ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
***Lilika***
Νεοφερμένο μέλος

https://www.youtube.com/watch?v=hE84cYX4tF4
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
Η κουτάβα μου είναι γαυρινα από τα γεννοφάσκια της!Στο παρακάτω βιντεο μιξάρει τον ύμνο μας σε ηλικία μόλις 2 μηνών

elvenstar
Επιφανές μέλος
το απόλυτο κατοικίδιο κ DJ κ γαυριναΗ κουτάβα μου είναι γαυρινα από τα γεννοφάσκια της!Στο παρακάτω βιντεο μιξάρει τον ύμνο μας σε ηλικία μόλις 2 μηνών

αν ήταν όλα τόσο εύκολα θα έπαιρνε κ ο βαζελος πρωτάθλημαΑπαιτώ από τους μοντς να σβήσουν αυτό το θέμα...![]()

ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Διάσημο μέλος
sτο απόλυτο κατοικίδιο κ DJ κ γαυρινα
αν ήταν όλα τόσο εύκολα θα έπαιρνε κ ο βαζελος πρωτάθλημα![]()
+++++Φωνω,αλλά εγώ είμαι ΠΑΟΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚ
Και ξανα λέω ότι αν δεν σβυστεί το θέμα //

Ntontini
Πολύ δραστήριο μέλος
αχαχαχαχαχα χαχαχατο απόλυτο κατοικίδιο κ DJ κ γαυρινα
αν ήταν όλα τόσο εύκολα θα έπαιρνε κ ο βαζελος πρωτάθλημα![]()

καλοοοοοοό αχαχαχαχαχα με έκανες και γέλασα..χαχαχχαχα

ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Διάσημο μέλος
Και πότε θα σβύσουν οι μοντσ το θέμα;;;

Ελνβεσταρ δεντο περίμενα από εσάς
Α και είμαστε κόσμιοι σε άλλα θέματα αλλά εδώ

Ntontini
Πολύ δραστήριο μέλος
Ε, ωραία λοιπόν....με μια μικρή αλλάγη στο πόστ της Elvenstar κοίτα την απάντηση που θες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Επειδή με προσβάλατε αρκετές φορές λέγοντας ότι είμαι ΠΑΟ Είμαι ΠΑΟΚ ΑΛΛΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΛΛΟ ΠΑΝΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΟΣ ΜΕ ΕΔΡΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ<!!!!!!!!!!!!!!!!!11 ΝΑ ΚΑΙ ΜΙΑ φωτογραφία:![]()
Και πότε θα σβύσουν οι μοντσ το θέμα;;;Ελνβεσταρ δεντο περίμενα από εσάς
Α και είμαστε κόσμιοι σε άλλα θέματα αλλά εδώ
![]()
το απόλυτο κατοικίδιο κ DJ κ γαυρινα
αν ήταν όλα τόσο εύκολα θα έπαιρνε κ ο ο γύφτος παοκτζής πρωτάθλημα![]()

ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Διάσημο μέλος
Ε, ωραία λοιπόν....με μια μικρή αλλάγη στο πόστ της Elvenstar κοίτα την απάντηση που θες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
![]()
Προσπαθώ α κρατηθώ αλλά...: ακού ρε γράβε μην σε πετάξω στην θάλασσα που έδχετε όλους τους προπονητές με το μέρος σας.......Άντε με έκανες και βγήκα έξω από τα ρούχα μου.....
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool