maria_lulu
Επιφανές μέλος
Οι αστυνομικοί στη Νότια Ουαλία απάντησαν σε μια επείγουσα κλήση. Όταν έφτασαν στο σπίτι απʼόπου είχε γίνει η κλήση... παραξενεύτηκαν διότι ο άντρας που τους άνοιξε φαινόταν πως μόλις είχε σηκωθεί από τον ύπνο και τους κοίταζε ακόμα πιο παράξενα. Όταν εξήγησαν στον 64χρονο ότι είχε γίνει μια κλήση στην αστυνομία από αυτό το σπίτι, ο άντρας δεν ήξερε τι να πει. Αφού εξέτασαν όλα τα πιθανά ενδεχόμενα, τελικά κατέληξαν πως… o γάτός είχε καλέσει την αστυνομία. «Τον έχω δίπλα μου για 12 ολόκληρα χρόνια», είπε ο 64χρονος. «μάλλον ανέβηκε πάνω στο τραπέζι και κατά λάθος πάτησε το 999 (100) όταν περπάτησε πάνω στη συσκευή».Ήταν η μόνη λογική απάντηση που μπορούσαν να δώσουν όλοι. Οι αστυνομικοί το πήραν χαλαρά το θέμα και με χιούμορ, παρόλο που τραβήχτηκαν μέχρι το σπίτι του 64χρονου ξημερώματα.
πηγή
https://24wro.blogspot.com/2010/12/100_10.html#ixzz17jn2sPRZ
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maria_lulu
Επιφανές μέλος

goth
Δραστήριο μέλος

maria_lulu
Επιφανές μέλος
Δεν ημουν εκει
goth
Δραστήριο μέλος
Τι κριμα και εγω νομιζα πως ειχε το χαρισμα να καλει την αστυνομια!!

speri
Διάσημο μέλος

Απιστευτο!!!!!!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
filippe
Νεοφερμένο μέλος
Μήπως έμαθε να κάνει φάρσες; Αχ βρε άτιμη γάτα...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum