παμαμπου
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η δήμητρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 315 μηνύματα.
07-03-13
23:37
αγαπητοί γατόφιλοι,σας γράφω γιατί χρειάζομαι τη συμβουλή σας.επιτέλους,μετά από αρκετό καιρό,ένας γατούλης που βρήκα σε κακή κατάσταση είναι δυνατός ξανά κι έτοιμος να καταλήξει πια στο νέο του σπίτι.ένας πολύ καλός κύριος θα αναλάβει να τον προσέχει κ να τον φροντίζει.υπάρχουν όμως δύο αλλά..άλλος ένα γάτος κι ένας σκύλος στην αυλή του νέου σπιτιού κ επίσης ο γατούλης μας είναι..ευνούχος.(μεγάλη ιστορία)θα ήθελα να μάθω..τη μέρα που θα πάω το γατούλη στο νέο του σπίτι..τι να προσέξω τις πρώτες σημαντικές ώρες;σκέφτομαι να του έχω μαζί..το πιατάκι που έτρωγε εδώ κ το χώρο που κοιμόταν.κάποιες συμβουλές τι να προσέξουμε,πως να φροντίσουμε την πιο ομαλή είσοδο του γατούλη στο νέο κήπο;πώς να χειριστούμε τα άλλα δύο ζωντανά;υπόψιν πως ο γατούλης μένει έξω,όπως κ τα δύο άλλα ζωντανά.σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
Η Βάσω. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 15.939 μηνύματα.
07-03-13
23:40
Απάντηση: ..ομαλή προσαρμογή με άλλα ζώα.
Χωρις να εχω εμπειρια σε ζωακια που ζουν αποκλειστικα εξω σε κηπο, φοβαμαι πως ο γατουλης θα φυγει. Θα ηταν καλο μεχρι να συνηθισει τους νεους ανθρωπους που θα τον φροντιζουν αλλα και την νεα περιοχη, να μεινει μεσα για ενα διαστημα. Μετα σιγα-σιγα μπορει να βγει σταδιακα εξω.
Χωρις να εχω εμπειρια σε ζωακια που ζουν αποκλειστικα εξω σε κηπο, φοβαμαι πως ο γατουλης θα φυγει. Θα ηταν καλο μεχρι να συνηθισει τους νεους ανθρωπους που θα τον φροντιζουν αλλα και την νεα περιοχη, να μεινει μεσα για ενα διαστημα. Μετα σιγα-σιγα μπορει να βγει σταδιακα εξω.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool