Ismini
Διάσημο μέλος
Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα.
16-11-06
11:19
Αφορμη για να βαλω αυτο το θεμα παιρνω απο την ιστορια της Ασπασιας με το Χιόνη.
Παλαιοτερα ειχε συμβει και σε μενα κατι αναλογο:
Θελησαμε να παρουμε δευτερο γατι για να εχει ο δικος μας παρεα.
Σκεφτηκαμε μαλιστα οτι καλυτερα το γατι αυτο να εχει την ιδια περιπου ηλικια (4 ηταν ο Σιβα), και να εχει στειρωθει.
Βρηκαμε λοιπον απο αγγελιες μια κυρια που χαριζε μεγαλους γατους και στειρωμενους.
Αφου μιλησαμε και ανταλλαξαμε πληροφοριες τηλεφωνικα, πηγαμε στο σπιτι της εγω κι ο Δήμος για να δουμε απο κοντα τους γατους (5 χαριζε). Η κυρια αυτη τους χαριζε λογω ελειψης χωρου και τους κρατουσε ολους μαζι σε ενα δωματιο. Επισης μας ειπε οτι εαν δεν τα βρουνε με το δικο μας μπορουμε να της τον επιστρεψουμε.
Oι γατοι αυτοι ηταν Περσιας και αρχικα ζουσαν σε ταρατσα μεσα σε κλουβι, υπο αθλιες συνθηκες. Ο πρωην ιδιοκτητης τους, τους χρησιμοποιουσε για αναπαραγωγη. Η κυρια αυτη τους πηρε επειτα απο μηνυση που του υπεβαλε. Και οι 5 ηταν πανεμορφοι.
Τελικα πηραμε εκεινον που κριναμε οτι θα ταιριαξει καλυτερα με το Σιβα (απο τη συμπεριφορα). Ο γατος αυτος ομως αποδειχτηκε κυριολεκτικα κολλημενος με το σπιτι του. Οταν ηρθε στο δικο μας εδειχνε τρομερα ανησυχος και τρομαγμενος. Εκτος ομως απο το νεο χωρο ειχε να αντιμετωπισει εναν ξενο γατο (το Σιβα) ο οποιος εδειξε τρομερα επιθετικη συμπεριφορα. Κρατησαμε αναγκαστικα τον νεοφερμενο σε χωριστο δωματιο. Εκλαιγε και φωναζε συνεχεια! Δυο μερες δεν κοιμηθηκαμε! Επισης ο κακομοιρης επειδη ειχε καταλαβει οτι εγω βασικα τον προσεχω, ηταν μονο μαζι μου φιλικος.
Τελικα πηρα τηλεφωνο την κυρια που μας τον εδωσε και αφου της εξηγησα, συμφωνησαμε να τον παρει πισω.
Η διαδρομη Χαλανδρι - πλ. Αμερικης οχι τοσο ευκολη λογω κινησης... Τελικα ο γατουλης γυρισε σπιτι του! Οταν βγηκε απο το βαλιτσακι του επεσε πανω του το σκυλακι της κυριας και αρχισε να τον γλυφει!
Της ειπα οτι ευχομαι αυτη τη φορα να παει σε ενα σπιτι που θα τον κρατησουν. Κι εκεινη μου απαντησε: Tωρα δεν προκειται να τον δωσω ποτε, θα τον κρατησω εγω!

Παλαιοτερα ειχε συμβει και σε μενα κατι αναλογο:
Θελησαμε να παρουμε δευτερο γατι για να εχει ο δικος μας παρεα.
Σκεφτηκαμε μαλιστα οτι καλυτερα το γατι αυτο να εχει την ιδια περιπου ηλικια (4 ηταν ο Σιβα), και να εχει στειρωθει.
Βρηκαμε λοιπον απο αγγελιες μια κυρια που χαριζε μεγαλους γατους και στειρωμενους.
Αφου μιλησαμε και ανταλλαξαμε πληροφοριες τηλεφωνικα, πηγαμε στο σπιτι της εγω κι ο Δήμος για να δουμε απο κοντα τους γατους (5 χαριζε). Η κυρια αυτη τους χαριζε λογω ελειψης χωρου και τους κρατουσε ολους μαζι σε ενα δωματιο. Επισης μας ειπε οτι εαν δεν τα βρουνε με το δικο μας μπορουμε να της τον επιστρεψουμε.
Oι γατοι αυτοι ηταν Περσιας και αρχικα ζουσαν σε ταρατσα μεσα σε κλουβι, υπο αθλιες συνθηκες. Ο πρωην ιδιοκτητης τους, τους χρησιμοποιουσε για αναπαραγωγη. Η κυρια αυτη τους πηρε επειτα απο μηνυση που του υπεβαλε. Και οι 5 ηταν πανεμορφοι.
Τελικα πηραμε εκεινον που κριναμε οτι θα ταιριαξει καλυτερα με το Σιβα (απο τη συμπεριφορα). Ο γατος αυτος ομως αποδειχτηκε κυριολεκτικα κολλημενος με το σπιτι του. Οταν ηρθε στο δικο μας εδειχνε τρομερα ανησυχος και τρομαγμενος. Εκτος ομως απο το νεο χωρο ειχε να αντιμετωπισει εναν ξενο γατο (το Σιβα) ο οποιος εδειξε τρομερα επιθετικη συμπεριφορα. Κρατησαμε αναγκαστικα τον νεοφερμενο σε χωριστο δωματιο. Εκλαιγε και φωναζε συνεχεια! Δυο μερες δεν κοιμηθηκαμε! Επισης ο κακομοιρης επειδη ειχε καταλαβει οτι εγω βασικα τον προσεχω, ηταν μονο μαζι μου φιλικος.
Τελικα πηρα τηλεφωνο την κυρια που μας τον εδωσε και αφου της εξηγησα, συμφωνησαμε να τον παρει πισω.
Η διαδρομη Χαλανδρι - πλ. Αμερικης οχι τοσο ευκολη λογω κινησης... Τελικα ο γατουλης γυρισε σπιτι του! Οταν βγηκε απο το βαλιτσακι του επεσε πανω του το σκυλακι της κυριας και αρχισε να τον γλυφει!
Της ειπα οτι ευχομαι αυτη τη φορα να παει σε ενα σπιτι που θα τον κρατησουν. Κι εκεινη μου απαντησε: Tωρα δεν προκειται να τον δωσω ποτε, θα τον κρατησω εγω!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα.
16-11-06
13:50
Τελικα ο γατουλης γυρισε σπιτι του! Οταν βγηκε απο το βαλιτσακι του επεσε πανω του το σκυλακι της κυριας και αρχισε να τον γλυφει!![]()
Τι τέλειο!!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ismini
Διάσημο μέλος
Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα.
16-11-06
14:27
Nαι! Και μου ειπε οτι "χαιρεται γιατι ξαναβρηκε το φιλο του" (η κυρια το ειπε ενοειται οχι ο γατος!)![]()
![]()
Τι τέλειο!!!!
Φατσα που ηταν κι αυτος ο γατος!...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
χριστινα
Διάσημο μέλος
Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα.
16-11-06
20:21
Παιδια εγώ λεω να κρατήσω το αδεσποτουλι που βρηκα ετοιμοθάνατο. Αλλά δεν το εχω πει σε κανεναν στο σπίτι. Ολο τους λεω πως ειναι αδυναμο και πρεπει να δυναμώσει κι αλλο. (Μια χαρα ειναι το γατί). Αλλά ειναι τοσο καλο και φοβάται πολύ. Φοβάμαι να πάει στο χτημα. Θα το τρομαξουν τα αλλα γατάκια. Ο γάτος μου τον πλένει συνέχεια, παίζουν, κοιμούνται μαζί κι αυτο γουργουρίζει μόνιμα. Η γάτα το αγνοεί. Βεβαια κάποια στιγμή ο Γιάννης μάλλον θα αντιδράσει γιατι όταν το εφερα υποσχεθηκα πως ειναι για λίγο. Και μετα 3 γατια μαλλον ειναι πολλά για 1 σπίτι. Πολλή δουλεια. Και δεν ειμαι μόνη. Κι αν αυριο βρω κι αλλο τι θα κανω? Δεν ξερω. Απλά αφήνω τις ημερες να περάσουν. Ονομα δεν του εχω δώσει επίτηδες. Αλλά μάλλον θα πρεπει να παει στο χτήμα

chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
Η chouzouris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 1.993 μηνύματα.
17-11-06
15:26
Χριστίνα, κάπως έτσι βρέθηκα κι εγώ με 5 γατιά... Δεν το έχω μετανιώσει ωστόσο!
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα.
17-11-06
15:51
κι εγω με εξι αν μεινει το μελινακι τελικαΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum