lactoula
Πολύ δραστήριο μέλος
Τον ονομασαμε Πετρο ( δεν ξερω γιατι). Δεν ηταν απο την γειτονια μας και δεν ξερω πως βρεθηκε εδω...
ηταν και πολυ αγριος και φοβησμενος... Η Παρδαλη που ακομα προσεχε τα παιδια της τον Ξανθο και την Νελο δεν το αφηνε να πλησιασει στην παρεα τους, αν και τα μικρα επαιζαν λιγο με τον Πετρο. Ο Πετρος ηταν αδυνατος και το νιαουρισμα του ηταν πολυ βραχνο, ουσιαστικα αθορυβο.
Σιγα σιγα εμαθε να ζει με τα αλλα δυο γατια αν και η μανα τον διωχνει ακομα... Εμαθε να μην φοβαται να πλησιαζει για φαγητο, και επαιρνε μεγαλυτερη μεριδα κιολλας.
Τον πλησιαζα σιγα σιγα εγω ,και ειδικα οταν ετρωγε τον χαιδευα. Αν και ηθελε χαδια, αφου τριβοταν πολυ στα αλλα γατια, μολις με επαιρνε ειδηση εφευγε...
Τωρα το Πασχα το ασχημογατο εγινε Κυκνο-γατο
Παχυνε, καθαρισε η γουνιτσα του, βεβαια υπεστη μια σεξουαλικη παρενοχληση απο τον Σαββα
Ανεβαινε πανω του και ... το μουρλο αλλα τουλαχιστον ετσι βρηκε την φωνη του
Τωρα ο Πετρος εχει παρει δε τοσο θαρρος που μολις κατσουμε στο μπαλκονι, ερχεται πανω μας
και εγινε ακομα πιο χαδιαρης!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kelly
Εκκολαπτόμενο μέλος
Οσο για την παρενοχληση, νομιζω οτι ολα τα αρσενικα πριν ζευγαρωσουν τα..περνανε ενα 'χερακι' τα αρσενικα..δεν θυμαμαι ποιος μου το ειπε κ ουτε κατα ποσο αυτη η 'πληροφορια' ειναι ακριβης..απλως το εχω ακουσει πολλες φορες οτι ετσι συμβαινει..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lactoula
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος
με λιγη περιποιηση και αγαπη ολες οι γατες γινονται πανεμορφες
anabou
Διάσημο μέλος
. Να σας ζήσει ο Πέτρος σας, καμμία φωτό δεν έχεις να μας δείξεις;Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lactoula
Πολύ δραστήριο μέλος
με το σχολιο με ποτισαν και μεγαλωσαΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος
κουκλος ειναι!!!!και καλοθρεμμενος!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
anabou
Διάσημο μέλος
Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
Αυτό με την παρενόχληση μην σε αγχώνει. Στείρωσε το Σάββα γρήγορα και θα ηρεμήσετε!! Κι εγώ είχα φρικάρει όταν τα δικά μου "τη βρίσκαν" μεταξύ τους!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool