goth
Δραστήριο μέλος
Η Kατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Γέρακας (Αττική). Έχει γράψει 596 μηνύματα.
25-06-11
22:45
Η συγκεκριμενη φιλη εχει ζωακια αλλα το εχει σιγουρο πως θα τα παει στη γιαγια της και δεν κρεμοταν απο τα χειλη μια φιλης της για το αν θα θελησει να το κρατησει.Αν και ειμαι λιγο θυμωμενη την καταλαβαινω.Ο μπαμπας μου μου ειπε παντως πως δεν εχουμε την οικονομικη δυναμη να τα παμε στο Ξενοδοχειο ζωων.Δυστυχως!!Συγγνωμη αν σας εχω τρελανει θα βρω τη λυση μονη μου πλεον.Σας ευχαριστω παρα πολυ ολους σας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
goth
Δραστήριο μέλος
Η Kατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Γέρακας (Αττική). Έχει γράψει 596 μηνύματα.
03-07-11
17:47
Τωρα που εμαθα να ανεβαζω φωτο εχει προβλημα ο server!!!!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα είναι αόρατη. Είναι μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Έχει γράψει 67.215 μηνύματα.
03-07-11
20:12
Μπορεις να ανεβασεις απο εξωτερικο site (πχ photobucket)

goth
Δραστήριο μέλος
05-07-11
22:32
Γεια σας!!!Το λιγοτερο 7 μερες ειναι το περιθωριο μου για να βρω καποιον να προσεχει τα γατακια το καλοκαιρι!!!!Οι γονεις μου χουν σαλταρει και επειδη μου λενε στα ελεγα εγω κι επειδη τους ειπα ΟΧΙ!!!!,κατηγοριματικο στην ιδεα τους.Μου ειπαν να τα ''φροντισει η γειτοννισα η οποιοα την τελευταια φορα που της ειχα πει να προσεξει τον γατο μου τον ΕΧΑΣΕ!!Και θελουν να την εμπιστευτω ξανα?!?!?!?!Μετα μου ειπαν να πεισουν την γιαγια μου που δεν ειναι σιγουρο πως θα την πεισουν να ερχεται και να προσεχει τα γατακια.Δεν θα ηταν κακη ιδεα αν ηταν φιλοζωη,αν εβλεπε δηλαδη μια γατα και δεν ελεγε ''Ειναι ΜΑΛΙΟΑΡΟ!!!'' και αν ηταν λιγο υπεθυνη.Παιδια...σας εκληπαρω αν εχετε καποιον γνωστο ή οποιονδηποτε αλλον φιλοζωο και υπεθυνο γαι δυο αξιολατερυτα γατακια 3 μηνων.Θα σας ημουν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΥΓΝΩΜΩΝ!!!!!
kstinion
Νεοφερμένο μέλος
Η kstinion αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλάβρυτα (Αχαΐα). Έχει γράψει 34 μηνύματα.
30-07-11
15:03
τελικα τι εγινε με τα γατακια;τελος καλο ολα καλα;
goth
Δραστήριο μέλος
31-07-11
11:12
Γεια σας!!!!Μολις χθες γυρισαμε απο τις διακοπες.Τους προσεξε ενας θειος μου που μενει εδω κοντα,βεβαια δεν του αρεσουν και πολυ οι γατες...Αλλα σημασια εχει που ειναι καλα και παχυναν τραβηξαμε και βιντεακι και παλευουμε να γινουμε τεχνικοι για να το ανεβασουμε
Μολις γυρισα χθες 9.00μ.μ. κατεβαινω κατω και βλεπω μια πορτοκαλι και μια σταχτια μπαλα.Κοιμουνταν κι εγω η κακια τα ξυπνησα απο 'δω και περα θα σας τα πει ο Πορτοκαλινος(''ο ουδετερος''
)
Καιρος ηταν
!!!Λοιπον θα σας τα πω εγω οπως εγιναν πραγματικα
Χθες το βραδυ καθομουν εγω και κοιμιζα τον Καφετουλη επειδη δεν τον επαιρνε ο υπνος,επειδη μας παρατησε η κ.α(ο Θεος να την κανει)Κατερινα.Ξαφνικα ακουμε ενα ''Ψψψψ...!!Πορτοκαλινο...Καφετουλη''Ειπε ο Καφετουλης πως ηταν η μαμα μας που μας παρατησε και εγω του ειπα πως δεν θα ξαναγυρισει...Και ο Καφετουλης αρχισε να κλαιει στην γυμνασμενη μου κοιλιτσα.Μετα ειδαμε ενα κοριτσι να ερχεται προς τα εμας!!!!Ειχε γινει αραπισα,μαλλον εφαγε τα φυστικια που εμεις της τ' απαγορευσαμε και ειχε μπλε και πορτοκαλι νυχια μαλλον δεν εκανε καθολου μπανιο και αντι να γινουν κιτρινα πηγαν σε προχωρημενο σταδιο.Αρχιζει και τσιριζει και λεει ''ποσο μου παχυνατε...καλε Πορτοκαλινο τι πατουσες ειναι αυτες!!!!Να στις ζουμπηξω λιγο και τι μπρατσα ειναι αυτα...Καλε ποσο γυμνασμενος εισαι!!!Αλλα εσυ Καφετουλη εισαι χαλια.Να πειρνεις μαθηματα απο τον αδελφο σου!!!''
ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΜΙΣΟ ΛΕΠΤΟ ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΕΤΣΙ,Κατερινα.Ετσι ειπες και δεν το θυμασαι!!!!!,Πορτοκαλινος.
Τελος παντων,ο Καφετουλης μου λεει ''αυτη ειναι η μαμα μας'' ''οχι δεν ειναι ειναι μια τρελη αραπισα με μπλε και πορτοκαλι νυχια''του ειπα εγω.Και ετσι πηγαμε και κρυφτηκαμε κατω απο το αμαξι στο γκαραζ ο Καφετουλης ομως υποκυψε στον αραπο-εξωγηινο η μουν ο μονος που μπορουσα να τον σωσω.Ξαφνικα,νιωθω κατι δαχτυλα να με πιανουν ηταν τα μπλε δαχτυλα!!!!Δεν ετρεξα να φυγω γιατι ημουν σιγουρος πως αυτο ηταν το τελος ενος ΗΡΩΑ!!!!Αυτη αρχισε να μου κανει χαδια μου αλλαξε και την αμμο μας εβαλε φρεσκο φαγητο και εφυγε στις 12.00μ.μ.Τοτε καταλαβα πως ειναι η μαμα μας και οτι πρεπει να δεχομαι τα χαδια σαν ευγνωμοσυνη και εγω ομως δεν θα της κανω γιατι μας αφησε!!!ΤΕΛΟΣ!!!!
Μολις γυρισα χθες 9.00μ.μ. κατεβαινω κατω και βλεπω μια πορτοκαλι και μια σταχτια μπαλα.Κοιμουνταν κι εγω η κακια τα ξυπνησα απο 'δω και περα θα σας τα πει ο Πορτοκαλινος(''ο ουδετερος''
) Καιρος ηταν
!!!Λοιπον θα σας τα πω εγω οπως εγιναν πραγματικα
Χθες το βραδυ καθομουν εγω και κοιμιζα τον Καφετουλη επειδη δεν τον επαιρνε ο υπνος,επειδη μας παρατησε η κ.α(ο Θεος να την κανει)Κατερινα.Ξαφνικα ακουμε ενα ''Ψψψψ...!!Πορτοκαλινο...Καφετουλη''Ειπε ο Καφετουλης πως ηταν η μαμα μας που μας παρατησε και εγω του ειπα πως δεν θα ξαναγυρισει...Και ο Καφετουλης αρχισε να κλαιει στην γυμνασμενη μου κοιλιτσα.Μετα ειδαμε ενα κοριτσι να ερχεται προς τα εμας!!!!Ειχε γινει αραπισα,μαλλον εφαγε τα φυστικια που εμεις της τ' απαγορευσαμε και ειχε μπλε και πορτοκαλι νυχια μαλλον δεν εκανε καθολου μπανιο και αντι να γινουν κιτρινα πηγαν σε προχωρημενο σταδιο.Αρχιζει και τσιριζει και λεει ''ποσο μου παχυνατε...καλε Πορτοκαλινο τι πατουσες ειναι αυτες!!!!Να στις ζουμπηξω λιγο και τι μπρατσα ειναι αυτα...Καλε ποσο γυμνασμενος εισαι!!!Αλλα εσυ Καφετουλη εισαι χαλια.Να πειρνεις μαθηματα απο τον αδελφο σου!!!''
ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΜΙΣΟ ΛΕΠΤΟ ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΕΤΣΙ,Κατερινα.Ετσι ειπες και δεν το θυμασαι!!!!!,Πορτοκαλινος.Τελος παντων,ο Καφετουλης μου λεει ''αυτη ειναι η μαμα μας'' ''οχι δεν ειναι ειναι μια τρελη αραπισα με μπλε και πορτοκαλι νυχια''του ειπα εγω.Και ετσι πηγαμε και κρυφτηκαμε κατω απο το αμαξι στο γκαραζ ο Καφετουλης ομως υποκυψε στον αραπο-εξωγηινο η μουν ο μονος που μπορουσα να τον σωσω.Ξαφνικα,νιωθω κατι δαχτυλα να με πιανουν ηταν τα μπλε δαχτυλα!!!!Δεν ετρεξα να φυγω γιατι ημουν σιγουρος πως αυτο ηταν το τελος ενος ΗΡΩΑ!!!!Αυτη αρχισε να μου κανει χαδια μου αλλαξε και την αμμο μας εβαλε φρεσκο φαγητο και εφυγε στις 12.00μ.μ.Τοτε καταλαβα πως ειναι η μαμα μας και οτι πρεπει να δεχομαι τα χαδια σαν ευγνωμοσυνη και εγω ομως δεν θα της κανω γιατι μας αφησε!!!ΤΕΛΟΣ!!!!
Fideloudi
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.664 μηνύματα.
15-07-12
20:28
Ωραία που μείνατε με τα γατάκια
. Οι φωτογραφίες δεν φαίνονται Κατερινάκι, ξανανέβασέ τες 
. Οι φωτογραφίες δεν φαίνονται Κατερινάκι, ξανανέβασέ τες 
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki