Ολόμαυρος γατούλης 1 μήνα και η αδερφούλα του χαρίζονται, Θεσ/νίκη (όχι μόνο..)

athenzable

Νεοφερμένο μέλος

Η athenzable αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8 μηνύματα.
Τα δυο αδερφάκια βρέθηκαν στο δρόμο σε κακή κατάσταση. Το μαυρούλι δεν μπορούσε να ανοίξει τα μάτια του από τις τσίμπλες και το άσπρο βλέπει ελάχιστα. Δε θα επιβίωναν στο δρόμο! Είναι περίπου ενός μήνα, το μαύρο αγόρι, ημιμακρύτριχο και πολυ παιχνιδιάρικο.Το αδερφάκι του είναι σχεδόν το μισό σε μέγεθος (!) και μάλλον βλέπει λίγο από το ένα μάτι. Παρόλα αυτά προσπαθεί να πάει στην άμμο και ζητάει το φαί του όταν πεινάει! !
Και τα δυο τρώνε κονσέρβα μόνα τους, παίζουν και κοιμούνται αγκαλιασμένα. Το μαυρούλι μετά από αγωγή με σταγόνες βλέπει μια χαρα, (ίσως όχι τέλεια από το ένα μάτι). Είναι απίστευτα ζωηρό ! Προσαρμόστηκαν αμέσως στο σπίτι, πάνε στην άμμο και παίζουν μαζί! Το ασπρούλι ακολουθεί αγωγή με tobrex και νομίζω πως βλέπει κάποιες σκιές από το ένα ματάκι του.
Σε διαμέρισμα θα ήταν μια χαρά, χωρίς κανένα πρόβλημα. Αποζητάει συνέχεια το χάδι και τη συντροφιά, σαν να καταλαβαίνει πως πλέον είναι ασφαλές. Μόλις μάθει το χώρο θα είναι σαν μια 'κανονική' γάτα - και θα επικοινωνεί με ένα μοναδικό δικό του τρόπο με τους ανθρώπους. Το κάνει ήδη, τώρα που είναι μόλις μια χούφτα γατάκι!

Δίνονται σε άτομο που θα τα αγαπάει, για μέσα στο σπίτι , ιδανικά μαζί , αν όχι αναγκαστικά θα χωριστούν.
Μακάρι να μπορούσα να τα κρατήσω αλλά έχω ήδη γάτες. Παρακαλώ προωθήστε τα!Θέλω να τους βρω το καλύτερο σπίτι! Βρίσκονται Θεσσαλονίκη , μεταφέρονται Ιωάννινα, Αθήνα πιο εύκολα ή και αλλού αν κάποιος τα αγαπήσει πραγματικά. Θα δοθούν με συμβόλαιο υιοθεσίας.

mail : a.siaf@hotmail.com
τηλ. : 6980194962

ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ ΦΙΛΟΖΩΙΚΗ Μ.Κ.Ο ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΜΗΤΡΩΟΥ 328/2012

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• kai ta duo.jpg
    kai ta duo.jpg
    603,2 KB · Εμφανίσεις: 299
  • IMG_5158.jpg
    IMG_5158.jpg
    457,4 KB · Εμφανίσεις: 173
  • IMG_5130.jpg
    IMG_5130.jpg
    702,6 KB · Εμφανίσεις: 232
Απάντηση: Ολόμαυρος γατούλης 1 μήνα και η αδερφούλα του, χαρίζονται, Θεσ/νίκη (ό

Πανέμορφα! Εύχομαι να είναι καλότυχα και να βρουν σύντομα την αγάπη που τους αξίζει!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απάντηση: Ολόμαυρος γατούλης 1 μήνα και η αδερφούλα του, χαρίζονται, Θεσ/νίκη (ό

μακαρι μακαρι , τα εχω λατρεψει και τα δυο! πρωτη φορα γνωριζω γατακι με αναπηρια απο κοντα και ειναι οντως μοναδικα, συγκινητικα
η προσπαθεια τους η αντιληψη τους ειναι διαφορετικη!

επειγει η υιοθεσια τους, ελπιζω να βρεθει κατι συντομα
εδω μερικες φωτο ακομα
ευχαριστω!

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.10201111428089260.1073741826.1275786470&type=3

Η υπομονή και η επιμονή είναι συνταγή επιτυχίας σε αγγελίες υιοθεσίας. Φυσικά βοηθάει και η συχνή ανανέωση με λαχταριστές φωτογραφίες όπως αυτές που ποστάρεις, των μικρών!!
Σύντομα σε σπιτάκια ζεστά γεμάτα αγάπη ψυχούλες μου!!!

Απάντηση: Ολόμαυρος γατούλης 1 μήνα και η αδερφούλα του χαρίζονται, Θεσ/νίκη (όχ

Ψυχούλες μου ταλαιπωρημένες, σας εύχομαι να βρεθούν οι καλύτερες οικογένειες που θα σας αγαπήσουν πάρα πολύ!

Σημερινές!

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Απάντηση: Ολόμαυρος γατούλης 1 μήνα και η αδερφούλα του χαρίζονται, Θεσ/νίκη (όχ

Μακάρι να βρεθεί το καλύτερο και για τα 2 διότι είναι και πανέμορφα! :D

Τις ανέβασα;

Συνημμένα

• IMG_5175.jpg
    IMG_5175.jpg
    683,2 KB · Εμφανίσεις: 41
  • IMG_5176.jpg
    IMG_5176.jpg
    613,7 KB · Εμφανίσεις: 35
  • IMG_5183.jpg
    IMG_5183.jpg
    493,9 KB · Εμφανίσεις: 34
Επεξεργάστηκε από συντονιστή:

Ναι, κι είναι πανέμορφες οι φωτογραφίες! :D

Φατσουμπάκια μου γλυκά!! Θα τα λατρέψουν σίγουρα πολλοί! Και οι τυχεροί θα τα πάρουν σπίτι!

μερικες ακομα φωτο

Συνημμένα

• IMG_5185.jpg
    IMG_5185.jpg
    629,8 KB · Εμφανίσεις: 34
  • IMG_5201.jpg
    IMG_5201.jpg
    573,6 KB · Εμφανίσεις: 35

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back