alexianna
Εκκολαπτόμενο μέλος
1) το ένα ενώ μου έκανε κακάκια καμιά φορά και μόνο του έχει τώρα 2 μέρες να κάνει και λέω να το πάω στο γιατρό για κλύσμα. Είναι επικίνδυνο; Τι άλλο μπορώ να κάνω για τη δυσκοιλιότητα;
2) ένα άλλο παρουσίασε λίγη διάρροια, του αραίωσα το γάλα και του πέρασε αλλά την επόμενη μέρα είχε πιο σκούρα ούρα. Αυτό δεν σημαίνει αφυδάτωση; τι μπορώ να κάνω για να μη μου πάθει τίποτα; Ο γιατρός είπε ότι λίγη διάρροια δεν πειράζει, επειδή μάλλον έφαγε πολύ και αρπαχτά.
3) σήμερα μου παρουσίασε διάρροια ένα άλλο και μου είπε μια κοπέλα με μεγάλη εμπειρία ότι μπορεί να είναι λοίμωξη και να του δώσω σεφουρίλ, αλλά ο γιατρός μου είπε ότι τα φάρμακα μπορεί να αποβούν μοιραία και ότι άμα το γατί τρώει και έχει όρεξη τότε δεν είναι λοίμωξη. Να ρωτήσω κάτι; όταν έχει διάρροια πότε είναι επικίνδυνη; γιατί εμένα δεν έχει συνέχεια και ακούσια, απλά μία φορά όταν του έτριψα τον πωπούλη είχε μια ευκοιλιότητα.
4) ο γιατρός τους έκανε προληπτικά ένεση αντιβίωσης και εγώ ψεκάζω με dettol ό,τι μπορώ για να ελαχιστοποιήσω τα μικρόβια. τι άλλο μπορώ να κάνω;
Γενικά οποιαδήποτε συμβουλά θα με βοηθούσε εξαιρετικά. Σας ευχαριστώ πολύ!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Bijoux
Πολύ δραστήριο μέλος
Σε σχέση με τα φάρμακα, επειδή είναι νεογνά θα πρέπει να συμβουλευτείς αυστηρά κτηνίατρο!
Επίσης δες εδώ
Καλή Επιτυχία και να μας κρατάς ενήμερους!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ρενακι 13
Πολύ δραστήριο μέλος
alexianna
Εκκολαπτόμενο μέλος
Τελοσπάντων, εσάς ποια είναι η εμπειρία σας με γατάκια; θέλω να πω σας έχουν πεθάνει ξαφνικά και απροειδοποίητα; Γιατί εμένα έτσι μου είπαν. Αλλά εγώ τα βλέπω καλά... Είναι ζωηρά, τρώνε πολύ, κοιμούνται ήσυχα, όλα εντάξει...
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

MAYROULIS
Περιβόητο μέλος
ρενακι 13
Πολύ δραστήριο μέλος
μια φορα μονο μου εζησε γατακι πολυ μωρο,που ακομα θυλαζα και του εδινα απ το δικο μου γαλα μεσα σε συριγγα,χαχα το χω κανει κι αυτο,τη λενε ουρανια και ειναι 10 χρονων σα τη κορη μου,αμα κατσει να τη βγαλω φωτογραφια θα στην περασω,τρωει και φευγει,χρονια τωρα,ειναι στειρωμενη δεν παει μακρια,ομως ειναι αγρια.καλη σου επιτυχια!!!!!!
alexianna
Εκκολαπτόμενο μέλος
endorama
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ημουν διακοπές
Ακολούθησα κατα γράμμα τις τηλεφωνικές οδηγίες του κτηνιάτρου
Τωρα κλείνει τα 10 της χρόνια !
Κανε ό,τι σου πει ο γιατρός κι ευχομαι να πανε όλα καλά!
Πάω να της δωσω ενα φιλί στη μουσούδα...δώσε και στα ♥μικρούλια♥ σου ενα κι από μενα !
alexianna
Εκκολαπτόμενο μέλος
ρενακι 13
Πολύ δραστήριο μέλος
endorama
Εκκολαπτόμενο μέλος
Παιδιά ΣΟΣ!! Αν είναι κάποιος μέσα ας με βοηθήσει σας παρακαλώ! Τα γατάκια μου τα ταϊζω κάθε 3 ώρες, έφαγαν μια χαρά στις 8 αλλά στις 11 το ένα δεν έφαγε και μετά ξαναπροσπάθησα στις 12 και πάλι τίποτα. Έχω τρελαθεί γιατί και αυτό που μου πέθανε έτσι δεν έτρωγε το βράδυ και το πρωί ήταν χάλια και το μεσημέρι πέθανε! Σκέφτομαι να το πάω στο νοσοκομείο ζώων στο Κορωπί που διανυκτερεύει. έχει πάει κανείς σας; είναι καλό;
ελπίζω να τα πήγες στο νοσοκομείο δεν έχω προσωπική εμπειρία αλλά έχω ακούσει καλά λόγια
και να πήγαν όλα καλά!
και ο δικός μου κτηνίατρος έχει κλινική με προσωπικό που λειτουργεί όλο το 24ωρο αν θες σου στέλνω διεύθυνση και τηλ
(κάποια στιγμή θα βρω το σχετικό θέμα και θα καταχωρήσω κι εκεί τα στοιχεία του είναι πολύ καλός!)
φιλάκια
alexianna
Εκκολαπτόμενο μέλος
Τελικά δεν τα πήγα τα γατάκια χτες στο νοσοκομείο, γιατί ενώ έτρωγαν λίγο ήταν ζωηρότατα και είπα να τα παρακολουθήσω. Έμεινα ξάγρυπνη όλο το βράδυ κα στις 5 έφαγαν λίγο όμως. Το πρωί τα πήγα στον κτηνίατρο, τους έκανε προληπτικά ένεση αντιβίωσης και τώρα είναι μια χαρά! Δεν ξέρω τι πάθανε, αλλά από εκεί που το βρίσκανε αμέσως με το μπιμπερό, τώρα θέλει να τα πιέσω λίγο, το διώχνουν στην αρχή. Αλλά μετά όλα καλά, πίνουν σαν φαταούλες. Να είναι καλά οι ψυχούλες μου!
Σας ευχαριστώ όλους για τη συμπαράσταση!
Elizabeth Nakou
Νεοφερμένο μέλος
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Θα σου μιλησω εξω απο τα δοντια. Δεν τα βοηθας τα γατακια τα βασανιζεις!!!!!!!!!! Πως σου ηρθε το κλυσμα??????????? Επισης να τα ταιζεις καθε 2 ωρες αλλα μην τρεφεις ελπιδες.
Αγαπητη elizabeth,το κλυσμα αναφερθηκε στο πρωτο ποστ της κοπελας,και μαλιστα εγραψε οτι θα τα παει στον κτηνιατρο για κλυσμα.
Οποτε...ο κτηνιατρος θα αποφασιζε για αυτο.Δεν τα εκανε μονη της,και μαλλον ο γιατρος ξερει περισσοτερα απο εμας.λέω να το πάω στο γιατρό για κλύσμα. Είναι επικίνδυνο; Τι άλλο μπορώ να κάνω για τη δυσκοιλιότητα;
Επισης..ποιοι ειμαστε εμεις που θα αποφασισουμε αν υπαρχουν ελπιδες ή οχι;Η κοπελα δειχνει οτι κανει το καλυτερο..και σιγουρα δεν ειμαστε εδω για να κρινουμε.Αν εχεις καποια συμβουλη..ευπροσδεκτη.

alexianna
Εκκολαπτόμενο μέλος
Όσο για το αν έχω ελπίδες ή όχι, έχοντας χάσει 8 μέρες πριν το ένα γατάκι ξέρω πολύ καλά τι μπορώ να περιμένω. Αλλά συγγνώμη, όταν τα ταϊζω κάθε 3 ώρες, βράζω το μπιμπερό και απολυμαίνω τα χέρια μου πριν τα πιάσω, όταν πηγαίνω στον κτηνίατρο μέρα παρά μέρα, έχω το δικαίωμα να ξέρω ότι κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ και συνεπώς να ελπίζω. Τόσα και τόσα γατάκια τα έχουν καταφέρει. Τα γατάκια μου κοντεύουν 4 εβδομάδων και μέχρι τώρα είναι μια χαρά! Κρατάω τις επιφυλάξεις μου, αλλά όχι και δεν έχουν καμία ελπίδα! Έλεος δηλαδή!
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Τι εννοείς τα βασανίζω; επειδή κάνω αυτό που μου προτείνει ο κτηνίατρος και δεν τα αφήνω να σκάσουν χωρίς να ενεργηθούν; Οκ δεν λέω ό,τι είναι ευχάριστο σε κανέναν το κλύσμα, αλλά από το να πεθάνουν, καλύτερα να ταλαιπωρηθούν για μερικά δευτερόλεπτα και μετά να είναι καλά. Εσένα όταν οι γονείς σου σε πήγαιναν για εμβόλια σε βασάνιζαν επειδή πόναγες από τη βελόνα;
Όσο για το αν έχω ελπίδες ή όχι, έχοντας χάσει 8 μέρες πριν το ένα γατάκι ξέρω πολύ καλά τι μπορώ να περιμένω. Αλλά συγγνώμη, όταν τα ταϊζω κάθε 3 ώρες, βράζω το μπιμπερό και απολυμαίνω τα χέρια μου πριν τα πιάσω, όταν πηγαίνω στον κτηνίατρο μέρα παρά μέρα, έχω το δικαίωμα να ξέρω ότι κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ και συνεπώς να ελπίζω. Τόσα και τόσα γατάκια τα έχουν καταφέρει. Τα γατάκια μου κοντεύουν 4 εβδομάδων και μέχρι τώρα είναι μια χαρά! Κρατάω τις επιφυλάξεις μου, αλλά όχι και δεν έχουν καμία ελπίδα! Έλεος δηλαδή!
Ολα καλα θα πανε alexiana μου.Ακομα και καλα να μην πανε(που δεν το νομιζω) και παλι εσυ..εκανες το καλυτερο δυνατο.

ΥΓ..και τα δικα μου..πολυ μωρα τα βρηκα..και μια χαρα εζησαν,.και ζουν και βασιλευουν
alexianna
Εκκολαπτόμενο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool