Ορφανό γατάκι

japanorange

Νεοφερμένο μέλος

Ο japanorange αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 14 μηνύματα.
Σήμερα στο φροντιστήριο ανακαλύψαμε 3 γατάκια που είχε αφήσει κάποιος σε μια κούτα.Το ένα έχει βρει σπίτι κι εύχομαστε να πάνε όλα καλά,το άλλο μάλλον το ανέλαβε μια άλλη γάτα στη γειτονιά.Υπάρχει ακόμη ένα (το πιο αδύνατο) που δεν ξέρουμε ακόμη που θα καταλήξει.

Κατ'αρχήν είναι πολυ μικρά.Θηλάζουν ακόμα.Αυτο που έφερα απόψε στο σπίτι είναι υπερβολικά σκελετωμένο.Δεν τρώει κι αυτό με ανησυχεί.Πήρα μπιμπερό,αλλά δεν είχε ειδικό γάλα στο pet shop.Το έβαλα εβαπορέ (πρέπει να είναι αραιωμένο; )αλλά δεν τρώει παρά μόνο με το ζόρι.Και κλαίει...
Όταν είναι ζεστό και στην ησυχία του μένει ήρεμο,όμως θέλω να φάει,γιατί πρέπει να ζήσει.Τι ακριβώς πρέπει να κάνω;:/:

Α!Η αντίδραση της γάτας μου δεν ήταν καθόλου θετική.Ούτε της μητέρας μου,οπότε δεν θα μπορεσω να το κρατήσω δυστυχώς :(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δες εδω
https://www.mypetz.gr/threads/Ορφανά-γατάκια-και-πώς-να-τα-μεγαλώσετε.220884/

με εβαπορέ δεν ξέρω, αναλογία, πάντα έχω γατήσιο, ή μωρουδιακό το μετά τους 6 μήνες.

Αθήνα είσαι ή Κρήτη? Μήπως βρεθεί κάποιος....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εύχαριστώ πολύ που με συμβούλεψες.Δυστυχώς το λινκ δεν ανοίγει.

Είμαι στην Κρήτη,στον Άγιο Νικόλαο Λασιθίου.Θα ψάξω αύριο να του βρω σπίτι.Προς το παρόν με επείγει να επιζήσει :(

Καλή επιτυχία. Τα γατάκια σε όποιον τα δίνεις θα πρέπει να τον ενημερώνεις ότι πρέπει να ταϊστούν με ειδικό γάλα και συγκεκριμένες ώρες. Δεν είναι όπως τα γατάκια που έχουν απογαλακτιστεί.:)

Ανοίγει... αλλιώς είναι στα Άρθρα, στα ορφανά γατάκια.

Διάβασα τα άρθρα και προσπαθώ να εφαρμόσω όσα λένε.Το θέμα είναι ότι αρνείται να φάει και αυτό με παραξενεύει.Δεν θα έπρεπε να τρώει με όρεξη από το μπιμπερό,όπως τα αδερφάκια του;

Ευχαριστώ

Κι εγώ βρήκα 2 τις προάλλες και στην αρχή δεν έπιναν καθόλου γάλα...Πρέπει να επιμείνεις και να το ταίσεις με το ζόρι. Ετσι έκανα κι εγώ στο πιό μικρό που έκλεγε και μετά συνήθισε.

Εντάξει.Θα συνεχίσω την προσπάθεια και θα σας ενημερώσω για ό,τι νεότερο
Ευχαριστώ πολύ!

Εντάξει,όλα καλά.Άρχισε να τρώει λίγο περισσότερο.Σήμερα το πήγα σε μια πολύ καλή κυρία που θα το φροντίσει.:D

Μπραβο βρε πουλακι μου!!!Παλι καλα που βρεθηκες κι εσυ στο δρομο του...

Εντάξει,όλα καλά.Άρχισε να τρώει λίγο περισσότερο.Σήμερα το πήγα σε μια πολύ καλή κυρία που θα το φροντίσει.:D

Mπράβο που βοήθησες:)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back