z1na
Νεοφερμένο μέλος
Η z1na αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 8 μηνύματα.
24-02-10
13:27
Γειά σας!!!
Πριν ένα χρόνο μετακόμισα στην Αθήνα και ήταν η πρώτη φορά που έμενα σε σπίτι χωρίς να έχω τουλάχιστων ένα γατάκι να φροντίζω... Στην αρχή δίσταζα επειδή μένω σε διαμέρισμα (στον Βόλο που έμενα είχαμε αυλή και τα γατάκια μας ήταν κυρίως έξω και βολτάρανε..
), το έψαξα όμως και είδα πως μπορώ να πάρω γατούλα και να είναι καλα... Ετσι υιοθέτησα τον όμπι, είναι τώρα 7 μηνών περίπου.
Απο την αρχή (ήταν 2 μηνων) είχε προσαρμοστεί παρα πολυ καλα. Είναι φιλικός, παιχνιδιάρης, δεν γκρινιάζει, λατρεύει το νερο (!!!)
, είναι λαίμαργος.
Εδω και 2 βδομάδες όμως έχει γίνει πολύ μελαγχολικός, έχει ηρεμήσει πάρα πολύ, κοιμάται σχεδόν συνέχεια... Δεν έχει αλλάξει το περιβάλλον του, μένει μόνος του γύρω στις 5 ώρες την μέρα, παίζω μαζί του και ανταποκρίνεται συνήθως απλά δεν έχει έχει την ίδια όρεξη και συχνά βαριέται . Επίσης, φαίνεται υγιέστατος αν και έχω 2 μήνες να τον πάω σε κτηνίατρο..
Ανυσηχώ πάρα πολύ... Ηδη σκέφτομαι να πάρω και ένα δεύτερο γατάκι για να έχει παρέα αν και δεν είναι έυκολο γιατί στην πολυκατοικία μας δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια σύμφωνα με τον κανονισμο ... (κανεις δεν εχει καταλαβει πως έχω γατακι αν και ξέρω πως δικαιούμαι να έχω μέχρι 2 κατοικίδια και δεν μπορούν να μου κάνουν τιποτα..).
Σας παρακαλώ βοηθήστε με..

Πριν ένα χρόνο μετακόμισα στην Αθήνα και ήταν η πρώτη φορά που έμενα σε σπίτι χωρίς να έχω τουλάχιστων ένα γατάκι να φροντίζω... Στην αρχή δίσταζα επειδή μένω σε διαμέρισμα (στον Βόλο που έμενα είχαμε αυλή και τα γατάκια μας ήταν κυρίως έξω και βολτάρανε..
), το έψαξα όμως και είδα πως μπορώ να πάρω γατούλα και να είναι καλα... Ετσι υιοθέτησα τον όμπι, είναι τώρα 7 μηνών περίπου. Απο την αρχή (ήταν 2 μηνων) είχε προσαρμοστεί παρα πολυ καλα. Είναι φιλικός, παιχνιδιάρης, δεν γκρινιάζει, λατρεύει το νερο (!!!)
, είναι λαίμαργος.Εδω και 2 βδομάδες όμως έχει γίνει πολύ μελαγχολικός, έχει ηρεμήσει πάρα πολύ, κοιμάται σχεδόν συνέχεια... Δεν έχει αλλάξει το περιβάλλον του, μένει μόνος του γύρω στις 5 ώρες την μέρα, παίζω μαζί του και ανταποκρίνεται συνήθως απλά δεν έχει έχει την ίδια όρεξη και συχνά βαριέται . Επίσης, φαίνεται υγιέστατος αν και έχω 2 μήνες να τον πάω σε κτηνίατρο..
Ανυσηχώ πάρα πολύ... Ηδη σκέφτομαι να πάρω και ένα δεύτερο γατάκι για να έχει παρέα αν και δεν είναι έυκολο γιατί στην πολυκατοικία μας δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια σύμφωνα με τον κανονισμο ... (κανεις δεν εχει καταλαβει πως έχω γατακι αν και ξέρω πως δικαιούμαι να έχω μέχρι 2 κατοικίδια και δεν μπορούν να μου κάνουν τιποτα..).
Σας παρακαλώ βοηθήστε με..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα.
25-02-10
08:09
Απάντηση: Ο όμπι μου είναι πολύ λυπημένος τελευταία...
Το γατακι τρωει κανονικα?? Το οτι κοιμαται συνεχεια , και ειναι λιθαρχικο , δεν ειναι πολυ καλο..στην θεση σου θα το πηγαινα να το δει γιατρος..
Το γατακι τρωει κανονικα?? Το οτι κοιμαται συνεχεια , και ειναι λιθαρχικο , δεν ειναι πολυ καλο..στην θεση σου θα το πηγαινα να το δει γιατρος..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα.
25-02-10
08:37
Καλημερα.
Ο γατουλης ειναι εμβολιασμενος;Στειρωμενος;Εξετασεις εχει κανει;Ο ληθαργος συνηθως ειναι απο τον πυρετο...
Καλημερα.
Ο γατουλης ειναι εμβολιασμενος;Στειρωμενος;Εξετασεις εχει κανει;Ο ληθαργος συνηθως ειναι απο τον πυρετο...
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα είναι αόρατη. Είναι μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Έχει γράψει 67.228 μηνύματα.
25-02-10
09:34
Δεν ισχυουν εδω και αρκετο καιρο οι κανονισμοι της πολυκατοικιας οσον αφορα τα κατοικιδια...Συμφωνα με τον νομο που μας επιβληθηκε( και πολυ καλα εκανε..)απο την ευρωπαικη ενωση ο καθε ενοικος δικαιουται να εχει μεχρι και δυο κατοικιδια ΑΣΧΕΤΑ απιο το τι λεει ο κανονισμος...δηλαδη ο κανονισμος μπορει να μην επιτρεπει,ο νομος ομως σου δινει το δικαιωμα να εχει ς μεχρι και δυο..και ο νομος ειναι ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟΣ ΤΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ...αν λοιπον ο γατουλης σου ειναι στειρωμενος και υγιεις...θα σου προτεινα να παρεις και 2ο γατακι...θα δεις μεγαλη διαφορα..το βλεπω και εγω απο τον δικο μου,οταν του εφερα την πουπυ μου..
Δεν ισχυουν εδω και αρκετο καιρο οι κανονισμοι της πολυκατοικιας οσον αφορα τα κατοικιδια...Συμφωνα με τον νομο που μας επιβληθηκε( και πολυ καλα εκανε..)απο την ευρωπαικη ενωση ο καθε ενοικος δικαιουται να εχει μεχρι και δυο κατοικιδια ΑΣΧΕΤΑ απιο το τι λεει ο κανονισμος...δηλαδη ο κανονισμος μπορει να μην επιτρεπει,ο νομος ομως σου δινει το δικαιωμα να εχει ς μεχρι και δυο..και ο νομος ειναι ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟΣ ΤΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ...αν λοιπον ο γατουλης σου ειναι στειρωμενος και υγιεις...θα σου προτεινα να παρεις και 2ο γατακι...θα δεις μεγαλη διαφορα..το βλεπω και εγω απο τον δικο μου,οταν του εφερα την πουπυ μου..

z1na
Νεοφερμένο μέλος
Η z1na αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 8 μηνύματα.
25-02-10
13:06
Ο ομπι μου τρωει, αλλα με πολυ λιγοτερη λαιμαργια... Συνεπως και μικροτερες ποσοτητες.. Χτες του εδωσα ενα γκουρμε (αυτα τα φακελακια δεν ξερω πως τα λενε..) και το παλευε ολη μερα, στο τελος δεν το φαγε και ολο..
Εχει παει στον κτηνιατρο, τωρα ειναι η εποχη που θα τον πηγαινα για το εμβολιο.. Στειρωση δεν εχει κανει, αλλα δεν εχει εμφανισει τετοιου ειδους συμπεριφορες ακομη.. Θα τον παω απο την αλλη βδομαδα (δευτερα κιολας) στον κτηνιατρο..
Θελω και γω να παρω αλλο ενα..! Δεν θελει ο φιλος μου ομως αν και αμα του πω πως ειναι καλο για τον ομπι θα δεχτει!!!
Εχει παει στον κτηνιατρο, τωρα ειναι η εποχη που θα τον πηγαινα για το εμβολιο.. Στειρωση δεν εχει κανει, αλλα δεν εχει εμφανισει τετοιου ειδους συμπεριφορες ακομη.. Θα τον παω απο την αλλη βδομαδα (δευτερα κιολας) στον κτηνιατρο.. Θελω και γω να παρω αλλο ενα..! Δεν θελει ο φιλος μου ομως αν και αμα του πω πως ειναι καλο για τον ομπι θα δεχτει!!!

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα είναι αόρατη. Είναι μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Έχει γράψει 67.228 μηνύματα.
25-02-10
13:44
Ο ομπι μου τρωει, αλλα με πολυ λιγοτερη λαιμαργια... Συνεπως και μικροτερες ποσοτητες.. Χτες του εδωσα ενα γκουρμε (αυτα τα φακελακια δεν ξερω πως τα λενε..) και το παλευε ολη μερα, στο τελος δεν το φαγε και ολο..Εχει παει στον κτηνιατρο, τωρα ειναι η εποχη που θα τον πηγαινα για το εμβολιο.. Στειρωση δεν εχει κανει, αλλα δεν εχει εμφανισει τετοιου ειδους συμπεριφορες ακομη.. Θα τον παω απο την αλλη βδομαδα (δευτερα κιολας) στον κτηνιατρο..
Θελω και γω να παρω αλλο ενα..! Δεν θελει ο φιλος μου ομως αν και αμα του πω πως ειναι καλο για τον ομπι θα δεχτει!!!![]()
να τον πας οσο πιο γρηγορα γινεται....να παλευει μια μερα ενα φακελακι...καθολου δεν μου αρεσει...παντως να ξερεις οτι τα αρσενικα δεν εχουν οιστρο οπως τα θηλυκα....δεν θα καταλαβεις και πολλα δηλαδη...ποσο ειναι τωρα;
CoffeeBlack
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η CoffeeBlack αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 227 μηνύματα.
25-02-10
15:44
Δεν νομίζω πως το προβλημα του γατούλι σου είναι η μοναξιά... Οι γάτες, σε αντίθεση με τους σκύλους, ζουν μόνες τους και όχι σε αγέλες.
Η κατάπτωση και η ανορεξία είναι τα πρώτα σημάδια ότι κάτι δεν πάει καλά... Και αφού δεν έχει εμβολιαστεί ακόμα, δυστυχώς είναι πιθανό να είναι αρρωστούλης... Επίσης, δεν πρέπει να κάνει εμβόλιο αν δεν είναι απολύτως υγιής! Γι' αυτό καλύτερα να πάτε μια βόλτα από τον κτηνίατρο, να τον δει και έπειτα να κάνετε τα εμβόλιά σας και τις αποπαρασιτώσεις.
Περαστικούλια και να μας κρατάς ενήμερους για το πως πάει ο Ομπι!
Η κατάπτωση και η ανορεξία είναι τα πρώτα σημάδια ότι κάτι δεν πάει καλά... Και αφού δεν έχει εμβολιαστεί ακόμα, δυστυχώς είναι πιθανό να είναι αρρωστούλης... Επίσης, δεν πρέπει να κάνει εμβόλιο αν δεν είναι απολύτως υγιής! Γι' αυτό καλύτερα να πάτε μια βόλτα από τον κτηνίατρο, να τον δει και έπειτα να κάνετε τα εμβόλιά σας και τις αποπαρασιτώσεις.
Περαστικούλια και να μας κρατάς ενήμερους για το πως πάει ο Ομπι!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum