athenzable
Νεοφερμένο μέλος
Και τα δυο τρώνε κονσέρβα μόνα τους, παίζουν και κοιμούνται αγκαλιασμένα. Το μαυρούλι μετά από αγωγή με σταγόνες βλέπει μια χαρα, (ίσως όχι τέλεια από το ένα μάτι). Είναι απίστευτα ζωηρό ! Προσαρμόστηκαν αμέσως στο σπίτι, πάνε στην άμμο και παίζουν μαζί! Το ασπρούλι ακολουθεί αγωγή με tobrex και νομίζω πως βλέπει κάποιες σκιές από το ένα ματάκι του.
Σε διαμέρισμα θα ήταν μια χαρά, χωρίς κανένα πρόβλημα. Αποζητάει συνέχεια το χάδι και τη συντροφιά, σαν να καταλαβαίνει πως πλέον είναι ασφαλές. Μόλις μάθει το χώρο θα είναι σαν μια 'κανονική' γάτα - και θα επικοινωνεί με ένα μοναδικό δικό του τρόπο με τους ανθρώπους. Το κάνει ήδη, τώρα που είναι μόλις μια χούφτα γατάκι!
Δίνονται σε άτομο που θα τα αγαπάει, για μέσα στο σπίτι , ιδανικά μαζί , αν όχι αναγκαστικά θα χωριστούν.
Μακάρι να μπορούσα να τα κρατήσω αλλά έχω ήδη γάτες. Παρακαλώ προωθήστε τα!Θέλω να τους βρω το καλύτερο σπίτι! Βρίσκονται Θεσσαλονίκη , μεταφέρονται Ιωάννινα, Αθήνα πιο εύκολα ή και αλλού αν κάποιος τα αγαπήσει πραγματικά. Θα δοθούν με συμβόλαιο υιοθεσίας.
mail : a.siaf@hotmail.com
τηλ. : 6980194962
ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ ΦΙΛΟΖΩΙΚΗ Μ.Κ.Ο ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΜΗΤΡΩΟΥ 328/2012
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
Πανέμορφα! Εύχομαι να είναι καλότυχα και να βρουν σύντομα την αγάπη που τους αξίζει!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
athenzable
Νεοφερμένο μέλος
μακαρι μακαρι , τα εχω λατρεψει και τα δυο! πρωτη φορα γνωριζω γατακι με αναπηρια απο κοντα και ειναι οντως μοναδικα, συγκινητικα
η προσπαθεια τους η αντιληψη τους ειναι διαφορετικη!
επειγει η υιοθεσια τους, ελπιζω να βρεθει κατι συντομα
εδω μερικες φωτο ακομα
ευχαριστω!
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.10201111428089260.1073741826.1275786470&type=3
Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος
Σύντομα σε σπιτάκια ζεστά γεμάτα αγάπη ψυχούλες μου!!!
ΚΑΤΕΡΙΝΑ13175
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ψυχούλες μου ταλαιπωρημένες, σας εύχομαι να βρεθούν οι καλύτερες οικογένειες που θα σας αγαπήσουν πάρα πολύ!
athenzable
Νεοφερμένο μέλος
Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος
Μακάρι να βρεθεί το καλύτερο και για τα 2 διότι είναι και πανέμορφα!

athenzable
Νεοφερμένο μέλος
Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος
Ναι, κι είναι πανέμορφες οι φωτογραφίες!

Ειρήνη1234
Τιμώμενο Μέλος
athenzable
Νεοφερμένο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool