kitty mom
Νεοφερμένο μέλος
Η kitty mom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 15 μηνύματα.
12-08-11
21:04
καλησπερα σε ολους! καινουρια στην παρεα σας! μολις πριν 1 εβδομαδα μου φερανε νεογεννητο γατουλη με τον λορο του νωπο ακομη λεγοντας μου "...το θες? το βρηκα στο δρομο θα το πεταξω..." γνωριζοντας πως ειμαι ... "γατου"! διστακτικη στην αρχη γιατι ειχα 17 χρονια γατα και οταν μου πεθανε...αφηστε τα, το πηρα στο σπιτι. πηρα μπιμπερο και ειδικο γαλα και τωρα το καινουριο μου μωρακι ειναι στη 2η εβδομαδα του!!!!! τον ονομασα "gismo" γιατι το καλο μου ειναι σα gremlin !!! δεν ξερω αν θα το κρατησω η θα το χαρισω αλλα προς το παρων ανυπομωνω να ανοιξει τα ματακια του και να γνωριστουμε επιτελους!! εδω και 2 μερες γουργουριζει κιολας!!!
στην αρχη ο γιος μου χαρηκε που το ειδε φαινεται ομως πως το ψιλοφοβαται. προσπαθω να τον βαζω να συμετεχει στη φροντιδα του γατουλη και το κανει αλλα με δισταγμο. εχετε καμμια ιδεα πως να του ενισχυσω το φιλοζωικο του ενστικτο? εχει καποιος παρομοια εμπειρια?
καλως σας βρισκω γατοφιλοι!!

στην αρχη ο γιος μου χαρηκε που το ειδε φαινεται ομως πως το ψιλοφοβαται. προσπαθω να τον βαζω να συμετεχει στη φροντιδα του γατουλη και το κανει αλλα με δισταγμο. εχετε καμμια ιδεα πως να του ενισχυσω το φιλοζωικο του ενστικτο? εχει καποιος παρομοια εμπειρια?
καλως σας βρισκω γατοφιλοι!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
speri
Διάσημο μέλος
Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.795 μηνύματα.
12-08-11
22:54
Απάντηση: Ορφανός, νεογέννητος γατούλης vs 5χρονου γιου μου...
Καταρχας χιλια μπραβο που εσωσες το γατουνακι
και καλως μας βρηκες
Χωρις να ειμαι ακομα μαμα η αποψη μου ειναι οτι και μονο που σε βλεπει -ο γιος σου- να ασχολεισαι με το μικρουλι ειναι πολυ μεγαλο πραγμα. Μπορεις να του αναθετεις να σου φερνει κατι ωστε να σε βοηθαει στην περιποιηση του γατουνιου. Μην τον πιεζεις πιστευω πως ειναι και μικρος ο γιος σου ωστε να ειναι και 100% ανετος. Απο μονος του ενδιαφερεται να το αγγιξει ή να σε βοηθησει? Γενικα εχω την αποψη οτι εισαι το καλυτερο υποδειγμα για το γιο σου. Οσο θα δειχνεις τη ζωοφιλικη σου πλευρα θα το βλεπει και θα προσπαθει να σε ακολουθησει
Καταρχας χιλια μπραβο που εσωσες το γατουνακι
και καλως μας βρηκες
Χωρις να ειμαι ακομα μαμα η αποψη μου ειναι οτι και μονο που σε βλεπει -ο γιος σου- να ασχολεισαι με το μικρουλι ειναι πολυ μεγαλο πραγμα. Μπορεις να του αναθετεις να σου φερνει κατι ωστε να σε βοηθαει στην περιποιηση του γατουνιου. Μην τον πιεζεις πιστευω πως ειναι και μικρος ο γιος σου ωστε να ειναι και 100% ανετος. Απο μονος του ενδιαφερεται να το αγγιξει ή να σε βοηθησει? Γενικα εχω την αποψη οτι εισαι το καλυτερο υποδειγμα για το γιο σου. Οσο θα δειχνεις τη ζωοφιλικη σου πλευρα θα το βλεπει και θα προσπαθει να σε ακολουθησει

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ρενακι 13
Πολύ δραστήριο μέλος
Η ρένα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Πάτμος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 1.842 μηνύματα.
13-08-11
02:51
μπραβο που εσωσες το γατακι,εγω επειδη ηρθα στην θεση σου πριν ενα μιση μηνα,με 5 γατακια κι εναν 5χρονο γιο,ειχα φρηκαρει στην αρχη,στη δικη μου περιπτωση τα λατρευει τα γατακια,αλλα ενιωθα οτι κινδυνευαν τα γατακια μαζι του,κι ειχαμε μια αντιπαραθεση,αστο κατω το γατι,μη το πιανεις ετσι,μη το τραβας,προσεχε με το ποδηλατο,κλπ.κλπ.η δε κορη μου,ειχε αρωστησει να κυνηγα τον γιαννακη να μην τους κανει κακο απο αγαπη,οποτε για αρχη καλλυτερα που τα φοβαται,εισαι και πιο σιγουρη για το ζωακι,σιγα,σιγα θα μαθει ο ενας τον αλλον,γιατι ειναι πολυ δυσκολο να πησεις ενα πενταχρονο οτι το γατι δεν ειναι παιχνιδι,και με τιποτα δεν πρεπει να το δει ετσι!υπομονη και θα μαθει να το αγαπα,βλεποντας εσενα.
μπραβο που εσωσες το γατακι,εγω επειδη ηρθα στην θεση σου πριν ενα μιση μηνα,με 5 γατακια κι εναν 5χρονο γιο,ειχα φρηκαρει στην αρχη,στη δικη μου περιπτωση τα λατρευει τα γατακια,αλλα ενιωθα οτι κινδυνευαν τα γατακια μαζι του,κι ειχαμε μια αντιπαραθεση,αστο κατω το γατι,μη το πιανεις ετσι,μη το τραβας,προσεχε με το ποδηλατο,κλπ.κλπ.η δε κορη μου,ειχε αρωστησει να κυνηγα τον γιαννακη να μην τους κανει κακο απο αγαπη,οποτε για αρχη καλλυτερα που τα φοβαται,εισαι και πιο σιγουρη για το ζωακι,σιγα,σιγα θα μαθει ο ενας τον αλλον,γιατι ειναι πολυ δυσκολο να πησεις ενα πενταχρονο οτι το γατι δεν ειναι παιχνιδι,και με τιποτα δεν πρεπει να το δει ετσι!υπομονη και θα μαθει να το αγαπα,βλεποντας εσενα.
kiss bill
Δραστήριο μέλος
Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 647 μηνύματα.
13-08-11
11:18
Παιζει και το ενδεχομενο ,τωρα στην αρχη, να ζηλευει το νεοφερμενο βλεποντας τη μαμα του να αφιερωνει χρονο σε αυτο. Ειναι μικρος ο γιος σου? Οπως και να'χει συνεχισε αυτο που κανεις, βαλε τον να συμμετεχει στη διαδικασια. Τωρα μπορει να σου φερνει οτι χρειαζεσαι, οπως σου ειπε η Ειρηνη και αργοτερα που θα μεγαλωσει το γατακι, μπορεις να του αναθεσεις το ταισμα με ξηρη τροφη. Ευχομαι να πανε ολα καλα.
kitty mom
Νεοφερμένο μέλος
14-08-11
00:19
καλησπερα κ παλι! ευχαριστω για τις απαντησεις σας! το μικρουλι ειναι τελειο αλλα ο γιος μου αρχισε τα..." ... αντε μαμα ταισε τον γιατι με ζαλισε νιαου και νιαου!!!..." καλα σημερα χαμος! ο γιαννης στο μπανιο να με φωναζει να τον μπανιαρισω κ ο gismo να χαλαει τον κοσμο απο τα νιαουρισματα γιατι πεινουσε! προς στιγμην χαρηκα που δεν αποφασισα για 2ο παιδι ακομη!! αστειευομαι!! το πρωι με ξυπναει ο γιαννης και μου λεει " μαμα ξυπνα πεινασαμε" και απο μεσα ακουγοταν ο "τατουλης" που ξυπνησε απο την πεινα!!
ολα καλα! ο γατουλης αρχισε να δακρυζει απο το ενα ματακι πραγμα που σημαινει οτι οπου να'ναι θα τα ανοιξει!!ομως σημερα ειδα οτι πρεπει να εχει συγκαει απο τα τσισακια του.τι να κανω? τον πλενω προσεκτικα αλλα μηπως να του βαλω καμμια κρεμουλα οπως βαζουμε στα μωρα?ξερετεεεεεεεεεεεεε????????
κατα τα αλλα συμφωνω με τις συμβουλες σας, αυτο θα κανω με το παιδι. θα τον βαζω διακριτικα στο παιχνιδι και που θα παει με υπερ-φιλοζωους γονεις θα του βγει..καποτε!!
Ααα!!! συγνωμη που δεν απαντω αμεσα , αλλα με 5χρονο παιδι ,νεογγενητο, δουλεια,σπιτι, συζυγο κτλ ο χρονος για μενα ειναι.... ΕΛΑΧΙΣΤΟΣ!!

τα λεμεεε!!!
ολα καλα! ο γατουλης αρχισε να δακρυζει απο το ενα ματακι πραγμα που σημαινει οτι οπου να'ναι θα τα ανοιξει!!ομως σημερα ειδα οτι πρεπει να εχει συγκαει απο τα τσισακια του.τι να κανω? τον πλενω προσεκτικα αλλα μηπως να του βαλω καμμια κρεμουλα οπως βαζουμε στα μωρα?ξερετεεεεεεεεεεεεε????????
κατα τα αλλα συμφωνω με τις συμβουλες σας, αυτο θα κανω με το παιδι. θα τον βαζω διακριτικα στο παιχνιδι και που θα παει με υπερ-φιλοζωους γονεις θα του βγει..καποτε!!
Ααα!!! συγνωμη που δεν απαντω αμεσα , αλλα με 5χρονο παιδι ,νεογγενητο, δουλεια,σπιτι, συζυγο κτλ ο χρονος για μενα ειναι.... ΕΛΑΧΙΣΤΟΣ!!

τα λεμεεε!!!
ρενακι 13
Πολύ δραστήριο μέλος
Η ρένα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Πάτμος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 1.842 μηνύματα.
14-08-11
02:40
χαχαχα σε καταλαβαινω απολυτα,εκτος οτι κι ο δικος μου ο πενταχρονος ειναι γιαννης(σπιτι χωρις γιαννη κλπ.κλπ.),θα του βγει,να σαι σιγουρη,απλα οταν θα του βγει θα παρακαλας να μην του ειχε βγει,ξερω τι σου λεω,μεχρι στο τραπεζι μαζι του θελει να τα χει οταν τρωει,κι ειναι 5 τα δικα μου,ποτε πανω στο ποδηλατο,ποτε πανω σε αυτοκινητακια,κι εχω και την κορη μου που ναι μεγαλλυτερη και τσιριζει,απο αγαπη για τα γατακια κι εχει δικιο,ειναι επικινδυνα τα μικρα με τα μικρα ζωακια,μπορει αθελα τους να τα τραυματισουν,τα ζωακια ενοω να τραυματισουν,μην ανχωνεσαι,μακαρι κι εμενα ο γιος μου να μην τ αγαπουσε τοσο,για να τ αφησει ησυχα τον απειλω οτι θα τα διωξω,ψεματα φυσικα,αλλα πιανει.
χαχαχα σε καταλαβαινω απολυτα,εκτος οτι κι ο δικος μου ο πενταχρονος ειναι γιαννης(σπιτι χωρις γιαννη κλπ.κλπ.),θα του βγει,να σαι σιγουρη,απλα οταν θα του βγει θα παρακαλας να μην του ειχε βγει,ξερω τι σου λεω,μεχρι στο τραπεζι μαζι του θελει να τα χει οταν τρωει,κι ειναι 5 τα δικα μου,ποτε πανω στο ποδηλατο,ποτε πανω σε αυτοκινητακια,κι εχω και την κορη μου που ναι μεγαλλυτερη και τσιριζει,απο αγαπη για τα γατακια κι εχει δικιο,ειναι επικινδυνα τα μικρα με τα μικρα ζωακια,μπορει αθελα τους να τα τραυματισουν,τα ζωακια ενοω να τραυματισουν,μην ανχωνεσαι,μακαρι κι εμενα ο γιος μου να μην τ αγαπουσε τοσο,για να τ αφησει ησυχα τον απειλω οτι θα τα διωξω,ψεματα φυσικα,αλλα πιανει.
kitty mom
Νεοφερμένο μέλος
15-08-11
20:39
δεν ξερω μωρε... μακαρι να ξυπνησει το φιλοζωικο του! φαντασου οταν ηταν μικροτερος δεν επαιζε με αυτοκινιτακια η αλλα παιχνιδια αλλα μονο με ζωακια( ειχαμε πανω απο 60 μινιατουρες). αφου ξεσηκωθηκαμε ενα σ/κ και κατεβηκαμε αθηνα μονο και μονο για να παμε στο αττικο παρκο( μενουμε θεσσαλονικη)! με στενοχωρει που το φοβαται. ενω κατα τα αλλα λεει παντου πως ΕΧΕΙ γατακι!δεν το κραταει,δισταζει να το χαιδεψει και οταν το ταιζω φωναζει και χοροπηδαει απο φοβο η νευρικοτητα. δεν ξερω θα δειξει!

ο γατουλης μου ανοιξε τα ματακια του και ειναι γλυκας!!!

ο γατουλης μου ανοιξε τα ματακια του και ειναι γλυκας!!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum