Ορφανό γατάκι

• Thread starter Thread starter Lady
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Λολ την πήρα τηλέφωνο για να της πώ να του δίνει νουνου εβαπορέ και μου λέει -Τι γάλα καλέ αυτό τρώει..Του έκανε να φάει πατάτες βραστές χυλό..Πάλι καλά..Το έχουν βάλει μέσα σε έναν κουβά με μαξιλαράκια και πανάκια να κάθεται εκεί..Μου φαίνεται πολύ γελοίο που του έδωσε πατάτες χυλό..Τελικά θα πάει να πάρει γάλα και βαζάκια για μωρά..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Θέλει παρα πολύ μεγάλη προσοχή στην αναλογία νερού-γάλατος. Nα είναι αραιωμένο γιατί αλλιώς θα πάθει διάρροια στα σίγουρα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Το γατάκι μια χαρά είναι πήρα τηλέφωνο τον μπαμπά μου και μου είπε ότι έχει φτιάξει σπιτάκι (μήπως το μπέρδεψε με σκύλο?).Μάλλον θα το δώσουν μόλις μεγαλώσει και φύγουν σε μια γειτόνισσα..
Μου παρουσιάστηκε μια ευκαιρία να πάρω ένα γατάκι τελείως γκρί, δεν το έχω δει ακόμα, αλλά απ ότι κατάλαβα είναι σαν τον vector( perfect!!)..Το θέμα είναι πώς θα το πάρουν οι γόνεις μου..

Νομίζω ότι είσαι αρκετά ενήλικη και αρκετά πειστική ώστε να τους πείσεις!!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back