Οι δύο γάτες μου δεν συμπεριφέρονται μεταξύ τους όπως παλιά... :(

alexianna

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο alexianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 130 μηνύματα.
Καλησπέρα σας,
έχω δύο γατούλες, μία 4 χρόνων και μία 1 έτους. Δεν δυσκολεύτηκα να τις συμφιλιώσω μεταξύ τους, μιας και η μεγάλη μου είναι ένας άγγελος και δέχτηκε ευκολα τη μικρή που την είχαμε βρει μωρό 10 ημερών και τη σώσαμε. Αρχικά έπαιζαν μεταξύ τους και σιγά σιγά άρχισαν απίστευτες τρυφερότητες, κοιμόντουσαν συνέχεια αγκαλιά και έγλειφαν η μία την άλλη. Όλα αυτά μέχρι τη στείρωση της μικρής (η μεγάλη είναι εδώ και χρόνια στειρωμένη). Αρχικά μετά τη στείρωση η μικρή καθόταν μόνη της και απομονωμένη και το θεωρήσαμε λογικό μιας και πονούσε. Τώρα πια έχουν περάσει 3 εβδομάδες, έχει αναρρώσει πλήρως και οι δύο γατούλες τρέχουν, κυνηγιούνται και παίζουν μεταξύ τους, αλλά πια δεν είναι τρυφερές μεταξύ τους. Δεν κοιμούνται μαζί και συγκεκριμένα όταν η μικρή πάει να πλαγιάσει δίπλα στη μεγάλη η μεγάλη φεύγει. παλιά ερχόντουσαν το βράδυ στα πόδια μου και κοιμόμασταν και οι τρεις μαζί αλλά τώρα η μεγάλη δεν έρχεται! γενικά φαίνεται ότι η μεγάλη δεν θέλει πια πολλές τρυφερότητες με τη μικρή και δεν καταλαβαίνω γιατί έχει γίνει αυτό... Έχετε καμιά ιδέα;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλησπέρα!
Το λόγο δεν μπορώ να τον εξηγήσω, ίσως πιο έμπειροι γατογονείς να σε κατατοπίσουν περισσότερο.
Αυτό που μπορώ με σιγουριά να σου πω είναι πως όταν μάζεψα απο το δρόμο τον γατούλη μου ήταν 7 μηνών. Με τη γάτα μου έπαιζαν σαν παλαβά, κοιμόταν μαζί και γλυφόταν όπως ακριβώς περιγράφεις.\Όλα αυτά μέχρι τη στείρωση. Όταν γύρισε ο μικρός στο σπίτι άρχισαν να πλακώνονται και το κοριτσάκι έκανε λες και δεν τον γνώριζε.
Πήρε βέβαια καιρό αλλά τα βρήκαν μεταξύ τους. Δεν κοιμούνται πια μαζί αλλά που και που είναι τρυφερά μεταξύ τους αλλά παίζουν συνεχώς.
Υπομονή σου συνιστώ και όλα θα φτιάξουν. Θέλει χρόνο. Πολύ πιθανό όλο αυτό να συνέβαινε επειδή ο μικρός είχε περάσει όλη τη νύχτα στο ιατρείο κας ας πούμε είχε αλλάξει κάπως η μυρωδιά του.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

αυτό με τη μυρωδιά το σκέφτηκα κι εγώ, όμως έχουν περάσει πια 3 εβδομάδες..

Αν θυμάμαι καλά κάπου τόσο τους πήρε να τα βρουν ίσως και λίγο παραπάνω. Υπομονή!!;)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back