Οφθαλμόλουτρο Βεγγάλης

yasmin1gr

Περιβόητο μέλος

Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα.
Σας βαζω μερικες φωτο που τραβηξα πριν τη παρει ο νικολακης και γινει πατρινη.
attachment.php

attachment.php

attachment.php

attachment.php

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• begg.jpg
    begg.jpg
    26,7 KB · Εμφανίσεις: 209
  • begg1.jpg
    begg1.jpg
    19 KB · Εμφανίσεις: 210
  • begg2.jpg
    begg2.jpg
    22,3 KB · Εμφανίσεις: 202
  • begg4.jpg
    begg4.jpg
    24,4 KB · Εμφανίσεις: 177
Τι ομορφη γατα...πραγματικο αιλουροειδες...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

τετοια αντιθεση ματιών-χρωμα τριχώματος δεν έχω ξαναδει!!!!τελεια!

οταν λες βεγγαλης, εννοεις οτι μοιαζει, δν ειναι? ειναι πανακριβη ρατσα κ δν την εχω δει σε κανενα πετ σοπ. οπως κ να χει παντως, ειναι υπεροχο το γατι. κ τυχερο που βρηκε σπιτακι:up:

Κακούργα, τι μας κάνεις μεσημεριάτικα με τις φωτογραφίες αυτές:D

Παντως εμενα μου φαινεται για καθαροαιμη η γατουλα...Εχει ολα τα χαρακτηριστικα.
Αφου βρηκε ομως ενα καλο σπιτακι,μονο αυτο εχει σημασια!

Ο γιατρος μας ειπε οτι ηταν καθαροαιμη και το οτι ειχε μικροτσιπ συντελει στο οτι απο εκτροφειο ηρθε και δε τη δηλωσαν ( μεγα λαθος)

Από τις πιο περίεργα όμορφες γάτες που έχω δει! Οι πιτσιλιές και τα μάτια της είναι το κάτι άλλο!

Ο γιατρος μας ειπε οτι ηταν καθαροαιμη και το οτι ειχε μικροτσιπ συντελει στο οτι απο εκτροφειο ηρθε και δε τη δηλωσαν ( μεγα λαθος)
καλα, απιστευτο μου φαινεται! ηταν στο δρομο τετοιο γατι? οχι πως δικαιολογειται για τα υπολοιπα, αλλα μιλαμε για μια περιζητητη ρατσα, κ παλι κατεληξε στο δρομο? τι τυχη να χουν τοτε τα κακομοιρα τα αλλα? κ ακομη πιο απιστευτο ειναι πως δν την ειδα εγω πρωτη:mad: ειναι η αγαπημενη μου ρατσα, μου θυμιζει μικρογραφια λεοπαρδαλης. την πατησα κ τωρα ζηλευω!! καλοτυχη να ναι η ομορφουλα!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back