Ο Μορφέας και η Κλειώ...

Δυστυχώς τα νεα μας δεν ειναι και πολυ καλα γιατί ο άντρας μου δεν καταφερε να τα δεχτεί και τα δύο τα γατια μαζί και αυτά δεν τα πήγαιναν καλά μεταξύ τους και έτσι η Κλειώ μου τώρα ζει με έναν τρελαμενο μαζί της γατοπατέρα που μόλις έχασε την 22χρονη γάτα του και ήθελε μία άλλη για παρέα μόλις την είδε την ερωτεύτηκε και έτσι εδώ και 2 μήνες η μικρή Κλειώ ξενοκοιμάτε σε άλλες αγκαλιές :lol::lol::lol: Στο κρεβάτι του νέου της μπαμπά και βλέπει μαζί του ποδοσφαιρο στην τηλεόραση!!!!! Μένει στην Στραυρούπολη και έτσι δεν είναι πολύ μακρυά μου και ξέρω και από τον γιατρό μου ότι την προσέχει πάρα πολύ!!!! (έχει κρατήσει και τον ίδιο γιατρό που είχε η Κλειώ από μικρή ) το παλικάρι την αγαπάει πάρα πολύ και ευτυχώς είναι πάρα πολύ καλά ........ όσο για τον Μορφέα ζει και βασιλεύει τώρα μόνος του και είναι μία χαρα:up::up::up:
Πω πω,πως μπορεσες και την εδωσες...Εμενα θα μου ηταν πιο ευκολο να δωσω το νεο γατακι.Εσυ ξερεις καλυτερα.Αφου ειναι και κοντα και τη βλεπεις,και περνα καλα...
Ο Μορφεας σου μεγαλωσε φανταζομαι πολυ.Θα μας βαλεις καμια φωτο να τον θαυμασουμε;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πω πω,πως μπορεσες και την εδωσες...Εμενα θα μου ηταν πιο ευκολο να δωσω το νεο γατακι.Εσυ ξερεις καλυτερα.Αφου ειναι και κοντα και τη βλεπεις,και περνα καλα...
Ο Μορφεας σου μεγαλωσε φανταζομαι πολυ.Θα μας βαλεις καμια φωτο να τον θαυμασουμε;

Λοιπόν να σου πω γιατί έδωσα την Κλειώ γιατί πήρα τελεσήγραφο από τον άντρα μου ότι τα γατιά και τα 2 πρέπει να φύγουν γιατί δεν τα άντεχε άλλο στο σπίτι ούτε την τρίχα της Κλειώς ούτε και την αμμολεκάνη που λόγω 12ωρων που ήμουν στην δουλειά δεν μπορούσα να την καθαρίζω όσο συχνά έπρεπε και δύστυχως η Κλειώ ήταν πολύ νευρική μαζί του και τον είχε γρατζουνίσει και αρκετές φορές !!!!! και από την στιγμή που έπρεπε να βγάλω τις γάτες στο μπαλκόνι ήξερα ότι η Κλειώ που ήταν μεσα στο σπίτι από 20 ημερών δεν θα μπορούσε να ζήσει έξω ........ και έτσι για το καλό της αποφάσισα να την δώσω στον νεαρό που μου την ζήτησε και σε πληροφορώ ότι την έχει σαν την βασίλισσα του Σαββά:up::up::lol::lol::lol:
έπρεπε να κανω το καλύτερο για την Κλειώ όχι για μενα !!!!:(:(:( Ο Μορφέας μέχρι 5 μηνών ήταν στον δρομο είναι πιο μαθημένος και μπαίνει στην αποθήκη όπου και ζούσε μεχρι τους 5 μήνες της ζωής του που τον πήρα μέσα οπότε η απόφασή μου ήταν με την προτερεότητα του πια από τις 2 γάτες μπορούσε να ζήσει πιο εύκολα στην αποθήκη του σπιτιού και πια όχι ....... έτσι έδωσα την Κλειώ που τώρα είναι σε ένα σπίτι και κοιμάται με το νέο μπαμπά της αγκαλιά!!!!!!:):):):)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εσυ ξερεις καλυτερα μαγισσουλα...:(
Δε λες στο μπαμπα της να γινει μελος να τη βλεπουμε;

Δε λες στο μπαμπα της να γινει μελος να τη βλεπουμε;[/quot

φυσικά και θα το κάνει καλή μου του το έχω πει ήδη!!!!!Αλλά να το ξέρεις ότι όλη αυτή η ιστορία με έχει πονέσει πάρα πολύ και δεν περνάει ούτε μία μέρα που να μην μου λείπει η μικρή μου:cry::cry::cry::cry:

Αλλά μερικές φορές μερικά πράγματα ειναι πάνω από τις δυνάμεις μας ....... Άσε δεν θέλω ούτε να το σκέφτομαι άλλο αυτό και έχω θυμώσει πολύ με τον άντρα μου γι αυτό αλλά τι να κάνω!!!!!

Δε λες στο μπαμπα της να γινει μελος να τη βλεπουμε;[/quot

φυσικά και θα το κάνει καλή μου του το έχω πει ήδη!!!!!Αλλά να το ξέρεις ότι όλη αυτή η ιστορία με έχει πονέσει πάρα πολύ και δεν περνάει ούτε μία μέρα που να μην μου λείπει η μικρή μου:cry::cry::cry::cry:

Αλλά μερικές φορές μερικά πράγματα ειναι πάνω από τις δυνάμεις μας ....... Άσε δεν θέλω ούτε να το σκέφτομαι άλλο αυτό και έχω θυμώσει πολύ με τον άντρα μου γι αυτό αλλά τι να κάνω!!!!!
Το καταλαβαινω,ειναι πολυ δυσκολο...:(:(:(

Και το αστείο στην όλη ιστορία είναι οτι η Κλειώ ήταν δική του επιλογή εκείνος μου την έφερε στο σπίτι και τώρα μου την πήρε μακρυά αλλα τι να πω κάποια πράγματα είναι πάνω από τις δυνάμεις μου!!!:(:(:(:(

Σε καταλαβαίνω απόλυτα. :(Η Κλειώ σου ήταν απο τις πρώτες γατουλες που θαύμασα στο φόρουμ θυμάσαι Αντζελα? Ελπίζω όλα να πάνε καλά με τον Μορφέα σου και να τον έχεις κοντά σου για πάντα, και όσο για την Κλειώ σου αφου ειναι και κοντα σου θα την βλέπεις και θα παρηγοριέσαι.... Και το σπουδαιότερο ειναι πως ο νέος της γατομπαμπας την λατρευει...:)

Σε καταλαβαίνω απόλυτα. :(Η Κλειώ σου ήταν απο τις πρώτες γατουλες που θαύμασα στο φόρουμ θυμάσαι Αντζελα? Ελπίζω όλα να πάνε καλά με τον Μορφέα σου και να τον έχεις κοντά σου για πάντα, και όσο για την Κλειώ σου αφου ειναι και κοντα σου θα την βλέπεις και θα παρηγοριέσαι.... Και το σπουδαιότερο ειναι πως ο νέος της γατομπαμπας την λατρευει...:)

Φυσικά και θυμάμαι κορίτσι μου αλλά όταν σου βάζουν τέτοια θέματα έβαλα και εγώ τον όρο μου ότι θα την δώσω μόνο όταν βρω κάποιον να την αγαπάει όσο και εγω....... Το παιδί αυτό έχει μεγαλώσει στην Γερμανία και έχει ζήσει με μία γάτα μαζί 22 από τα 33 χρόνια του η οποία πέθανε πρίν από 6 μήνες και έψαχνε για μία άλλη γάτα!!!! Την Κλειώ την ειχε δει η μαμα του η οποία θα την έπαιρνε στο σπίτι της στην Χαλκιδική αλλά όταν την είδε αυτός την ερωτεύτηκε με την πρώτην ματιά και έτσι δεν στενοχωρέθηκα που την έδωσα την έχει όπως και εγω και καλύτερα γιατί αυτός δεν έχει άλλη συντροφιά και δεν νομίζω να τον βάλει κάποιος να την δώσει:mad::mad::mad: όπως έγινε με εμενα ..... τι να πω είμαι πολύ χάλια με αυτό το θέμα αν και έχει περάσει καιρός ..... 2 μήνες τώρα!!!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back