Ομάδα αγάπης και φροντίδας για ειδικές περιπτώσεις ζώων - ζητώ άτομα

yasmin1gr

Περιβόητο μέλος

Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα.
lovepower.PNG

Ξέρετε τι γίνεται με την απογοητευμένη γατούλα. Χτες πήγα στο γιατρό επειγόντως ενα γατάκι με τη σπλήνα εξω ( αυτο κατω, τωρα το εχει εγχειρήσειαλλα θα θελει φροντίδα μετά)και οταω το χειρουργούσε, βρηκα εναν γάτο εκει. Ηταν ετοιμοθάνατος και τον χάιδεψα και μου πέθανε στα χέρια παιδιά.. κοιτώντας με στα μάτια. Σκέφτηκα οτι αν τον είχα πάρει μια βδομάδα πρίν, ίσως θα ζούσε...

Τέλος πάντων, βλέπωντας το πόσο καλά τα πάει η γατούλα που φιλοξενώ και το πόσο καλά τα πάνε τα ζώα ακόμα και με βαριές ασθένειες, όταν λαμβάνουν στοργή και προσεκτική φροντίδα, έστω και για μια βδομάδα (εντατικά) σκέφτηκα τα εξής:

Θα ήθελα όσοι απο σας (όπου και να βρίσκεστε )νομίζετε οτι έχετε:
  • ψυχικά αποθέματα αγάπης
  • κάποιο υποτυπώδες χώρο, εστω ένα μπάνιο
  • όρεξη να σώσετε πραγματικά ζώα
να επικοινωνήσετε μαζί μου για να σας δείξω πως μπορούμε να φτιάξουμε "Ομάδες Αγάπης":inlove::up:, δηλαδή ομάδες που θα έχουν σαν σκοπό την ψυχολογική άμεση στήριξη του ζώου, μαζί με καθοδηγούμενη εντατική ιατρική φροντίδα και μεγάλες δόσεις αγάπης,ολα μαζί.

Τα κανονικά μελη σωματείων ειναι πήχτρα στα μικρά γατάκια και δεν έχουν πολύ χρόνο να ασχολούνται τοσο εντατικά με μεμονωμένα ζώα και ιδιως ενήλικα η με προβλήματα πολυ σοβαρά η στα τελευταία τους.

Χρειάζονται λοιπόν ανθρώποι σαν και μένα, που να μπορούν να αγαπήσουν πολύ και να δοκιμάσουν να σώσουν απελπισμένες ιατρικά περιπτώσεις ζώων.
Ο καθένας μπορεί να φροντίζει ένα η αν θέλει δύο το πολύ.
Θα μπορούσε να σημαίνει και καθημερινή στήριξη στον κτηνίατρο, με καθημερινή επίσκεψη για χάδι και φροντίδα.

Οσοι θελουν να μάθουν πως να το κάνουν, PM ή yasmin1gr@hotmail.com ή
6979780445

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• σπλινα.jpg
    σπλινα.jpg
    4,8 KB · Εμφανίσεις: 74
εγω ειχα και μια αλλη ιδεα...αλλα...δεν ξερω αν ειναι καλη και εφικτη...:redface:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πεσ την πες την, θα βαλω αγγελιες απο βδομαδα για ατομα για την ομαδα αγαπης.
Δυστυχως το γατακι μολυνθηκε κα πεθανε χτες.. πολυ στεναχωρεθηκα πρωτη φορα παω ζωω το πρωι και το βραδυ δεν υπαρχει.. ουτε αγγαλια δεν μπορεσα να το παρω απο τις πολλες συριγγες:(

κριμα... για το γατακι:(:cry::cry::cry: ταλαιπορηθηκε πολυ:/::/::cry: τωρα θα αναπαυθει η ψυχουλα του :cry::cry:
να...η ιδεα που ειχα τις προαλλες ηταν... η εξης: (αν ειναι γελοια ή δεν γινεται μην μου φωναξετε πολυ:redface::redface::redface:)
Υπαρχουν πολυ ανθρωποι στα γεροκομεια που τους εχουν πεταξει εκει τα παιδια τους και δεν τους δινουν καμια σημασια.. πολυ απο αυτους τους ανθρωπους νιωθουν πως ειναι τελειως αχρηστοι και πως η ζωη τους δεν εχει νοημα με αποτελεσμα αθλια ψυχικη κατασταση και μοιζερη ζωη... αν ενα σωματιο (πχ Αργος) επερνε σχετικη αδεια (αν χρειαζετε), ενημερωνοταν για τυχον αλλεργιες ή δεν ξερω τι αλλο εχουν οι ανθρωποι που ζουν εκει, και πηγαινε με σκοπο να ευεσθητοποιησει αυτους τους ανθρωπους χρησιμοποιοντας ως παραδειγμα πως ζουν αυτοι που τους εχουν ΄΄πεταμενους΄΄ και να τους δωριζαν (σε οποιον ηθελε) ενα ζωακι για να εχει να φροντιζει και ετσι να μην νιωθουν οι ιδιοι αχρηστοι και να βοηθουν και στο προβλημα του υπερπληθησμου των αδεσποτων ζωων;) μην ξεχναμε αλλωστε την ερευνα που εχει γινει σχετικα με την συμβιωση των ηλικιωμενων ανθρωπων με κατοικιδια ζωα;).
τι λετε;

