maria_kala
Εκκολαπτόμενο μέλος
να υποψιστω οτι ειναι περιοδοσ που τουσ πεφτει το τριχωμα?
καμια ιδεα-λυση???
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
speri
Διάσημο μέλος
Ναι ειναι περιοδος μαδηματος...
Λυση ειναι να τις βουρτσιζεις συχνα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
παρε μια βρεγμενη πετσετα και περασε την απο πανω τους..θα φυγουν αρκετες

maria_kala
Εκκολαπτόμενο μέλος
θα δοκιμασω αθτο με την πετσετα προσ το παρων..
βουρτσα αυτη ποθ ειναι με τα συρματακια να παρω???
speri
Διάσημο μέλος
Εγω εχω παρει ενα γαντι-βουρτσα(μαλακη αρκετα) και απο οτι εχω δει υπαρχουν διαφορα ειδη βουρτσας...
maria_kala
Εκκολαπτόμενο μέλος
οκ οκ ευχαριστω πολυ!! θα το ψαξω!
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
maria_kala
Εκκολαπτόμενο μέλος
παρε το furminator..κανει πολυ καλη δουλεια.
το ειχα δει στο παρατριχα...και δεν μου γεμισε το ματι..συν το οτι στισ κριτικεσ λεγανε οτι δεν αφαιρει τισ τριχεσ που ειναι να πεσουν αλλα τισ λεπταινει κι ολασ!!!!
https://paratrixa.skai.gr/default.asp?pid=15&vdID=703
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
JoanneMenace
Νεοφερμένο μέλος
θα δοκιμασω αθτο με την πετσετα προσ το παρων..
βουρτσα αυτη ποθ ειναι με τα συρματακια να παρω???
Αν η γάτες σου είναι κοντότριχες τότε δε νομίζω ότι είναι καλή ιδέα να πάρεις οποιαδήποτε συρμάτινη βούρτσα ή χτενάκι. Αυτά είναι κυρίως για κατοικίδια με μακρύ τρίχωμα.
maria_kala
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αν η γάτες σου είναι κοντότριχες τότε δε νομίζω ότι είναι καλή ιδέα να πάρεις οποιαδήποτε συρμάτινη βούρτσα ή χτενάκι. Αυτά είναι κυρίως για κατοικίδια με μακρύ τρίχωμα.
εχω χτενα αυτη που ειναι πολυ ψιλη αλλα δεν κανει πολλα..χτεσ πηρα και συρματινη βουρτσα..δεν τουσ πολυαρσει αλλα ευχομαι να την συνιθησουν!!! να ρωτησω κατι ακομα ποσο συχνα να τις βουρτσιζω?
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Φαντασου οτι την χτενα ουτε να τη δει ο γατος μου,αλλα με το γαντι καθεται μια χαρα,νομιζει οτι τον χαιδευω..

3 φορες τη βδομαδα θελουν οπωσδηποτε βουρτσισμα.Και καθε μερα την εποχη που μαδανε.ακομα καλυτερα.Αλλα σου λεω εγω χρησιμοποιω το γαντι,που δεν τα ενοχλει καθολου.

maria_kala
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εγω εχω παρει ενα γαντι-βουρτσα..δηλαδη εχει πλαστικα δοντακια.Δεν τα ενοχλει καθολου..και βγαζω μπολικη τριχα.
Φαντασου οτι την χτενα ουτε να τη δει ο γατος μου,αλλα με το γαντι καθεται μια χαρα,νομιζει οτι τον χαιδευω..
3 φορες τη βδομαδα θελουν οπωσδηποτε βουρτσισμα.Και καθε μερα την εποχη που μαδανε.ακομα καλυτερα.Αλλα σου λεω εγω χρησιμοποιω το γαντι,που δεν τα ενοχλει καθολου.![]()
δυστυχωσ το πετ σοπ τησ γειτονιασ δεν το ειχε...οποτε πηρα την βουρτσα..θα ψαξω και για το γαντι σε αλλα 2 που ειναι εδω τριγυρω!

Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
Κάνει θαύματα!!
Μια βούρτσα επίσης με φυσική τρίχα θα την εκτιμήσουν ιδιαίτερα!
Μπορείς να δοκιμάσεις να τις χαιδεύεις με βρεγμένο χειρουργικό γάντι, αφαιρεί αρκετές τρίχες!
maria_kala
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εγω εχω παρει ενα γαντι-βουρτσα..δηλαδη εχει πλαστικα δοντακια.Δεν τα ενοχλει καθολου..και βγαζω μπολικη τριχα.
3 φορες τη βδομαδα θελουν οπωσδηποτε βουρτσισμα.Και καθε μερα την εποχη που μαδανε.ακομα καλυτερα.Αλλα σου λεω εγω χρησιμοποιω το γαντι,που δεν τα ενοχλει καθολου.![]()
αυτό εννοούσες? https://www.trixie.de/en/mk/Search,23?showDetail=13107&search=glove
Αυτό βρήκα και πήρα… πάω να το δοκιμάσω!!!
maria_kala
Εκκολαπτόμενο μέλος
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Παντως ,ουτως ή αλλως...για λιγα λεπτα τουςν το κανω..δεν με αφηνουν παραπανω.Καλυτερο απο τη χτενα δεν ειναι;

maria_kala
Εκκολαπτόμενο μέλος
(απο οσα θυμαμαι κι εγω απο την φυσικη που καναμε στο σχολειο....)
απλα μου ειπε να μην κανω ενα σημειο επιμονα με τισ ωρεσ.
παντωσ ειναι ΘΕΙΚΟ!!!

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool