Ο Λευτέρης και οι διακοπές!...

Choyzoyri που βρίσκεσαι?Πάντως παιδιά μπορούμε να κανονίσουμε μεταξύ μας για φύλαξη γατιών και ειδικά για το τάισμα των αδέσποτων σε περίοδο διακοπών.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλή ιδέα!!!
Εγώ δεν έχω αντίρρηση να το κάνω για κάποιον που μένει κοντά μου, ειδικά όσον αφορά αδέσποτα, που δεν χρειάζεται να δώσει κάποιος κλειδιά σπιτιού κλπ.
Μένω Άλιμο και θα λείψω από 12-24 Αυγούστου.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ευχαριστώ για όλες τις απαντήσεις και πάλι.
:)

Η έρευνά μου για την Θεσσαλονίκη:

Μπαλάσκας Νικόλαος
Χορτιάτης, προς Αγ. Βασίλειο-Καβάλα
2310.359.066
6937101149
Το καλύτερο ξενοδοχείο που βρήκα. Είναι οικογενιακή επιχείρηση. Το σπίτι τους βρίσκεται μαζί με το pethotel. Τα ζώα έχουν 24-ωρη παρακολούθηση. Για γάτες έχουν ωραία κλουβιά στο ανοιχτό (με στέγη βέβαια) ή κλειστό χώρο. Έχουν άδεια για pethotel (λένε πως έιναι μόνο 2 στην θεσσαλονίκη που έχουν άδεια). Πήγα εκεί αυτοπροσώπως. Μου άρεσε.
Τιμή - 8 ευρώ (φαγητό - δικό σας)

Αγιος Μοδέστος
Ωραιόκαστρο
2310.683.098
2310.735.221
Κλουβιά για γάτες: 100χ80χ80
Τιμή - 10 ευρώ (φαγητο επιλογής σας: κονσέρβα ή κροκέτες)

Anima
17ο χλμ. Θεσ/νίκης-Πολυγύρου, ΤΘ 60277, ΤΚ 570 01 Θέρμη
2310.477.222
Κλουβιά για γάτες: στο τηλέφωνο δεν μπορούσαν να πουν το μέγεθος
Τιμή - 10.80 ευρώ (φαγητο: μόνο κροκέτες)

Πήγε η φίλη μου το σκύλο της εκεί (στο Anima) και δεν της άρεσε. Τώρα θα πάει στο
Ζωόραμα
20ο χλμ. Ε.Ο. Θεσ/νίκης-Μουδανιών, Ν. Ρυσιο
23920.71440
23920.71445
Δεν μπορούσα να πάρω τηλέφωνο εκεί. Όποιος μπορέσει ας μας ενημερώσει

Επήσης ψάχνω κάπιον στην Θεσσαλονίκη που μπορεί να φιλοξενήσει το γάτο μου για 28 Ιουλίου -12 Αυγούστου
https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=22373

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back