Narkissa
Νεοφερμένο μέλος
.εχθές το απόγευμα τον πήγαμε στον γιατρό του και του έκανε δύο ενέσεις και μου είπε ότι δεν είναι τίποτα το σοβαρό ίσως μασούλησε κάτι που δεν έπρεπε ίσως να είναι κάποιο κρύωμα και μου έδωσε άλλες δύο ενέσεις που του τις έκανα σήμερα το πρωί στα πίσω ποδαράκια. Ήταν πολύ εύκολο , καλο είναι να αποκτήσουμε όλοι μας μια σχετική εμπειρία σε τέτοια θέματα ίσως να ξαναχρειαστεί (μακριά απομας). Μου έδωσε και μία ειδική κονσέρβα πλούσια σε βιταμίνες και άλλα στοιχεία που θα βοηθήσουν τον γατουλίνο μου να δυναμώσει μιας και δεν εχει φάει τίποτα δυο μέρες. μόνο νεράκι είπε ο γιατρός.
το μεσημέρι θα φάει την ειδική κονσερβούλα και το απόγευμα θα πάμε ξανά στον γιατρο μας.Συζητήσαμε για τα θέματα διατροφής ¨μου είπε ότι ναι μεν είναι καλό να τρώνε οι γατούλες σπιτικό φαγητό αλλα σε συνδυασμό με καλής ποιότητας κροκέτες γιατί το φαγητό δεν μπορεί να καλύψει όλες τις ανάγκες της γάτας μας

Σήμερα το πρωί έκανε ξανά εμετό , ίσως να φοβήθηκε και απο τις ενέσεις , ίσως του πονάει ακόμα το στομαχάκι του αλλα τώρα κοιμάται ήρεμα πάνω στην αγαπημένη του πολυθρόνα ..θα δούμε πως θα είναι μέχρι το απόγευμα ...ελπίζω καλύτερα !!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kalliastar
Διάσημο μέλος
Περαστικά σας!
Να μας γράψεις νέα του και να του δώσεις ένα γλυκό φιλάκι από εμάς!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Narkissa
Νεοφερμένο μέλος
. πήγα σήμερα και του πήρα άριστης ποιότητας κονσέρβες και κροκετούλες και άμμο για πιπί μας σας αφήνουμε τώρα ,
πάμε για φιλάκια χαδάκια και νάνι 
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος
Περαστικά σας και περιμένουμε νέα σας και αύριο.
Narkissa
Νεοφερμένο μέλος

Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος
Άντε, τελείωσε αυτή η περιπέτεια!

Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος

Kalliastar
Διάσημο μέλος
Πολλά μουσουδόφιλα!!!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool