Ο Μαγικός Λούτρινος...το πιο όμορφο γατάκι!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Fideloudi

Πολύ δραστήριο μέλος

Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.664 μηνύματα.
Αυτό κι αν είναι από τα πιο όμορφα γατουλίνια που έχω δει! Θα είναι μεγάλη αδικία αν δεν βρει σπιτάκι ζεστό που να τον αγαπάνε πάρα πολύ :/:

"O Λούτρινος είναι περίπου 6 μηνών και έχει ξεπηδήσει από ένα μαγικό κόσμο όπου τα λούτρινα ζωάκια με τη βελούδινη γούνα ζωντανεύουν και αρχίζουν τα γουργουρητά όταν τα χαιδεύεις!
Ψάχνει να βρεί ένα σπίτι ζεστό όπου δε θα κρυώνει και θα έχει παρέα ανθρώπους να τον χαιδεύουν συνεχώς!
Τι λέτε???
τηλ. 6977229693 Ελένη

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.291637060887794.93122.173010332750468&type=3

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• Loutrinos.jpg
    Loutrinos.jpg
    75,8 KB · Εμφανίσεις: 103
  • Loutrinos_2.jpg
    Loutrinos_2.jpg
    72,1 KB · Εμφανίσεις: 94
Καλή σου τύχη μικρό μου!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Το απίθανο κουκλάκι στειρώθηκε κ είναι έτοιμος για μόνιμο σπιτάκι. Προς το παρόν τριγυρνάει σε μια αυλή λίγα μόνο μέτρα από το δρόμο, κινδυνεύοντας ανά πάσα στιγμή! :(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• loutrinos1.jpg
    loutrinos1.jpg
    119 KB · Εμφανίσεις: 58
Ο κούκλος απέκτησε και μικροτσιπ 900110000040391 :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

πραγματι κουκλος

Μακάρι να βρεθεί σύντομα σπίτι και γι αυτή τη ψυχούλα

Νιαρρρ...χρρρ...πουρρρρ....είμαι κι εγώ εδώ :)

Συνημμένα

• loutrinos3.jpg
    loutrinos3.jpg
    97 KB · Εμφανίσεις: 62
  • loutrinos4.jpg
    loutrinos4.jpg
    98,5 KB · Εμφανίσεις: 54
Μακάρι να βρει γρήγορα το σπίτι του! :)

Ο κούκλος υιοθετήθηκε επιτέλους...κ το νέο του όνομα Μέλιος! Κλειδώστε παρακαλώ :D

Τέλειο νέο!!Είναι κούκλος!!:)

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back