εγω θα το ηθελα πολυ να το κανω γιασμιν αλλα εδω στο σπιτι ειναι πολυ δυσκολο λογο του λαμπη που ειναι φορεας του ειτζ οποτε δεν θα διακινδυνευα την ζωη ενως αλλου ζωου μπορω να τα επισκεπτομαι στα ιατρεια κ να τους κραταω λιγη συντροφια ειναι τοσα πολλα τα δικα μου που εχω αρχισει να ζηταω εγω ψυχολογικη συμπαρασταση

Μελινάκι καλη η ιδεα σπυ αλλα νομιζω οτι στα γηροκομεια η κατασταση ειναι πολυ κακη στην ελλαδα και θα ηταν αρνητικοι... εδω με το ζορι τους φροντιζουν... το ειχα σκεφτει κι εγω αλλα δεν ξερω αν θα πιασει παντως σιγουρα θα μπορουσε να δοκιμασει μια ομαδα

Λαιντυκατ καλυτερα να το κανουν ατομα που δεν εχουν πολλα ζωα η που εχουν πολυ χωρο πχ εσυ εισαι ηδη φορτωμενη αρκετα αλωστε αν΄λαμβανεις κι απο μονη σου ζωακια αν καταλαβα καλα. Ημουν σιγουρη οτι πρωτη εσυ κ οι αλλοι ηδη φιλοζωοι θα το σκεφτοσασταν αλλα καλυτερα ειναι να γινει απο καποιον που εχει εστω λιγο χρονο για να μην παραμεληθουν πολυ τα δικα του

εμεις περσυ προπερσυ (δεν θυμαμαι) ειχαμε παει τον παππου μου σε ''γηροκομειο'' για να αναρωσει απο ενα σπασιμο στο χερι (δεν γινοταν να τον κρατησουμε στο σπιτι χρειαζοταν ιδιαιτερη φροντιδα:/: τωρα ειναι μια χαρα:happy:) ηταν θυμαμαι αρκετα καλα τα πραγματα..:happy: μονο που θυμαμαι πως μερικοι απο αυτους που εμεναν μονιμα εκει ελεγαν στον παππου μου: ΄΄α! κι εμας για λιγο μας φεραν εδω και μας αφησαν για παντα...)΄΄ ισως χρειαζετε να ελεγχονται ολα πολυ καλα οπως οι προθεσεις των ασθενων και τον νοσοκομων κ.α.

Παιδια η ιδέα της Μελίνας σηκώνει συζήτηση.
Θα ειναι πολύ σημαντικο αν ακομα και ένας παππους η γιαγια αισθανθεί χρήσιμος με το να κάνει παρέα σε ένα ζωάκι που έχει κάποιο πρόβλημα.... Βεβαια δεν ξέρω ακριβώς πώς θα λειτορυγούσε αυτο, θέλει σκέψη και ψάξιμο, αλλά ειναι δυνητικά καλή ιδέα.

Εκτος απο το γηροκομείο, υπάρχουν και πολλοι μοναχικοι παππούδες και γιαγιάδες που ζουν μόνοι και ίσως θα βοηθούσε και αυτούς να συνεργαστούν σε κάτι τέτοιο... Δεν ξέρω, θέλει σκέψη... Νομίζω υπάρχει μια οργάνωση για την τρίτη ηλικία, θα το κοιτάξω λίγο.

Παιδια το εχω σκεφτει ηδη ως λυση για μεγαλα ζωα που δεν θα ζησουν κι αυτα πολυ αλλα σδεν θα αφησουν ζωα σε γηροκομειο, θα βαλουν θεμα υγειινης. Εαν θελετε ν ασχοληθειτε ας κανουμε ειδικο θεμα για να μη μπερδευτει με τις ομαδες αγαπης που ειναι αλλο πραγμα και να βοηθησω σε οτι χρειαστει

Ναι, έχεις δίκιο Γιασμιν. Απλα δεν εχω σε αυτη τη φάση στο μυαλο μου τοσο το γηροκομειο οσο ηλικιωμένους που μένουν μονοι τους και ισως ειναι φιλοζωοι. Ισως μια τέτοια συνεργασια να βοηθούσε και τους ίδιους..
Αλλα ναι, το λήγουμε εδώ και το ψάχνουμε και το συζητάμε κάποια άλλη στιγμή και αλλού.

Εξακολουθω να ψαχνω για την ομαδα αγαπης ατομα εδω παιδια, οσοι πιστοι προσελθετε:)

αχ...μακαρι να μπορουσα...αλλα να με θυμασαι οταν θαμεινω μονη μου σε ενα σπιτι (εστω και σε ενα δωματιο) θα βοηθησω..μερικα χρονια μονο πρεπει να περιμενω:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Εσυ ετσι οπως πας θα βοηθας γραμματειακα κι απο τωρα:P

ναι; τι ειναι αυτο; μπορεις να μου δωσεις λεπτομεριες; και να ξερεις το ελαχιστο που θα χρειαστεις στειλε μηνυμα να κανω οτι θελεις:happy: (κειμενα πληροφοριες βιντεακια ή οτι αλλο σκεφτεις)
υ.γ. δεν ξερεις ποσο με βοηθας με τα λογια σου να συνεχισω την προσπαθια για τα ζωακια:)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back