Ο Πέτρος μας

lactoula

Πολύ δραστήριο μέλος

Η lactoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 978 μηνύματα.
Τα Χριστουγεννα ηρθε στο κηπο μας ενα μικρο και βρωμικο γατακι. :( Τον ονομασαμε Πετρο ( δεν ξερω γιατι). Δεν ηταν απο την γειτονια μας και δεν ξερω πως βρεθηκε εδω... :/: ηταν και πολυ αγριος και φοβησμενος... Η Παρδαλη που ακομα προσεχε τα παιδια της τον Ξανθο και την Νελο δεν το αφηνε να πλησιασει στην παρεα τους, αν και τα μικρα επαιζαν λιγο με τον Πετρο. Ο Πετρος ηταν αδυνατος και το νιαουρισμα του ηταν πολυ βραχνο, ουσιαστικα αθορυβο. :( Σιγα σιγα εμαθε να ζει με τα αλλα δυο γατια αν και η μανα τον διωχνει ακομα... Εμαθε να μην φοβαται να πλησιαζει για φαγητο, και επαιρνε μεγαλυτερη μεριδα κιολλας. :up: Τον πλησιαζα σιγα σιγα εγω ,και ειδικα οταν ετρωγε τον χαιδευα. Αν και ηθελε χαδια, αφου τριβοταν πολυ στα αλλα γατια, μολις με επαιρνε ειδηση εφευγε... :P Τωρα το Πασχα το ασχημογατο εγινε Κυκνο-γατο :lol: Παχυνε, καθαρισε η γουνιτσα του, βεβαια υπεστη μια σεξουαλικη παρενοχληση απο τον Σαββα :lol: Ανεβαινε πανω του και ... το μουρλο αλλα τουλαχιστον ετσι βρηκε την φωνη του :lol: :lol: :lol: Τωρα ο Πετρος εχει παρει δε τοσο θαρρος που μολις κατσουμε στο μπαλκονι, ερχεται πανω μας :up: και εγινε ακομα πιο χαδιαρης!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αχ τι ωραια! :happy:
Οσο για την παρενοχληση, νομιζω οτι ολα τα αρσενικα πριν ζευγαρωσουν τα..περνανε ενα 'χερακι' τα αρσενικα..δεν θυμαμαι ποιος μου το ειπε κ ουτε κατα ποσο αυτη η 'πληροφορια' ειναι ακριβης..απλως το εχω ακουσει πολλες φορες οτι ετσι συμβαινει..:|

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Βεβαια ο Σαββας θα παει για στειρωση συντομα και ελπιζω να μην κανει αλλα τετοια κολπα :D

πολυ χαιρομαι που ολα πηγαν καλα με τον Πετρο:up: με λιγη περιποιηση και αγαπη ολες οι γατες γινονται πανεμορφες;)

Αυτό με τα αρσενικά το έχω ακούσει κι εγώ αλλά δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει :hmm:. Να σας ζήσει ο Πέτρος σας, καμμία φωτό δεν έχεις να μας δείξεις;

Εχω φωτο του Πετρου, ειναι ο γατουλης που καθεται στο χωρταρακι στο gallery :lol: με το σχολιο με ποτισαν και μεγαλωσα

:lol: :lol: :lol: κουκλος ειναι!!!!και καλοθρεμμενος!!

Κούκλος είναι! Πολύ γέλιο και η φωτογραφία!

Να σας ζήσει ο Πέτρος!!:up:
Αυτό με την παρενόχληση μην σε αγχώνει. Στείρωσε το Σάββα γρήγορα και θα ηρεμήσετε!! Κι εγώ είχα φρικάρει όταν τα δικά μου "τη βρίσκαν" μεταξύ τους!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back