yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα.
25-08-09
03:14
σκεφτομαι ποσο ευτυχισμένα εινα οσα γατακια εχουμε σωσει και εχουν βρει σπιτακι και ποσο καημενα ειναι αυτα εκει εξω που κινδυνευουν οι ζωες τους σε καθε καταιγίδα. Ειναι πολύ τυχερα οσα σωζουμε ολοι εδω.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nonika
Διακεκριμένο μέλος
Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα.
25-08-09
03:36
Αυτο το σκεφτομαι κι εγω οταν βρεχει πολυ,τα πιο μικροσωμα ζωακια ειναι πιο ατυχα ακομα πνιγονται οταν σχηματιζονται και ορμητικα ποταμακια στους δρομους...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Voula
Διάσημο μέλος
Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα.
25-08-09
19:17
Αυτή την σκέψη την κάνω εδώ και χρόνια, δυστυχώς.
Μετά από όσα έχω ζήσει αυτό το καλοκαίρι με τις γατούλες του Φλοίσβου, η έννοια αυτή είναι μεγαλύτερη
Μετά από όσα έχω ζήσει αυτό το καλοκαίρι με τις γατούλες του Φλοίσβου, η έννοια αυτή είναι μεγαλύτερη

ANNA KATΣΑΡΟΥ
Διάσημο μέλος
Η ANNA KATΣΑΡΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 59 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 2.622 μηνύματα.
26-08-09
22:16
Η γάτα της αδελφής μου ήταν η πιο τυχερή απ΄όλες γιατί την είχα βρεί μία ώρα πριν ξεσπάσει μια τρομερή καταιγίδα και έκλαιγε το κακόμοιρο κάτω από κάτι κλαδιά και ούτε καν 30 ημερών δεν ήταν...ακόμα γάλα έπινε.Αν δεν είχε φωνάξει να το ακούσω θα είχε σίγουρα πνιγεί.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum