'Οταν η γατούλα μας γερνάει...

Το καλοκαιρι δεν τρωνε πολυ με τη ζεστη, ολο ξαπλωμενα φαρδια πλατια ειναι. Ετσι και η δικη μου η Μινι οποτε μη φοβασαι.:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μα και η δικια μου δεν εχει αναγκη αν και στη συγκεκριμένη φωτογραφια του προφιλ δεν της φαινεται τοσο:D απλα με πιάνει ανησυχία λογω του οτι ειναι μεγαλη σε ηλικια να μην υπαρχει προβλημα αλλα ολο και διαπιστώνω οτι κανει ιδιοτροπιες μεχρι να φαει αυτο που θελει. Πχ θελει στηθος κοτοπουλο αλλα μονο αν το κανω εγω γιατι δεν της αρεσει πολυ ψημενο:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ναι ειναι πονηρουλες! Το βραστο κοτοπουλο ειναι και πιο υγιεινο καλα κανεις και τις δινεις.:)

Δεν τρωει βραστο κοτοπουλο δυστυχως.:redface: στο φούρνο το κανω αλλα χωρις πολυ λάδι. Εχουμε πολλες ιδιοτροπιες και οσο μεγαλώσουμε γινόμαστε και πιο παραξενες:P

Δεν τρωει βραστο κοτοπουλο δυστυχως.:redface: στο φούρνο το κανω αλλα χωρις πολυ λάδι. Εχουμε πολλες ιδιοτροπιες και οσο μεγαλώσουμε γινόμαστε και πιο παραξενες:P

Ωραια και στο φουρνο πολυ καλο ειναι και το λιγο λαδακι που βαζεις κανει καλο στο τριχωμα τους!;)

Να ρωτήσω κάτι, για τη δυσκοιλιότητα μια ηλικιωμένη γατούλα δεν θα βοηθούσε αν έπινε περισσότερο νερό ή αν έτρωγε περισσότερη υγρή τροφή; :hmm:

Να ρωτήσω κάτι, για τη δυσκοιλιότητα μια ηλικιωμένη γατούλα δεν θα βοηθούσε αν έπινε περισσότερο νερό ή αν έτρωγε περισσότερη υγρή τροφή; :hmm:

Ναι πιστευω οτι βοηθαει.:)

Και βέβαια βοηθάει Ριάνα μου, ειδικά το νεράκι αλλά και η υγρή τροφούλα.
Τώρα πια υπάρχουν υγρές τροφές για όλες τις περιπτώσεις και τις παθήσεις. Παλιά όμως ήταν αλλιώς...:/:

Τότε Φλώρα μου, σε συμβουλεύω να γεμίσεις το σπίτι με μπωλάκια νερού: μεγάλα και γεμάτα μέχρι πάνω. Αυτό θα την ενθαρρύνει να πίνει περισσσότερο, συμβουλή από ειδικό, εφαρμοσμένη και όντως λειτουργεί :)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back