nikkeii
Νεοφερμένο μέλος
Ευχαριστω εκ των προτερων
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
https://www.mypetz.gr/threads/%CE%A0%CF%8E%CF%82-%CE%BD%CE%B1-%CF%86%CF%81%CE%BF%CE%BD%CF%84%CE%AF%CF%83%CE%B5%CF%84%CE%B5-%CE%AD%CE%BD%CE%B1-%CE%BF%CF%81%CF%86%CE%B1%CE%BD%CF%8C-%CE%B3%CE%B1%CF%84%CE%AC%CE%BA%CE%B9.219061/
Χρειάζεται πολύ προσοχή πώς θα του δίνεις το γάλα, διότι μπορεί να πνιγεί. Λίγο λίγο πρέπει. Επίσης με ενα πανάκι ίσα-ίσα βρεγμένο με ζεστό νερό πρέπει να του τρίβεις λίγο λίγο το πουλάκι και το ποπάκι του ώστε να κάνει την ανάγκη του. Χρειάζεται μεγάλη υπομονή, όμως να ξέρεις ότι όταν με το καλό μεγαλώσει, αυτό θα είναι η μεγαλύτερη ανταμοιβή για εσένα! By the way, τα μάτια του έχουν ανοίξει;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nikkeii
Νεοφερμένο μέλος
nikkeii
Νεοφερμένο μέλος

Όλγα Veggie
Πολύ δραστήριο μέλος
που τα είχαν πετάξει για να πεθάνουν (τη Zιζέλ μπορείς να τη δεις στα βιντεάκια). Eίναι μια κατάσταση που χρειάζεται αφοσίωση αλλά αξίζει όσο τίποτα. Kι εγώ σύρριγκα χρησιμοποίησα. Tα τάιζα μια (νομίζω γιατί έχουν περάσει 8 χρόνια) το καθένα το πρωί στι 7 μετά μία το μεσημέρι και μία το βράδυ. Oταν μεγάλωσαν λιγακι τη ρούφαγαν μόνα τους. Πολύ πλάκα!
Mετά απο κάθε ταισμα είχαμε μπιντέ με βαμβάκι και χαμομηλάκι. Tα τέσσερα πασαλείβονταν μεταξύ τους μέχρι να γυρίσω απο τη δουλειά
Nα του έχεις ζεστά και όχι ρεύματα επειδή είναι καλοκαίρι. Eλπίζω να πάνε όλα μελι γάλα
και να μας το φιλήσεις.Θα πάρεις μια χαρά απο την ανάπτυξή του... Θα τρελαθείς.
ladycat
Διάσημο μέλος
αλλα μετα ολα καλαΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nikkeii
Νεοφερμένο μέλος
ladycat
Διάσημο μέλος
nikkeii
Νεοφερμένο μέλος
crestfallen
Τελειόφοιτος Κτηνιατρικής
επειδη περναω ακριβως και εγω την ιδια κατασταση(βλεπε θεμα στο νεα γατα στο σπιτι) σε καταλαβαινω απολυτως...θα γραψω μια καλη απαντηση για το ολο ζητημα συντομα γιατι τωρα εχω να ταισω παλι την Lucky μου,η οποια με καλει για φαγητο και πιπι(6-7 μερων ειναι !!)και νιωθει μοναξια!! και πρεπει να κλεισω.....καλο κουραγιο και καλη συνεχεια...α!!! το μαυρο ειναι μαλλον ψυλλος και οχι δεν ειναι φυσιολογικο...πρεπει να βαλεις λιγο σπρευ Frontline(μονο σπρευ,οχι αμπουλα) μια δυο φσσσττ...(απο 2 μερων γατακι και κουταβι ειναι οκ) για να μην κολλησει και αλλους...το πουλανε στα κτηνιατρεια...θελει μια φορα τον μηνα...ρωτα τον γιατρο σου για την τιμη και πως θα το βαλεις(το ψεκαζεις λιγο αντιθετα με το τριχωμα,ωστε να ακουμπησει το δερμα ..οχι μονο το τριχωμα..για να απορροφηθει)...θα γραψω περισσοτερα συντομα
Κουραγιο και καλο βραδυ
Νικος Crestfallen
nikkeii
Νεοφερμένο μέλος
chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
nikkeii
Νεοφερμένο μέλος
chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
ladycat
Διάσημο μέλος
Lady
Δραστήριο μέλος
melpo2538
Νεοφερμένο μέλος
chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
Lady
Δραστήριο μέλος
Μερσιιι!!!Το πρόβλημα είναι ότι είμαι καμιά 800κμ μακριά και δε μπορώ να κάνω και τίποτα..Ελπίζω στα χέρια της μαμάς μου να είναι καλά..Αν είναι λέει αρσενικό θα το βγάλουν Φοίβο και αν είναι θηλυκό Φαίδρα..Για θηλυκό το κόβω πάντως γιατί μου είπαν οτι έχει 3 χρώματα..Νιαρ νιαρΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool