Lady
Δραστήριο μέλος
Η Lady αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 472 μηνύματα.
25-07-06
17:37
Λολ την πήρα τηλέφωνο για να της πώ να του δίνει νουνου εβαπορέ και μου λέει -Τι γάλα καλέ αυτό τρώει..Του έκανε να φάει πατάτες βραστές χυλό..Πάλι καλά..Το έχουν βάλει μέσα σε έναν κουβά με μαξιλαράκια και πανάκια να κάθεται εκεί..Μου φαίνεται πολύ γελοίο που του έδωσε πατάτες χυλό..Τελικά θα πάει να πάρει γάλα και βαζάκια για μωρά..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Όλγα Veggie
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Όλγα Veggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 1.348 μηνύματα.
25-07-06
20:00
Θέλει παρα πολύ μεγάλη προσοχή στην αναλογία νερού-γάλατος. Nα είναι αραιωμένο γιατί αλλιώς θα πάθει διάρροια στα σίγουρα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lady
Δραστήριο μέλος
Η Lady αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 472 μηνύματα.
29-07-06
15:45
Το γατάκι μια χαρά είναι πήρα τηλέφωνο τον μπαμπά μου και μου είπε ότι έχει φτιάξει σπιτάκι (μήπως το μπέρδεψε με σκύλο?).Μάλλον θα το δώσουν μόλις μεγαλώσει και φύγουν σε μια γειτόνισσα..
Μου παρουσιάστηκε μια ευκαιρία να πάρω ένα γατάκι τελείως γκρί, δεν το έχω δει ακόμα, αλλά απ ότι κατάλαβα είναι σαν τον vector( perfect!!)..Το θέμα είναι πώς θα το πάρουν οι γόνεις μου..
Μου παρουσιάστηκε μια ευκαιρία να πάρω ένα γατάκι τελείως γκρί, δεν το έχω δει ακόμα, αλλά απ ότι κατάλαβα είναι σαν τον vector( perfect!!)..Το θέμα είναι πώς θα το πάρουν οι γόνεις μου..
chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
Η chouzouris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 1.993 μηνύματα.
31-07-06
11:51
Νομίζω ότι είσαι αρκετά ενήλικη και αρκετά πειστική ώστε να τους πείσεις!!!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum