Ο Πάρης ο θαλασσινός

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Raktia

Πολύ δραστήριο μέλος

Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα.
Είμαι ο Πάρης ο θαλασσινός και η ιστορία μου δεν διαφέρει πολύ από κάθε αδέσποτου...
[FONT=&quot]Η μόνη λεπτομέρια που με κάνει ξεχωριστό ειναι ότι βρέθηκα μέσα σε μια βάρκα, πιθανόν να με κυνήγησε καποιος σκύλος ή να αναζήτησα λίγη τροφούλα και απο τότε έμαθα να μην φοβάμαι το νερό!
IMAG0189.jpg
[/FONT]Είμαι μόλις 2μιση μηνών και είμαι εξαιρετικά καλός χαρακτήρας. Δεν γκρινιάζω ΠΟΤΕ και είμαι πολύ φιλικός με τις αλλες γάτες.

IMAG0175.jpg

Η πουά κοιλίτσα μου λαχταράει φιλάκια και χαδάκια και μόλις δω ανθρώπινη παρουσία, χουρχουρίζω από την χαρά μου.

IMAG0182.jpg
Επειδή ξέρω ότι πεθαίνετε να με γνωρίσετε, δέχομαι μόνο κατόπιν ραντεβού και αφού περάσετε το σχετικό casting ίσως και να σας αφήσω να με πάρετε σπίτι σας για να σας χαρίσω το μελωδικό μου χουρχουρητό και να σας προσφέρω την θεϊκή μου γούνα για ατελείωτα χαδάκια.

Θα σας δοθώ μόνο αν εχετε σκοπό να με κρατάτε αποκλειστικά μεσα σε διαμερισμα και αν με στειρώσετε όταν φτάσω σε ηλικά "γαμου"!

Τηλέφωνο γνωριμίας 6972873574 Κάτια, Πειραιάς

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

φατσούλα μου!!!!!!!!!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τι γλυκος που εισαι!!! Σου ευχομαι οτι καλυτερο:D

α,ναι! ξέχασα να σου ευχηθώ!
ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΝΑ Σ' ΑΓΑΠΑΝΕ!!!

Ειναι γλυκας! Καλη τυχη στον Παρη!

Τι έγινε με τον Πάρη?? Βρήκε σπιτάκι?? Γιατί αν δεν βρήκε ενδιαφέρομαι να τον γνωρίσω! :)

Τιγρακι γατουλακι! Καλη τυχη!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back