mycat.gr
The site
Ναι είναι γεγονός έχουμε τους νικητές του διαγωνισμού "Οι καλοκαιρινές μας #γατο_ιστορίες"
[FONT="]- Η νικητήρια φωτογραφία είναι της κ. Κατερίνας Λάλου
[/FONT][FONT="]- To[/FONT][FONT="] νικητήριο βίντεο είναι της κ. Σμαράγδας Μπούλμπαση
[/FONT] Σας ευχαριστούμε όλους για την συμμετοχή σας.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mycat.gr
The site
mycat.gr
The site
mycat.gr
The site
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mycat.gr
The site
mycat.gr
The site
Η Γκρί μας τα καλοκαίρια της προτιμά να τα περνά στο σπίτι, στον αγαπημένο της γατόκηπο. Ξέρετε τώρα, γατοχουζούρεμα κάτω από το αγαπημένο της τσίκας, δροσερές γατοτουμπίτσες στα βρεγμένα πλακάκια της βεράντας ή ατελείωτες βόλτες με το ξύλινο γατοκαροτσάκι της. Οποιαδήποτε ενόχληση εκείνη την ώρα θεωρείται απαράδεκτη!
mycat.gr
The site
mycat.gr
The site
mycat.gr
The site
Είμαι το Πάκι, που βγαίνει από το παιδάκι. Να’ μαι στη βεράντα του εξοχικού όπου με πηγαίνουν κάθε καλοκαίρι. Δεν μπαίνω σε κλουβί, αλλά ταξιδεύω στην αγκαλιά των κυρίων μου αγκαλιά σαν γατάνθρωπος. Από το μπαλκόνι, αραγμένος στην πολυθρόνα χαζεύω τη θάλασσα αλλά με ενδιαφέρει και ότι κινείται: πουλιά, ζουζούνια… Όταν φυσάει βοριάς μου χαϊδεύει τη γούνα και δροσίζομαι. Τους είμαι ευγνώμων που με φέρνουν εδώ!
mycat.gr
The site
mycat.gr
The site
Είμαι ο Μπίμπης, αλλά με λένε και Μπουμπού, επειδή είμαι στρουμπουλός. Είμαι σπιτόγατος, και το πολύ- πολύ να βγώ από την πόρτα στην αυλή για να μπώ από το ανοιχτό παράθυρο του ισογείου και αντίστροφα. Μπαίνω-βγαίνω. Ωστόσο, τώρα που σε λίγες μέρες θα με πάρουν στην εξοχή, χύμα, όχι σε κλουβάκι, διότι είμαι ήρεμος και χαδιάρης, θα κοιμάμαι σε όλη τη διαδρομή σε αγκαλίτσες. Εκεί, στο νησί, θα κάαααααθομαι στη βεράντα και ο βοριάς θα χαϊδεύει τη γούνα μου και θα δροσίζομαι! Στη φωτό είμαι στην αγαπημένη μου εξοχή, στα γρασίδια μου!
mycat.gr
The site
Την Χαδούλα την υιοθέτησα πριν σχεδόν 3 χρόνια, τέλος καλοκαιριού 2013. Προσαρμόσθηκε γρήγορα στο νέο περιβάλλον της, που άλλωστε έχει πολλά προνόμια: ενώ κοιμάται και μένει μέσα στο σπίτι όποτε θέλει, έχει 3 αυλές (τη δική μας και δυο γειτονικών σπιτιών που δεν κατοικούνται συστηματικά) να παίζει και να σεργιανάει ανενόχλητη. Είναι εμβολιασμένη και κρατάει από Σιάμ κατά το ήμισυ. Εξαιρετικά προσκολλημένη, μας αναγνωρίζει ως αφεντικά και ξέρει τι να ζητήσει από τον καθένα (μην ακούτε όσους λένε ότι οι γάτες δεν έχουν αφεντικό, τα λένε όσοι δεν ξέρουν από γάτες…). Μας λαχτάρησε μόνο μια φορά, όταν χάθηκε για ένα 24ωρο. Απίστευτη ναζιάρα, έχει οργώσει το σπίτι και έχει οργανώσει κρυψώνες παντού. Τη μέρα μπορεί να κοιμηθεί σε καμιά ντουλάπα, αλλά το βράδυ πάντοτε δίπλα ή πάνω στο κρεβάτι μου. Της έχω τραβήξει πάνω από 1000 φωτογραφίες…
mycat.gr
The site
mycat.gr
The site
mycat.gr
The site
Ο Mike ξέρει να απολαμβάνει την ζωή και το καλοκαίρι, ακόμη και στο μπαλκόνι.
Λίγο σκιά, μια αναπαυτική καρέκλα και καλή παρέα! Το μόνο που του λείπει είναι τα γυαλιά ηλίου, μια πορτοκαλάδα και μπόλικες λιχουδιές και φακελάκια Whiskas (εμείς βέβαια, ότι μπορούμε κάνουμε…). Εναλλακτικά διασκεδάζει τα παιχνίδια που αλλού; Σε κούτες!!!
mycat.gr
The site
Τον λένε Leonardo. Πρωτογνωριστήκαμε πριν 9 χρόνια από έναν φιλόζωο κύριο που τον χάριζε! Ερωτάς με την πρώτη ματιά και από τότε δε ξεκολλάμε! Πολλά λεφτά για διακοπές δεν έχουμε αλλά πάμε μαζί στο χωριό και απολαμβάνουμε καφέ στο μπαλκόνι! Με το νερό δε θέλει πολλά πολλά, προτιμά την ησυχία του και να σκαρφαλώνει παντού μέσα στο σπίτι!
mycat.gr
The site
mycat.gr
The site
mycat.gr
The site
Γειά σας!! Είμαι η Ρουμπισκο (ιδιοτροπίες της επιστημόνισσας μαμάς το όνομα) και έχω να κάνω μια καταγγελία. Η μαμά που λέτε όταν ήμουν μωρό με πήγαινε βόλτα στη θάλασσα με το λουράκι και λιαζόμουνα. Σκαρφάλωνα πάνω της, άραζα στην ξαπλώστρα. Από τότε που απέκτησα αδερφάκι με ψαρίσιο όνομα (Νέμο) δε με βγάζει από το σπίτι για να μη μείνει μόνος του. Αλλά το κυριότερο πρόβλημα είναι ότι δε μου αφήνει χώρο ούτε στην αιώρα!!! Όπως βλέπετε όμως κάποιες φορές την ξεγελάω και ξαπλώνω!! Αχχχ άτιμη γατοζωή και γατοκοινωνία!!! Θέλω βόλτα στη θάλασσα!
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool