Tintail
Νεοφερμένο μέλος
Ενα απογευμα τελος Απριλη, τα 4 1/2 ετων αγορακια μου και εγω επισκεπτομασταν μια φιλη μου... Βγαινοντας απο το αμαξι βλεπουμε στον δρομο δυο πελωρια αδεσποτα σκυλια. Ως μεγας φιλοζωος ο γιος μου, με ρωταει αν μπορει να τα χαιδεψευ αλλα πλησιαζοντας τα για να δουμε αν ειναι φιλικα, βλεπω μια ουρα να κρεμεται απο το στομα του ενος και το αλλο προσπαθουσε με μανια να του παρει ο,τι ειχε στο στομα του!
Ανοιγοντας δε το στομα του σκυλου, ενα γατακι μια σταλια πεφτει στον δρομο!!!
Ατρομητο το μικρο κοκκινο και σαλιωμενο μπαλακι απο γουνα, κοιτα τον 500πλασιο σε μεγεθο σκυλο και του κανει "χχχχοοοοου" (ξερετε εσεις).
Βγαζω απο το παιδι την μπλουζα και τυλιγω το γατι και το παιρνουμε σπιτι. Θαυμα ηταν που δεν ειχε παθει ουτε γρατζουνια...
Ετσι ο Μερλιν ο γατος μενει μαζι μας απο τοτε. Ο κτηνιατρος μας ειπε οταν τον βρηκαμε οτι εχει γεννηθει περιπου αρχες Μαρτη, ειναι δηλαδη τωρα 6 1/2 - 7 μηνων.
Ειναι παρα πολυ φιλικος, καθεται με τα παιδια και του αρεσει να κοιμαται στην αγκαλια σας. Η γουνα του ειναι απιστευτη γυαλιστερη και απαλη, ενω ειναι και στειρωμενος.
Πρεπει ομως να του βρουμε σπιτι γιατι εχουμε εναν ακομα γατο 6 ετων και σκοπευουμε να παρουμε σκυλο συντομα.
Βλεπετε το ενα μου αγορακι εχει Συνδρομο Ασπεργκερ και θα υιοθετησουμε ενα σκυλο συντροφιας/βοηθο. Επειδη ζουμε σε διαμερισμα, δεν μπορουμε να κρατησουμε και τον Μερλιν και τον Μπο και τον σκυλο...
Ειναι ενας γατος ομορφος, καθαρος, μαθημενος σε διαμερισμα (και στο χωμα του φυσικα) και κυριως εχει αρκετη υπομονη με τα παιδια!! Κοιμαται μαζι με τον γιο μου στο κρεβατι του... εννιοτε και στο κεφαλι μου επανω

Σας παρακαλω, πρεπει να του βρουμε ενα καλο σπιτικο που θα τον αγαπανε... Δεν θελω να καταληξει στον δρομο!!
Εαν μπορειτε να του προσφερετε μια καλη οικογενεια, στειλτε μου ενα μηνυμα στο tina (at) capnias dot org (ξερετε εσεις
)Φωτος:
https://smilepleasephotography.blogspot.com/2010/04/blog-post.html
Βεβαια εχει μεγαλωσει απο τοτε και τα ματακια του ειναι μελι προς καφε τωρα. Επισης ενω εχει πλουσιο γυαλιστερο και σουπερ απαλο (σαν μεταξι!) τριχωμα, δεν ειναι μακρυ.
Ειναι υγιεστατος και πολυ χαδιαρης...
Ξεχασα να πω οτι η περιοχη ειναι Αθηνα.
Ευχαριστω!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος

Αν έχετε εμπιστοσύνη στη διαίσθησή σας και το ανακριτικό σας ταλέντο, μπορείτε να βάλετε αγγελία και σε σάιτς αγγελιών, όπως η χρυσή ευκαιρία και το αγγελιόπολις, που έχουν μεγάλη αναγνωσιμότητα και μπορεί να μπει και φωτογραφία του

Πολύ γρήγορα εύχομαι να έχει τους δικούς του γονείς και ο Μέρλιν

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marina289
Περιβόητο μέλος
..όλα θα πάνε καλά!
..έχει σύμμαχο την ομορφιά του και την τύχη του!!
Tintail
Νεοφερμένο μέλος
Είναι λίγο ασαφής ο τρόπος επικοινωνίας. Ένα τηλέφωνο θα βοηθούσε πολύ.
Γιατι, το ε-μαιλ τι εχει? Δεν βαζουμε τηλεφωνα σε public forums αλλα ουτε και ε-μαιλ γραμμενα κανονικα, το πρωτο δε ξερουμε ολες γιατι, το δευτερο γιατι οι διευθυνσεις ψαρευονται απο Bots Και μετα λαμβανουμε 45 SPAM την μερα

Θα κοιταξω να δω και σε εφημεριδες αλλα ηλπιζα σε καποιο φορουμ μηπως και τον "βλεπω" εστω

Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
Γιατι, το ε-μαιλ τι εχει? Δεν βαζουμε τηλεφωνα σε public forums αλλα ουτε και ε-μαιλ γραμμενα κανονικα, το πρωτο δε ξερουμε ολες γιατι, το δευτερο γιατι οι διευθυνσεις ψαρευονται απο Bots Και μετα λαμβανουμε 45 SPAM την μερα
Θα κοιταξω να δω και σε εφημεριδες αλλα ηλπιζα σε καποιο φορουμ μηπως και τον "βλεπω" εστω![]()
να σου πω την αληθεια φοβαμαι πως ετσι οπως το εγραψες το email σου, καποιοι θα μπερδευτουν, αλλα απο την αλλη σε νιωθω απολυτα. Οποιος ενδιαφερεται μπορει να σου στειλει προσωπικο μηνυμα. Εναλλακτικη λυση ειναι να γραψεις το email σου κανονικα με το @ και την . στο MS Paint και να το ανεβασεις εδω ως αρχειο jpeg

Ευχομαι να βρεθει ενα καλο σπιτακι για το μικρουλι το οποιο γλιτωσε κυριολεκτικα απο του χαρου τα δοντια

Tintail
Νεοφερμένο μέλος
youla
Εκκολαπτόμενο μέλος

Εχεις εξαντλήσει κάθε προσπάθεια να τον κρατήσεις; To ξέρω ότι 3 ζώα είναι πολλά, αλλά μήπως να το σκεφτόσουνα, αν δεν είχαν πρόβλημα και τα παιδιά σου. Οσο για το σκυλάκι, αν τον πάρεις σε μικρή ηλικία δε θα έχει πρόβλημα. Αρκεί να μην είναι μικρό το σπίτι σας.
Tintail
Νεοφερμένο μέλος
Εχεις εξαντλήσει κάθε προσπάθεια να τον κρατήσεις; To ξέρω ότι 3 ζώα είναι πολλά, αλλά μήπως να το σκεφτόσουνα, αν δεν είχαν πρόβλημα και τα παιδιά σου. Οσο για το σκυλάκι, αν τον πάρεις σε μικρή ηλικία δε θα έχει πρόβλημα. Αρκεί να μην είναι μικρό το σπίτι σας.
Ναι δυστυχως. Η πολυκατοικια δεν θα μου το επιτρεψει με τιποτα (αν και το διαμερισμα ειναι δικο μας). Το σπιτι μας ειναι 70τμ, με δυο μικρα παιδια οποτε ναι, ειναι πολυ μικρο

Επισης το σκυλι ειναι 6 ετων, Λαμπραντορ οχι βεβαια τεραστιο αλλα αρκετα μεγαλοσωμο.
Θα γινει της τρελλης εδω μεσα και το αγορακι μου που εχει Αυτισμο θελει ηρεμια αλλα και εγω δεν εχω την ψυχικη ηρεμια να τσακωθω με τους γειτονες εφ'οσον δεν με καλυπτει ουτε ο νομος! (λεει 2 κατοικιδια σε καθε σπιτι)

Ευελπιστουσα να τον δωσω στον πατερα μου αλλα εγχειριστηκε προσφατα (καρκινος) και δεν εχει αναρρωσει οποτε δεν θελω να τον φορτωσω...
youla
Εκκολαπτόμενο μέλος
. Είμαι σίγουρη ότι θα τον λατρέψει και στο τονίζω θα του κάνει άπειρο καλό(σίγουρα ήδη το γνωρίζεις αυτό)Ασε που θα μπορείτε και εσείς να τον βλέπετε...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
speri
Διάσημο μέλος
Μακαρι να βρει σπιτι συντομα!!!!
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool