Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ρενακι 13
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Elizabeth Nakou
Νεοφερμένο μέλος
alexianna
Εκκολαπτόμενο μέλος
Τώρα τι θα τα κάνω, περιμένω να περάσει ο 15αύγουστος, να γυρίσει ο κόσμος από τις διακοπές του, να έχουν γίνει και αυτά 1,5 μήνα να είμαστε σίγουροι και μετά θα προσπαθήσω να τα δώσω!
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Εγώ είμαι φιλόλογος και ανάμεσα στο δεν έχουν ελπίδες και μην τρέφεις ελπίδες δεν βλέπω μεγάλη διαφορά! Τελοσπάντων, με όσους γιατρούς έχω μιλήσει μου έχουν πει ότι το πολύ κρίσιμο διάστημα είναι μέχρι το μήνα, τον οποίο τον πλησιάζουμε και πάμε καλά! Ελπίζω να μην στραβώσει κάτι στην πορεία. Όσο για την τροφή έχω προσπαθήσει να τους βάλω, τους τη βάζω μπροστά τους, τους χώνω και τη μουσούδα τους μέσα, αλλά αυτά αδιαφορούν παντελώς! Μπορώ να κάνω κάτι άλλο;
Τώρα τι θα τα κάνω, περιμένω να περάσει ο 15αύγουστος, να γυρίσει ο κόσμος από τις διακοπές του, να έχουν γίνει και αυτά 1,5 μήνα να είμαστε σίγουροι και μετά θα προσπαθήσω να τα δώσω!
Μπορεις να τους την μουλιαζεις σε γαλα(ειδικο για γατες-)..να μαλακωνουν και μετα να τους τη δινεις.Ακομα και σε νερο...ε..σιγα σιγα θα τη συνηθισουν.

Elizabeth Nakou
Νεοφερμένο μέλος
alexianna
Εκκολαπτόμενο μέλος
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Και βεβαια δεν θα τα αφησεις να σκασουν..απλα ειναι θεμα χρονου να μαθουν..για ενα διαστημα κανεις και τα δυο ταυτοχρονα.Και τριβεις πωπουδακι δηλαδη,αλλα τα βαζεις και στην αμμο,παντα σκαβοντας με τα μπροστινα ποδαρακια.Θα το πιασουν το νοημα.Δεν ξερω γατα που να μην το επιασε.
Για τροφη..τι να σου πω.Εγω απο το γαλα περασα στην ξηρη τροφη..μουλιαζοντας το με νερο βασικα στην αρχη..και στη συνεχεια την ετρωγαν και κανονικα.Και για το νερο το ιδιο.Αρχικα που εβαλα το μπωλακι...πλησιαζαν αλλα δεν επιναν..αλλα μετα απο κανα δυο αποριψεις..ειπιαν.Εννοειται οτι αν τα δεις να μην πινουν καθολου,δωστους νερο με μπιμπερο.Δεν γινεται απο τη μια στιγμη στην αλλη να αλλαξουν συνηθειες.Υπαρχει παντα αυτο το μεταβατικο σταδιο.
ρενακι 13
Πολύ δραστήριο μέλος
οσο για τη κονσερβα εγω αμεσως τους εδωσα,τους εβαλα ελαφρα το κεφαλακι μεσα στο πιατακι,λερωναν χερακια γιατι τη ζυμωναν κιολας επεφταν ολα μεσα,μετα τα καθαριζα με μωρομαντηλο η με βρεγμενα χερια και τριψιμο με καθαρη πετσετα,τα γατακια μου πρεπει να ειναι μια βδομαδα μεγαλλυτερα απ τα δικα σου,κι εφαγαν απ τη πρωτη μερα ξηρα τροφη,το ξερω οτι τα σκληραγωγω,θα πρεπε να ειχα γαλα για γατες αλλα εδω δεν εχει,ολα θα πανε καλα θα δεις,το δυσκολο σταδιο περασε!!!!
alexianna
Εκκολαπτόμενο μέλος
Elizabeth Nakou
Νεοφερμένο μέλος
ρενακι 13
Πολύ δραστήριο μέλος
Coolcat
Νεοφερμένο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool