Ορός και Κλινικές στην Θεσ/νικη

Marmanga

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η Marmanga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 367 μηνύματα.
Καλησπέρα! Νέο μέλος με ...γριά γάτα και αρρωστούλα.
Πιθανόν αύριο, να χρειαστεί να την πάω για ορό. Η Κτηνιατρική του ΑΠΘ είναι κλειστή για διακοπές. Ξέρω ότι υπάρχουν 3 ιδιωτικές στην περιοχή Θεσ/νίκης (καμία στο κέντρο, όπου μένω) και θα ήθελα να ρωτήσω αν έχετε εμπειρία από καμία από αυτές για να μου προτείνετε. ΈΤσι κι αλλιώς, η μεταφορά της θα είναι προβληματική καθότι δεν οδηγώ, αλλά τουλάχιστον να πάω στην καλύτερη δυνατή. Προσωπική εμπειρία έχω μόνο από αυτήν στο Ωραιόκαστρο (οι άλλες, απ' ό,τι κατάλαβα, είναι Ν. Ραιδεστό και Πυλαία). Καλή δουλειά είχαν κάνει παλιά που την πήγα, αλλά βάζουν τις γάτες μαζί με τα σκυλούδια και έχει τρελό θόρυβο και αναστατώνονται. Πόσο μάλλον που τώρα-καλοκαίρι γαρ- λειτουργεί και ως ξενοδοχείο σκύλων και είναι πίτα.
Πάσα γνώμη δεκτή με ευγνωμοσύνη!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Περαστικα στη γατουλα ευχομαι. Δεν εχω αποψη για κτηνιατρο στη Θεσσαλονικη, καποια αλλα μελη θα σε κατεθυνουν καλυτερα. Γρηγορα καλα σας ευχομαι και καλως ορισατε
:) :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ευχαριστούμε πολύ. Καλώς σας βρήκα. Φαίνεται ότι οι Θεσσαλονικείς γατόφιλοι την έχουν κάνει για παραλίες.
Ευτυχώς, τώρα δείχνει λίγο καλύτερα, οπότε το καθυστερώ μήπως γλιτώσει την έξοδο στο καμίνι.

Μη το καθυστερεις καθολου αν θελεισ ντε και καλα κλινικη εγω εχω δει καλη εξυπηρετηση σε αυτην του ψυχογιου απο συγκεκριμενους γιατρους ομως και ειναι λιγο ακριβουτσικα αλλα μου σωσα εναν γατο. Ειναι το κτηνιατρικο κεντρο στη θερμη θα το βρεις στις πληροφοριες αλλα εγω θα σου ελεγα να κανεις μια ερωτηση μηπως μπορει να δοθει ορος στη γατουλα σου κι απο κτηνιατρο, αν δεν εχεις σου συστηνω τον Νικο Δασκαλοπουλο στη Καρακαση 6 ανατολικα και την Ρια Μπακα δυτικα .

Για τη μεταφορα, μπορεισ να παρεισ η πετ ταξι η να κανεις αυτο που κανω εγω ενα κανονικο ταξι απο ραδιο οπου λες απο πριν οτι εχεις γατουλα σε φορειο μεσα. Εξισου στο κεντρο ακουσα καλα λογια για καποιον κτηνιατρο που λεγεται λαζαριδης νομιζω και ειναι ικτινου

Ευχαριστώ πολύ. Αυτή του Ψυχογιού, προφανώς είναι η "Ανιμα";
Δεν θέλω σώνει και καλά κλινική, απλά αν είναι να πηγαινοέρχεται φοβάμαι ότι θα ταλαιπωρείται περισσότερο γιατί δεν είναι καλή ταξιδιώτισσα. Θα τηλεφωνήσω και στους γιατρούς αυτούς να δω μήπως κρατάνε το ζώο το βράδυ. Το άλλο που σκέφτηκα είναι το γεγονός ότι συνήθως οι κλινικές έχουν και δικά τους εργαστήρια, οπότε βγάζουν τα αποτελέσματα γρήγορα. Πριν 4 χρόνια κόντεψα να την χάσω γιατί έκαναν δυο μέρες να βγουν τα αποτελέσματα από εξετάσεις αίματος που έκανα στον κτηνίατρο. Όταν επιτέλους βγήκαν ήταν αγώνας δρόμου για να την προλάβουμε.
Σ' αυτή τη φάση βέβαια, κάναμε αιματολογικές την Πέμπτη, απλώς χτες φοβήθηκα μήπως είχαμε επιδείνωση και μήπως της παραέπεσαν βαριά τα χάπια που της έδωσαν.

Τι εχει η γατουλα;;;

Αχ, αχ! Τα γνωστά ζόρια με το γατίσιο ουροποιητικό κλπ.
Χρόνια νεφρική, την σώσαμε στο τσακ το 2003. Αρχές Ιούνη βρήκαμε ουρολοίμωξη, ξεκίνησε αντιβίοση για 4 βδομάδες -τη διακόψαμε στις δυόμιση γιατί μετά δεν την έπαιρνε ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ. (Όλοι/ες ξέρουμε τι θα πει να ταϊζεις χαπάκια σε γάτα, και μάλιστα δις ημερησίως).
Εξάλλου είχε αρχίσει ευκοίλια που στην αρχή το απέδωσα στο αντιβιοτικό. Όταν δεν σταμάτησε μετά το τέλος των χαπιών, την πήγα ξανά για εξετάσεις και μου έδωσαν Drontal Plus για παράσιτα εντέρου -5 ημέρες!!!. Η αλήθεια είναι ότι μου φάνηκε λίγο περίεργο αυτό το 5 ημέρες, γιατί το Drontal plus είναι για δεκάκιλους σκύλους κι εγώ έχω γάτα 3,200 -έστω κι αν έχει προσωπικότητα πάνθηρα. ΤΕλος πάντων, και τις 3 μέρες που το πήρε έκανε εμετό και χτες είχε τα γνωστά πηγαινέλα στην άμμο, σφίξιμο, λίγα τσίσα, σχεδόν καθόλου κακά -ή μάλλον κάτι περίεργα ζελέ-. Μίλησα με γιατρό τηλεφωνικά και μου είπε να μην της δώσω άλλο χάπι για να μην την επιβαρύνω για κάνα δυο μέρες, αλλά ότι ίσως χρειαστέι ορό για ενυδάτωση κλπ αν δεν ουρήσει σήμερα [το πρωί πήγε].
Θέλω όμως να δω τι θα κάνω αν δεν φάει καλά σήμερα, ώστε να κάνει και το "χοντρό" της κλπ κλπ.
ΤΑ 'χω λίγο χαμένα, γιατί από τη μια κάθε φορά που μετακινείται για γιατρό μετά τα παίζει και χειροτερεύει, κι απ' την άλλη, δεν θέλω να καθυστερήσω αν όντως χρειάζεται. :hmm:

Τον γιατρο τον εμπιστευεσαι;;; Μακαι να ειναι καλος, δεν ξερω, απλα ειναι σημαντικο κομματι στην αντιμετωπιση προβληματων. Ουρολιθιαση εχει δηλαδη; Της δινεις ειδικη τροφη; Συνισταται σε αυτες τις περιπτωσεις

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back