεια των εξετάσεων...Τις είχα πάντα μαζί μου...Όμως ήρθε η ώρα να φύγω στην Κρήτη...Δεν μπορούσα να τις πάρω μαζί μου γιατά η αδερφή μου είχε ήδη δύο γάτους που δεν δέχονταν άλλο ζώο στο σπίτι . Έτσι και τις κράτησε η μητέρα μου . Τις ονόμασα Λένη και Ντιντή από τη μέρα που τις βρήκα . Τώρα τις έχουμε να κυκλοφορούν έξω αλλά πάντα είναι κι οι δυο στο σπιτάκι που τους πήραμε στο μπαλκόνι και βρίσκονται συνεχώς μέσα στο σπίτι μας . Δεν το κουνάνε από εκεί . Έχουν παχύνει πολύ αλλά είναι κουκλίτσες . Αυτά τα κοριτσάκια είναι η πιο σωστή κίνηση που έχω κάνει στη ζωή μου . Τις λατρεύω...:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

πολυ καλη κίνηση...:)
να σου ζήσουν, και να τις χαίρεσε..!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

μπραβο:up: !!να τις χαιρεσαι τις γατουλες σου!!!!

Ευχαριστώ πολύ παιδιά ! Κι εσείς τις δικές σας !κούκλες είναι!!!:happy:

μπραβο τυχερα τα γατουλια που βρεθηκες εκει...:)

αχ μπραβο πολυ χαιρομαι οταν βλεπω οτι τα νεα παιδια ακομη σκεφτονται τοσο τρυφερα

μπραβο τα γλυκουλια!!!:up: :up: :up:

Μπραβο!Σωθηκαν τα γατονια:D

Συγχαρητηρια που τα εσωσες!!!:P :P :up:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back