Ο Ρόμπι η φωνάρα!!!

miou..miar

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η Mιαούρι =Ρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 169 μηνύματα.
Ήρθε η ώρα να μιλήσω μόνο και μόνο για τον Ρόμπι μου!!!:yahoo::yahoo:Ένα κόκκινο καναρινάκι 3 χρονών!! Μου τον έκανε δώρο ένας φίλος μου στα γενέθλια μου, κι ήμουν πολύ χαρούμενη, γιατί πάντα ήθελα ένα καναρίνι να μου κελαϊδάει το πρωί:clapup::clapup: Τον αγαπάμε ολοι μας πολύ και φροντίζουμε να μην του λείψει τίποτα!! Για τη φωνή, ουουου! Το τραγούδι του εγώ προσωπικά το βρίσκω το πιο όμορφο από κάθε άλλου καναρινιού!!:inlove::hug:
Το μόνο μου παράπονο είναι ότι έχει ξεβάψει..:P (Άσχετο αυτό, τέλος πάντων :D)Παρόλο που ο Socks που παραμονεύει διαρκώς για τον... ουρανοκατέβατο μεζέ, δεν θα το αφήσουμε δα κι έτσι!!:P
Σας βάζω και φωτό να τον δείτε και να τον καμαρώσετε, αν μπορέσω και βρω χρόνο θα του βγάλω κι ένα vid!!:D

SA301372.jpg

SC120856.jpg

SC120851.jpg

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πολύ ωραία χρώματα έχει ο Ρομπι!! :D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ευχαριστώ πολύ! Σου στέλνω και μια αγκαλίτσα!:hug:

Μόνο απόρω... Έχει καταλάβει ότι κινδυνεύει να γίνει το μεζεδάκι του Socksy? :P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back