Ο Σοφοκλής!!!

γιουλακι

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η Γιούλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 264 μηνύματα.
Σας παρουσιαζω τον απιστευτο, χαδιαρη, γουνινο, κουκλο, μοναδικοοοοο Σοφοκληηηη Στιφαδοοοο!!!!!!!!!!:clapup::clapup::clapup::yahoo: :yahoo: :alljumpy:

Ενας κουνελος υπεροχος κ απιστευτα γλυκουλης που μου κανει παρεα απο τις 13 Αυγουστου 2008!!

user4218pic145126591362.jpg

user4218pic146126591362.jpg

user4218pic154126625430.jpg

(κοριτσια μπειτε στη σειρα ειμαι 2 ετων κ ελευθερος :P)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απάντηση: Ο Σοφοκλης!!!!!!!!!!!!!!

Πολύ όμορφος,να τον χαίρεστε :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:redface:
ευχαριστω παρα πολυυυυ!!!!

να'σαι καλα bunny μου!!!!

Ο Σοφοκλακος μου δεν ειναι καλα εδω κ λιγες μερες...:(
οταν κανει πιπι του βγαζει αιμα μερικες φορες...τον πηγα στον γιατρο τον κοιταξε...του καναμε καλλιεργεια ουρων...κ βρηκαμε βακτηρια στα ουρα του...
Ετσι αρχισαμε να του κανουμε θεραπεια για ουρολοιμωξη...με baytril για μια βδομαδα...ομως σημερα ξαναειδα αιμα (κ αυριο υποτειθεται πως τελειωνε η αγωγη)...κ πηρα τηλ τον γιατρο κ μου ειπε να συνεχισουμε την θεραπεια μεχρι την ερχομενη Τεταρτη...αμα δεν σταματησει θα κανουμε υπερηχο για κυστη στα νεφρα...:(:(:(

(Απλως ηθελα να το μοιραστω μαζι σας....:()

Ο Σοφοκλακος μου δεν ειναι καλα εδω κ λιγες μερες...:(
οταν κανει πιπι του βγαζει αιμα μερικες φορες...τον πηγα στον γιατρο τον κοιταξε...του καναμε καλλιεργεια ουρων...κ βρηκαμε βακτηρια στα ουρα του...
Ετσι αρχισαμε να του κανουμε θεραπεια για ουρολοιμωξη...με baytril για μια βδομαδα...ομως σημερα ξαναειδα αιμα (κ αυριο υποτειθεται πως τελειωνε η αγωγη)...κ πηρα τηλ τον γιατρο κ μου ειπε να συνεχισουμε την θεραπεια μεχρι την ερχομενη Τεταρτη...αμα δεν σταματησει θα κανουμε υπερηχο για κυστη στα νεφρα...:(:(:(

(Απλως ηθελα να το μοιραστω μαζι σας....:()

Περαστικα στον ομορφο κουνελο!:D:D

Περαστικα σας!! Εχουμε και εμεις εναν κουνελο ολοιδιο τον Αλεκο:)
Μην ανησυχεις με τη σωστη θεραπεια θα γινει καλα ο κουκλος.;)

Σας ευχαριστω πολυ!!!
Να ειστε καλα για το κουραγιο κ να χαιρεστε τα μωρα σας!!!:):):)

εγινε καλα?ειναι πολυ γλυκουλης!

εγινε καλα?ειναι πολυ γλυκουλης!

Ω ναι!!! τωρα ειμαστε περδικοπερδικα!!!:clapup::P:clapup:
Μια χαρα ειμαστε...απλως θελαμε να βγαλουμε λιγο την ψυχη της μαμας μας!!!!
Πηρε την αντιβιωση του του περασε η ουρολοιμοξη κ τωρα πεταμεεεεεε!!!
Ευχαριστουμε για το ενδιαφερον..κ μιας κ βλεπω κουνελοοικογενεια δν θα παραλειψουμε να σας επισκεφθουμε κ να σας γνωρισουμε!!!:D:D

Πολλα φιλια στα κουνελοαυτια σας κ σ'ο,τι αλλο διαθετετε:redface:

ευχαριστω πολυ! χαρηκα που εγινε καλα!!!!

τι κουνελςο πηρασμος ειναι αυτος!
απιθανα ομορφος ο ατιμος..."σιαμεζος"!

Κουκλι ο Σοφοκλης!!!!!!

τι κουνελςο πηρασμος ειναι αυτος!
απιθανα ομορφος ο ατιμος..."σιαμεζος"!

Κουκλι ο Σοφοκλης!!!!!!
Σας ευχαριστώ πάρα πολύ, έχετε πολλα φιλιά από τις αυτούμπες μας, και να χαίρεστε τα δικά σας κουκλιά....!!!!

Δε θα χρειαστεις και πολυ πετρελαιο παντως αυτο το χειμωνα! Μια αγκαλια να παιρνεις το Σοφοκλη και δε θες κατι αλλο!!!!!!

χα χα χα χα χα χα χα χα!!!Κωλομετράει το όνομα Σοφοκλής!!!!:D Όπως και ο κάτοχός του βεβαίως-βεβαίως!Να τον χαίρεσαι,να σε χαίρεται και περαστικά του!

Μπραβο πολυ χαιρομαι για εσας που ολα πηγαν καλα με την ουρολοιμωξη!

ειναι πανεμορφος!!!! να σου ζησει!!! θα ηθελα παρα πολυ να εχω κουνελακι, αλλα δεν με αφηνουν...:(

Πολυ φουντωτουλης και.......ΟΜΟΡΦΟΥΛΗΣ!!!!Να σου ζησει αλλα τοσα και πιο πολλα!!!(χρονια)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back