kittycat
Εκκολαπτόμενο μέλος
. Η μάνα μου λέει ότι μάλλον αναγνωρίζει τον ήχο απο το μηχανάκι μου. Και πάλι αναρωτιέμαι πως αφού δεν το έχει δει ή ακουσει ποτε από κοντά για να καλάβει ότι είναι δικό μου.Να σημειώσω επίσης ότι μόνο όταν έρχομαι εγώ σπίτι νιαουρίζει και κάνει έτσι. Αν για παράδειγμα έρχομαι μαζί με έναν επισκέπτη π.χ. την φίλη μου απλά στέκετε πίσω από την πόρτα χωρις να νιαουρίζει. Είχα διαβάσει για ιστορίες γατών που γνωρίζουν πότε έρχεται ο ιδιοκτήτης τους μέχρι και 15 λεπτά νωρίτερα, απλά δεν φανταζόμουν ότι θα το έκανε και ο δικός μου
!Έχουν διαίσθηση τελικά τα ζώα πολύ πιο ανεπτυγμένη από την δική μας!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
melpo2538
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
χριστινα
Διάσημο μέλος
Ειχα δει ενα ντοκιμαντερ που ιδιοκτητες κατοικιδίων πήραν μερος σε ενα πειραμα και ερχόντουσαν σπίτι σε άσχετες ώρες ή από άλλο δρόμο ή με άλλο μεταφωρικό μεσο και τα ζώα τους, με μεγαλη πλειοψηφία, ασχετα από αυτα κάποια λεπτα πριν, αντιλαμβανονταν την επερχόμενη έλευση.....
Τώρα τι να πω. Κάποια πράγματα ειναι άξια απορίας αλλά το κατα πόσο επιστημονικά τεκμηριώνονται δεν το γνωρίζω
kittycat
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αυτό μου έχει πει και η μάνα μου. Το έχω καταλάβει και εγώ όμως. Τον γλυκό μου και εγώ τον αγαπάω τρελά!Ωχ!!! Έχω δει σκύλο να συμπεριφέρεται έτσι αλλά δεν έχω ακούσει ποτέ να το κάνει γάτα... Σε αγαπά πολύ το ψιψίνι σου φαίνεται!!!![]()
![]()
Σεχρά
Νεοφερμένο μέλος

όχι μόνο οταν γυρίζει από την δουλειά αλλα και οποιαδήποτε ώρα η από οποιοδήποτε δρομολόγιο και να γυρίζει την καταλαβαίνει περίπου 5-10 λεπτά πριν. Κάθε φορά!
Πάει και στήνεται στην πόρτα και όταν μπεί στην πολυκατοικία η μητέρα μου, βγαίνει η σεχρούλα από το πορτάκι (της έχουμε βάλει πορτάκι στην πόρτα του διαμερίσματος για να ανεβαίνει στην ταράτσα, κάτι που κάνει τουλάχιστον 3-4 φορές την μέρα) και την συναντάει στον αποκάτω όροφο!!
Όχι όταν κοιμάται φυσικά... δεν χαλάει η σουσουράδα τον ύπνο της για τίποτα!!!!

aspasiapef
Διάσημο μέλος
Το ίδιο ακριβώς κάνουν και 3 άλλες γατούλες που ταϊζω. Όποιος και να τις φωνάξει δεν πλησιάζουν, αλλά όταν πλησιάσει η ώρα να γυρίσω φιλάνε καραούλι μέχρι να με δουν και μετά μαζέυονται στα πόδια μου και νιαουρίζουν. Το μόνο κακό είναι ότι δεν πιάνονται... Τελικά, μάλλον μαθαίνουν τις ώρες μας και τις ακολουθούν.
mimikaki
Διάσημο μέλος
και ο φρουνακης μου τωρα με ακουει και νιαουριζει απο την πορτα!!!!

Νιαου!
Πολύ δραστήριο μέλος
Ειναι κάτι που κι εγω έχω παρατηρήσει! Παλια ειχαμε μια γάτα στο πατρικό μου που κανενα 10λεπτο πριν επιστρεψω από το σχολειο (ειχα σταθερο ωράριο βέβαια) την εστηνε στη πόρτα, ότι κι αν έκαναν προηγουμένως. Ο Γάτος που ειχα γνώριζε πότε ξυπνάω (πάλι ειχα σταθερές ώρες) και ερχόταν να μου τριφτει για καλημερα κανενα 5λεπτο πριν το ξυπνητήρι.
Ειχα δει ενα ντοκιμαντερ που ιδιοκτητες κατοικιδίων πήραν μερος σε ενα πειραμα και ερχόντουσαν σπίτι σε άσχετες ώρες ή από άλλο δρόμο ή με άλλο μεταφωρικό μεσο και τα ζώα τους, με μεγαλη πλειοψηφία, ασχετα από αυτα κάποια λεπτα πριν, αντιλαμβανονταν την επερχόμενη έλευση.....
![]()
![]()
![]()
![]()
Τώρα τι να πω. Κάποια πράγματα ειναι άξια απορίας αλλά το κατα πόσο επιστημονικά τεκμηριώνονται δεν το γνωρίζω
Kι εγώ με τη Beauty τα ίδια παθαίνω!
Με περιμένει έξω από την 1η πόρτα-την κεντρική για να ανεβεί μαζί μου πάνω στο σπίτι μου και να κάτσει εκεί
Όταν λοιπόν φτάνω στην πρώτη πόρτα κάνει τα ναζάκια της και με το που ξεκλειδώνω εκείνη καταλαβαίνει και σπρώχνει με τα χεράκια της την πόρτα για να ανοίξει
... Το ίδιο και με το ασανσέρ και το ίδιο και με την πόρτα του σπιτιού! όταν δε είναι να ρθει ο μπαμπάς στο σπίτι και δεν μπορώ να τη βάλω μέσα γιατί όταν γυρίσει θα τη δει και θα γίνει της.... κακομοίρας (!!!) τότε τί κάνω; Που δε βγαίνει με τίποτα από το σπίτι! Για το να μη μπεί; Ούτε λέξη! Σπρώχνει, σπρώχνει την πόρτα για να μπεί, και με το που την ανοίγει ξεγλιστράει, μπαίνει μέσα και που να την προλάβεις; Αν δε, την προλάβεις, το παίζει άγρια και κάνει χου!!!!

anabou
Διάσημο μέλος
mimikaki
Διάσημο μέλος
Και η Μίτσυ και ο Σάκης το έχουν αυτό. Δεν ξέρω ίσως ακούνε καλύτερα από εμάς. Ο Σάκης μόλις με πάρει είδηση (αν είναι μόνος στο σπίτι) σκούζει λες και τον σφάζουνε.
ακουνε σιγουρα καλυτερα απο μας
τουλαχιστον 10 φορες!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ladycat
Διάσημο μέλος
Γωγω
Δραστήριο μέλος
Εδώ και 3 μήνες έχει παρατηρήσει η μάνα μου και εγώ ότι περίπου 5 λεπτά πριν έρθω σπίτι ο Νόμπου ακόμα και αν κοιμάται σηκώνεται απότομα πάει δεξιά αριστερά, μετά στην πόρτα και νιαουρίζει. Η μάνα μου έχει τρελαθεί από αυτή του την συμπεριφορά και της φαίνεται απιστευτο. Μια φορά για παράδειγμα, γύριζα από την δουλεία με το μηχανάκι. Το σπίτι μου είναι στον πρώτο όροφο και το μηχανάκι το βάζω μέσα στον διάδρομο που υπάρχει μετά από μια πόρτα. Μετά πρέπει να ανοίξω άλλη μια πόρτα να ανέβω τα σκαλιά και μετά να μπω στο σπίτι μου από μια τρίτη πόρτα.Ενώ παρκάρω το μηχανάκι ακούω ένα δυνατό νιαουρητό που μετά κατάλαβα ότι ήταν του Νόμπου! Νομίζοντας ότι έχει κλειστεί πάλι στην αυλή του γείτονα κοιτάω την πόρτα του αλλά πουθενά ο Νόμπου. Το νιαουριτό συνεχιζόταν. Ανοίγω την δεύτερη πόρτα ανεβαίνω τα σκαλιά μπαίνω στην πόρτα του σπιτιού μου και να ο Νόμπου μες το σπίτι να νιαουρίζει για μένα. Φυσικά σταμάτησε όταν μπήκα. Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι πως κατάλαβε ενώ ήμουν τόσο μακριά ότι ήρθα. Η μάνα μου λέει ότι μάλλον αναγνωρίζει τον ήχο απο το μηχανάκι μου. Και πάλι αναρωτιέμαι πως αφού δεν το έχει δει ή ακουσει ποτε από κοντά για να καλάβει ότι είναι δικό μου.
Να σημειώσω επίσης ότι μόνο όταν έρχομαι εγώ σπίτι νιαουρίζει και κάνει έτσι. Αν για παράδειγμα έρχομαι μαζί με έναν επισκέπτη π.χ. την φίλη μου απλά στέκετε πίσω από την πόρτα χωρις να νιαουρίζει. Είχα διαβάσει για ιστορίες γατών που γνωρίζουν πότε έρχεται ο ιδιοκτήτης τους μέχρι και 15 λεπτά νωρίτερα, απλά δεν φανταζόμουν ότι θα το έκανε και ο δικός μου!
Έχουν διαίσθηση τελικά τα ζώα πολύ πιο ανεπτυγμένη από την δική μας!
μη σου φαινεται καθολου παραξενο...Το ιδιο κανει και ο δικος μου..!!
με το που θα ακουσει το μηχανακι, το οποιο το παρκαρω κατω απο την πολυκατοικια, ενω αυτος ειναι στον 3ο Οροφο, οπου και να ειναι οτι και να κανει θα το αφησει και θα στηθει πισω απο την πορτα...
Στην αρχη η μανα μου ουτε που το πιστευε..
Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
Mika
Δραστήριο μέλος
Οταν αλλαζε η ωρα τα χαλουσαμε λιγο αλλα μεχρι να αλλαξει και κεινη το "ρολοι" της.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
giota
Πολύ δραστήριο μέλος
χριστινα
Διάσημο μέλος
Αυτό με τα Σ/Κ το παθαινω κι εγω!!!! Και μου σπάει τα νευρα. Αν κανω να κοιμηθω παραπάνω, γινεται πορεία στο κρεβατι μου!!! Αλλά φταιει το οτι ξερουν πως μόλις σηκωθω το πρωί, βάζω φαγητό
ioanna_g
Δραστήριο μέλος
Κι εμένα τα ψιψίνια μου τα Σ/Κ που πάμε στο εξοχικό μας, μολις ακούσου το αμάξι ή τις σακούλες με τα φαγητό τσακίζονται από το σπίτι του παππού μου που είναι πάνω από 50 μέτρα μακριά! 

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool