roccohooshie
Πολύ δραστήριο μέλος
. Νομίζω, όπως είπα και προηγουμένως, ότι η λύση είναι να δώσεις και στη γατούλα να καταλάβει ότι έχει χώρο και γι αυτήν πλέον εντός σπιτιού, κι ας είχε μάθει να είναι μόνιμα έξω μέχρι πρότινος..Τώρα με τον ..εισβολέα άλλαξαν τα δεδομένα βλέπεις..
. Κι αφού όπως λες με τις άλλες γάτες που κυκλοφορούν στη γειτονιά δεν έχει πρόβλημα η συγκεκριμένη, έχω την αίσθηση ότι δεν χάθηκε το παιχνίδι, υπάρχει ακόμη ελπίδα να τα βρούνε οι δυό τους, κι αν όχι να γίνουν και φιλαράκια, τουλάχιστον να "ανέχεται" το ένα το άλλο χωρίς καθόλου.. εντάσεις 
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vissimady
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ρούλης και Μπία
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vissimady
Νεοφερμένο μέλος
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Εγω θα ειμαι πιο σκληρη και θα σου πω οτι αν εξακολουθισει αυτο,η λυση εναι να φυγει η θεια σου.Αληθεια,αλλον συγγενη δεν εχει να παει;Και μιλαμε τωρα για εναν χρονο,δεν μιλαμε για κανενα μηνα.
Εγω,λυπαμαι που το λεω..αλλα αν ημουν στη θεση της θειας σου,ποτε δεν θα το εκανα αυτο.Θα νοικιαζα για εναν χρονο σπιτι,να μην επιβαρυνω κανεναν.
ΟΚ....σπιτι χτιζει.Που μπορει και να καθυστερισει.Αλλα και να μν καθυστερισει,ειναι δυνατον να κατσικονωμουν σε εναν αλλον...ποσο μαλλον που εχει τοσο μικρο σπιτι;Τα ενοικιαζομενα διαμερισματα για αυτο υπαρχουν.
Στη θεση σου..θα της το ελεγα.
Εσυ βεβαια θα αποφασισεις,εγω απλα σου λεω τι θα εκανα...εφοσον μας ζητας την γνωμη μας.

vissimady
Νεοφερμένο μέλος
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Παντως καλη μου φιλη να επσημανω κατι σε αυτα που ειπες.Το να ερχεται σε επαφη η γατουλα σου που ζει μεσα,με τις γατες που ζουν εξω,δεν ειναι καλη ιδεα...διοτι μπορει να κολλησει εκτος απο απλα πραγματα και πολυ επικινδυνες ασθενειες θανατηφορες,οπως λοιμωδη περιτονιτιδα,ειντς,λευχαιμια κλπ.Προσεξε το αυτο...φιλικη συμβουλη.Έχεις δίκαιο σε αυτο που λες ..... ο αδερφός μου δε μένει εδώ ... και πλέον εγώ έρχομαι ανάλογα μια βδομάδα κ σε κάποιες περιπτώσεις δυο τον μήνα .... το σπίτι στην ουσία ήταν "άδειο " το τελευταίο διάστημα , ήταν όλο της μαντυς ... βέβαια δεν έμενε σχεδόν ποτε μόνη της οι γονείς μου κ ο αδερφός μου μένουν απο επάνω , τους οποίους τους γνωρίζει όσο καλα ας πουμε κ εμένα , ο αδερφός μου έμενε στο σπίτι μου για να κανει παρέα το μαντακι μου οταν έλειπα... και το βρήκαμε ως καλή ευκαιρία να έρθουν να μείνουν εδώ για να έχουν κ οι γάτες παρέα .., αλλα που να ξέραμε ! Εάν δε τα βρούμε το έχουμε σκεφτεί ηδη να μετακομίσει η θεία μου δυστυχώς ...απλά σας μιλάω απο ένα μικρό χωριό ενός νησιού που δεν υπάρχουν επιλογές για ενοικίαση σπιτιών γι αυτο βρήκαμε πιο σωστή αυτη τη λύση ... και δε σας κρύβω ότι στην αρχή είχα ενθουσιαστεί για να μην νιώθουν κ οι δυο μοναξιά ( που να ξερά !) . Έξω στην αυλή ταΐζουμε πολλές γάτες και πολλές φορές μπαίνουν κ μεςα στο σπίτι και η δικιά μου ποτε δεν είχε κάποιο πρόβλημα . Και η άλλη γατούλα κατέβαινε πολλές φορές στον κήπο κ είχε κ άλλες γάτες κ ποτε δεν έκανε επίθεση .., τι αλλο να πω δε ξέρω .... αχ !

vissimady
Νεοφερμένο μέλος
Ρούλης και Μπία
Εκκολαπτόμενο μέλος

vissimady
Νεοφερμένο μέλος

Ρούλης και Μπία
Εκκολαπτόμενο μέλος
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Δεν μπορει να μαλωνεις την δικια σου γατα.
Αλλοι ειναι οι εισβολεις...και αυτοι πρεπει ειτε να μαλονονται..ειτε απλα να φυγουν.
Δικαια πραγματα.Συγνωμην που θα το πω,αλλα εγω αυτο ΠΟΤΕ δεν θα τ εκανα στην γατα μου.
Να φιλοξενω...και να γινεται ο χαμος;Απλα..θα εφευγαν οι ξενοι.
vissimady
Νεοφερμένο μέλος
προς το παρών δε τις φέρνουμε σε επαφή και αν σε λίγες μέρες δε διορθωθεί η κατάσταση είπαμε να ανεβεί στους γονείς μ η θεία με τη γάτα ........Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ρούλης και Μπία
Εκκολαπτόμενο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 17 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool