miou..miar
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Mιαούρι =Ρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 169 μηνύματα.
12-01-12
17:24
Ήρθε η ώρα να μιλήσω μόνο και μόνο για τον Ρόμπι μου!!!
Ένα κόκκινο καναρινάκι 3 χρονών!! Μου τον έκανε δώρο ένας φίλος μου στα γενέθλια μου, κι ήμουν πολύ χαρούμενη, γιατί πάντα ήθελα ένα καναρίνι να μου κελαϊδάει το πρωί
Τον αγαπάμε ολοι μας πολύ και φροντίζουμε να μην του λείψει τίποτα!! Για τη φωνή, ουουου! Το τραγούδι του εγώ προσωπικά το βρίσκω το πιο όμορφο από κάθε άλλου καναρινιού!!

Το μόνο μου παράπονο είναι ότι έχει ξεβάψει..
(Άσχετο αυτό, τέλος πάντων
)Παρόλο που ο Socks που παραμονεύει διαρκώς για τον... ουρανοκατέβατο μεζέ, δεν θα το αφήσουμε δα κι έτσι!!
Σας βάζω και φωτό να τον δείτε και να τον καμαρώσετε, αν μπορέσω και βρω χρόνο θα του βγάλω κι ένα vid!!

Ένα κόκκινο καναρινάκι 3 χρονών!! Μου τον έκανε δώρο ένας φίλος μου στα γενέθλια μου, κι ήμουν πολύ χαρούμενη, γιατί πάντα ήθελα ένα καναρίνι να μου κελαϊδάει το πρωί
Τον αγαπάμε ολοι μας πολύ και φροντίζουμε να μην του λείψει τίποτα!! Για τη φωνή, ουουου! Το τραγούδι του εγώ προσωπικά το βρίσκω το πιο όμορφο από κάθε άλλου καναρινιού!!

Το μόνο μου παράπονο είναι ότι έχει ξεβάψει..
(Άσχετο αυτό, τέλος πάντων
)Παρόλο που ο Socks που παραμονεύει διαρκώς για τον... ουρανοκατέβατο μεζέ, δεν θα το αφήσουμε δα κι έτσι!!
Σας βάζω και φωτό να τον δείτε και να τον καμαρώσετε, αν μπορέσω και βρω χρόνο θα του βγάλω κι ένα vid!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Τρελόγατονι
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Χουπακι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 166 μηνύματα.
15-01-12
20:44
Πολύ ωραία χρώματα έχει ο Ρομπι!! 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
miou..miar
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Mιαούρι =Ρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 169 μηνύματα.
17-01-12
18:29
Ευχαριστώ πολύ! Σου στέλνω και μια αγκαλίτσα!

miou..miar
Εκκολαπτόμενο μέλος
19-01-12
17:08
Μόνο απόρω... Έχει καταλάβει ότι κινδυνεύει να γίνει το μεζεδάκι του Socksy? 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum